sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Romanttinen Life vammaisten


"Jumala minua auttakoon", Graham sanoi, liikkuva silmiänsä kiintyvä hemmotteluun.

Graham ja Ruvolo, molemmat 32, hyväksyvät toistensa foibles hellästi. Kerran heidän romanssi oli vaikeuksissa tyttö "käytti liian paljon aikaa Garyn taloon, enkä pidä siitä", Graham sanoi he viettivät kuusi kuukautta parien neuvonnan ja työskennellyt it out.

Heidän seuraava este on siirtymässä perheen koteja, niin Brooklyn, ryhmään asuinpaikka. Siellä ensimmäistä kertaa, Graham, joka on henkisesti jälkeenjäänyt, ja Ruvolo, jolla on Downin oireyhtymä, on sallittua viettää aikaa yhdessä suljettujen ovien takana.

Pari oli valmennetaan dating, romantiikkaa ja fyysiseen läheisyyteen, jonka sosiaalinen palvelun toimisto, joka on kärjessä uuden liikkeen edistää tervettä seksuaalisuutta varten 7.000.000 amerikkalaisia ​​kehitysvamma ja liittyvät vammaisiin.

Seuraava askel

Vuonna mitä asiantuntijat sanovat on uusin raja on vammaisten oikeuksista, pieni mutta kasvava bändi psykologien, opettajien ja tutkijoiden sosiaalisen mahdollisuuksia ja opetuksen taidot nauttia niistä, usein yli vastalauseita suojaavan vanhempia.

Sukupolvi sitten, nuorten aikuisten kuten Graham ja Ruvolo olivat rajoittuvat yleensä laitoksiin, joilla ei ole odotuksia normaalia elämää. Kaikki tämä muuttui vuonna 1975, kun tuomioistuimen päätös suljettu pahamaineinen Willowbrook valtion School Staten Island, NY, ja muutti sen asukkaat, ja heidän kaltaisiaan eri puolilla maata, osaksi yhteisön asetuksia elää niin täydellisesti kuin niiden rajoituksia sallittu.

Tämä voisi kuulua läsnä naapuruston koulut ja pitämällä palkattuja työpaikkoja. Nyt monet miehet ja naiset ovat 20-30s, kannusti lapsuudesta riippumattomia, odottaa samaa, kun se tulee ilmaista romanttinen ja seksuaalisia tarpeita.

Mahdollisuus niiden lasten seksuaalisesti aktiivisia usein hälytyksiä vanhemmat tietoisia korkeat molestation keskuudessa kehitysvammaisia. Ja elimistä, joiden ohjelmat ovat ainakin osittain valtion rahoittama on todennäköisemmin korostetaan väärinkäytön estämiseen, tauti ja raskaus kuin valmistautua asiakkaita läheisyyttä.

"Paljon ihmiset uskovat yhä, että vastaus tähän on raittiutta", sanoo Philip Levy, presidentti Young Adult-instituutti, 50-vuotias virasto kehitysvammaisten joka on ollut edelläkävijä tarjotessaan seksuaalisuuden työpajoja ja sosiaalista toimintaa, kuten niistä Graham ja Ruvolo osallistua.

"Mutta jos piiloutua tässä asiassa se tulee takaisin kummittelemaan teille", lisäsi Levy, jonka toimiston palvelee yli 20000 ihmistä kaikenikäisiä New Yorkin metron alueella. "Plus, kun juna ihmiset ajattelemaan itse, ja antaa heille tunteen lupauksen, että ei seurata kautta on todella julmaa."

Lähes kaikki virastot tue oikeus suostuu aikuinen on sukupuolielämää, mutta virallisia luokkia dating ja seksuaalisuus, kuten ne instituutti tarjoaa, ovat harvinaisia.

"Tietoinen valinta on tärkeä teema alalla, mutta todellinen tukevia ohjelmia sukupuolielämää ei ole siellä", sanoi Charlie Lakin, johtaja tutkimuksen instituutissa yhteisön yhdentymistä University of Minnesota, joka sanoo, että muut laitokset Ostaminen Nuori aikuinen tutkimuslaitoksen henkilöstöä opetusmateriaaleja ja kutsumalla niiden henkilöstön puhua.

Vanhempien lupa

Grahamin äidin ensimmäinen reaktio oli pelko, kun hänen tyttärensä sosiaalityöntekijät pyysivät lupaa opettaa hänelle seurustelusta ja seksistä.

"Silmäni sai laajaa kun he sanoivat, tämä voisi tapahtua", sanoi äiti, Maureen Graham. Mutta nopeammin kuin useimmat hän näki logiikkaa: "Olen aina halunnut Mary Kate on niin lähellä normaalia elämää kuin mahdollista", hän sanoi. "Joten miten voisin halua tätä häntäkin?"

"Tämä" sisältää rengas Mary Kate Graham jalassaan, kaksi sydäntä toisiinsa, lahja Ruvolo. Pari puhua puhelimessa useita kertoja päivässä, mennä keilaamaan, että elokuvia tai ravintolan eniten viikonloppuisin, yleensä emänsä kanssa perässään.

"He ovat niin hyviä toisilleen, niin tukevia", Maureen Graham sanoi. "En tiedä, jos he ovat jo seksiä, mutta he ovat olleet melko läheisiä keskenään ja että käy minulle."

Hänen siunauksensa syrjään, Ruvolo ja Graham sanovat ne aikovat säästää itsensä avioliittoon. "Sitä ennen se olis mitään hyvää", Ruvolo sanoi.

Tutkimuslaitoksessa, vaikka vastuuton puhua, tavoitteena sekä henkilökunnan jäseniä ja asiakkaita tuntuu olevan edistää rakastavia ja pysyviä suhteita.

Fyne ja muut ovat oppineet, että sosiaalinen eristäminen on enemmän tärkeä kysymys kuin seksuaalisuuteen. Varhaisessa luokka, Fyne kysyi opiskelijoiden oliko se "OK yksi kumppani iltapäivällä ja toinen illalla?"

Vastaus, hän sanoi, oli herätys.

"En tiedä, miten saada päivämäärä, Bobra," yksi opiskelija huusi. "Joten loput tästä on vain roskaa."

TheNewsTribune.Com

ActMon Password Recovery XP

Neljä Vinkkejä Treffit Vanhemmat naiset