tiistai 24. elokuuta 2010

Online Dating niin rehellinen kuin Real Life


Torstai 11 maaliskuu (HealthDay News) - miljoonien etsivät rakkautta Internetissä, nalkuttava kysymys kuuluu: Onko virtuaalinen paramour henkilö he sanovat?

Uusi tutkimus on yli 5000 Yhdysvaltain online daters toteaa, että vastaus tähän kysymykseen on - yleensä - "kyllä" tai ainakin niin rehellinen kuin ne olisivat face-to-face vuodelta.

Tutkimuksessa havaittiin myös, että kun valheita tapahtuu, miehet ja naiset näyttävät yhtä syyllisiä.

"Huolestuttaa ihmisiä ovat, kun dating online on hyvin samanlaisia kuin ne ovat niiden face-to-face elämään. Ja huomasimme, että vuodelta käyttäytyminen on hyvin samankaltainen kuin hyvin ", sanoo tutkimuksen tekijä Jeffrey Hall, apulaisprofessorin osaston viestinnän opinnot yliopistossa Kansasissa Lawrence.

Tutkimus ilmestyy 8 maaliskuu kysymys lehden Sosiaali-ja ihmissuhteissa.

Uudessa tutkimuksessa tulee annetun heels viimeaikaisen työn Saksan ja Yhdysvaltain tutkijat osoittavat, että käyttäjät ystävyys tähtäävän sosiaalisen verkottumisen sivustot, kuten Facebook, on jopa realistinen omakuvia, kun julkaistaan Internet-profiileja.

Mutta onko tämä totta online dating maailma, jossa emotionaalinen panokset ovat korkeammat?

Selvittää, Hall ja hänen tiiminsä antaa online-kyselyn vuonna 2007 yli 5000 American aikuiset - kaikki suojelijat "suuri [nimetön] online dating site".

Osallistujat keskimäärin 40-vuotiaita, yli 80 prosenttia oli valkoisia, ja lähes kolme neljäsosaa oli naisia. Yli puolet sanoi, että he olivat yhden ja ollut koskaan naimisissa, mutta hieman yli 40 prosenttia sanoi erosivat. Hieman yli kaksi kolmasosaa sanoi, että he eivät tällä hetkellä mukana romanttinen suhde.

Kun kerätään demografisia tietoja, osallistujilta kysyttiin kuinka todennäköisesti he olisi vääriä tietoja online suhteessa heidän henkilökohtaiset ominaisuudet, suhde tavoitteisiin, henkilökohtaiset intressit, henkilökohtainen omaisuus ja / tai aiemmista suhteistani.

Tutkijat myös sijoitus osallistujien kannalta, miten neuroottinen, ulospäinsuuntautunut, tunnollinen, miellyttävä, ja / tai avata ne.

Online daters myös vastanneet kyselyyn arvioida, missä määrin ne kykenivät laittaa "sosiaalinen suorituskyky" ja / tai muuttaa niiden käyttäytymistä face-to-face tapaamisia, vain kulloistenkin ihmisten ja muuttuvia olosuhteita.

Kokonaisuudessaan jotka harrastanut tällaista käyttäytymistä - yleensä ohjaa kiinnostus on toivonut, asennusmenetelmää, ja / tai hyvältä - oli luonteeltaan "itse valvoo" - ihmisiä, jotka ovat alttiita lavalla hallita näyttökertoja ne muille.

Tutkimuksen mukaan, suojelijat online dating site ollut enemmän tai vähemmän todennäköistä valehtelevat itselleen kuin ihmiset löytää päivämäärät vanhanaikaisella tavalla kautta työ, virkistys tai ystäviä.

Se oli yksilön persoonallisuutta, joka vaikutti onko ne sijaitsevat tai taivuta totuutta virtuaalimaailmassa.

Esimerkiksi on "seikkailunhaluinen" ja "avoin" uusille kokemuksille alentaa todennäköisyyttä, joka sijaitsee verkossa, luultavasti koska nämä henkilöt tunsivat mielenkiintoisella aluksi.

