tiistai 8. joulukuuta 2009

Avioliiton solmimisen jälkeen, Dating silti tärkeä

"Pariskunnat, jotka lopettavat vuodelta jälkeen naimisiin menettävät mahdollisuuksia vaalia â €" ja vahvistaa â € "sen suhteen, sanoi Charlotte Shoup Olsen, Kansas State University tutkimus-ja laajennus perhe-järjestelmien asiantuntija.

Manhattan, KS - infoZine - mutta se on totta, että suhteet voivat kärsiä ennen avioliittoa, koska parit saada kääriytyneenä häiden suunnitteluun, eikä niissä oteta aikaa rentoutua ja nauttia joka otherâ € ™ s yritys, haasteet arjen edessään Usein voidaan parhaiten vastata, kun pari tekee aika vaalia suhdettaan varrella, Olsen sanoi.

Asettautuminen vasta avioliitossa rutiinia, sopeutua vaihtaessaan työpaikkaa tai siirtää, ennakoimaan lapsen syntymän, nostaa perheen kautta eri vaiheissa ja työssä jaksamisen, koulun ja yhteiskunnan aikatauluja, ja / tai tarpeiden Suurperheen voi kantaa hyvin suhde, joka on ollut pohjana familyâ € ™ s elämää yhdessä, hän sanoi.

"Tee aika teidän suhteesta", sanoi Olsen, joka äskettäin nojaudu Peg Condray, K-valtion perhe-ja kuluttaja-tieteiden edustaja Keski-Kansas laajentaminen District, keskustella päivittäminen ja vaalia suhteita.

"Ajoitus aikaa yhdessä on tärkeää," kaikuja Condray, joka on hänen roolinsa laajennus agentti auttaa singleä, parit ja perheet, on yhä hyvin arkisia korostaa, että voi testata â € "ja vahinkojen â €" suhteita. Yhdessä nämä kaksi perhettä neuvojat tarjoavat seuraavia vinkkejä, joiden avulla onnistunut päivä:

Aseta aika ja päivämäärä pari kertaa, ja suojella sitä.

Mix it up - yritä tehdä sama asia (kuten illallinen ja elokuva) ja joka päivä.

Salli hiljaista aikaa puhua, mutta jättää keskustelua lapsista, perheen asioista, kodin korjaustyöt, politiikka ja raha kotona.

Käytännössä kuuntelemisesta. Yritä olla kiire loppuun lause tai katkaista ajatus tai idea.

Rakentaa yhteistä etua â € "tai tutkia uuden.

Donâ € ™ t let hinta on este. Harkitse kaupankäynnin lastenhoitovaiheen ystävien tai naapurien että jokainen pari kertaa pois.

Ole luova. Päivämäärä ei tarvitse olla kallista. Packing retkieväät ja kävelyä tai pyöräilyä ja puisto-tai muita mukavia jossa lounaalle â € "keskeytyksettä â €" voi olla hyvä päivä.

Ole oma itsesi, mutta pitää toisen henkilön mielessä. Muistelen jo päivinä, kun olit juuri tutustuminen toisiinsa: Mitä houkutellut sinua? Mitä olet nauttinut yhdessä? Ja miten voit hyödyntää sitä?

Tee se hauskaa, kävely koiran yhdessä tai ilman pysähtyvät kahvin tai virvoitusjuomien, voi antaa pari riittävästi aikaa muodostaa yhteyden.

Juhlia jokapäiväistä siunauksia, ja rakentaa kiitollisuutta. Positiivinen asenne voi olla kiinni.

"Pari" suhdetta määrää sävyn perheen ", sanoi Olsen, joka totesi, että lapset voivat poimia vanhempien stressiä ja paineita.

7 Great Online Dating Safety Tips