Toisaalta, vaikka extroverts olivat vähemmän todennäköisesti kuin introverts ja vääristelevät heidän henkilökohtaisia etuja, sitä todennäköisemmin he olivat valhetta heidän ennen suhdetta historiaan verkossa. Kirjoittajat spekuloitu, että tämä voisi olla funktio extroverts joilla oli enemmän "aktiivinen" ohi sitten niiden sisäänpäinkääntynyt kollegansa - Itse asiassa ne saattavat halua korostaa.

Ihmiset, jotka yleensä siirtämään käyttäytymistä suotuisten vaikutelmat "reaalimaailman" kokouksiin - niin sanottu "hyvä itsetunto valvoo" - todennäköisimmin yrittää harhauttaa muita online-löysi.

"Joten kun tällaisia ihmisiä verkossa ja etsii mennessä he aikovat tehdä kuvia paremmin ja niiden profiili enemmän jännittävä", totesi Hall. "Vertailun vuoksi, alhainen itse-näytöt aikoo esitellä itsensä juuri sellaisina kuin ne ovat kaikissa olosuhteissa - henkilökohtaisesti ja verkossa."

Koska neuroottinen persoonallisuus tuntui ole vaikutusta tavalla tai toisella kantaa rehellisyys online dating, löysi.

Väestö oli myös rooli verkossa vilpillisesti. Ei ole yllättävää, vanhemmat online daters todennäköisemmin valhetta heidän kuin nuoremmat daters, ja miehet olivat todennäköisesti ajella vuotta pois iästä kuin naiset.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin "Huomasimme, että erot miesten ja naisten online on ollut hyvin pieni," Hall korosti.

"Saimme huomata, että naiset olivat useammin väärää painoa", hän lisäsi. "Ja miehet olivat todennäköisesti vääristelevät heidän henkilökohtaisia etuja, ja todennäköisesti vääristelevät henkilökohtaista omaisuutta kuten työ ja rahaa ja henkilökohtaiset ominaisuudet, kuten kivaa ja kohteliasta niitä. Mutta nämä viimeksi erot olivat todella pieniä. "

Hall korosti kuitenkin, että taso online petos saattaa vaihdella yhteydessä.

"Tutkimus ihmisistä kiinnostuneempia perustamaan yhden romanttinen suhde", hän totesi. "Mutta on olemassa sivustoja, jotka ovat omistettu yksinomaan koukku-up - lyhytaikainen, satunnainen sukupuoli kokemus. Ja siinä tapauksessa, et todellakaan tarvitse esittää itsesi täysin autenttisella tavalla, koska tarkoitus on vain nauti kertaesiintyminen. Ja kyselyn tuollaisen online ryhmä voi löytää hyvin erilaisia tuloksia. "

Eli Finkel, dosentti sosiaalipsykologian Northwestern Universityssä Evanstonissa Illinoisissa, totesi tutkimustulokset tuli vähän yllätyksenä.

"Nämä tulokset lainata empiirinen validointi minun pitkään oletukseen, että tyypillinen henkilö käyttää nykyaikaisia dating lähestymistavat eivät juuri poikkea tyypillinen henkilö perinteisten dating lähestymistavat", hän sanoi.

"Oli varmaan aika, jolloin ihmiset käyttävät dating palvelut ovat eri tärkeällä tavalla yleiseen dating väestö," lisäsi Finkel ", mutta näyttää vähemmän ja vähemmän totta kuin nykyaikaisten dating lähestymistapoja yleistyneet. Online daters, nopeus-daters, ja kuten näyttää olevan aivan kuten me muut useimmilla tavoilla. Että tämä intuitio ulottuu totuus-kertomalla keskuudessa online daters tärkeää validoinnin että yleinen asia. "

Drei Schritte zur Entmystifizierung von Online Dating