torstai 22. huhtikuuta 2010

Keskellä katkera avioero, seinä nousee Brooklyn pari talossa


NEW YORK (AP) - Kuin kaksi kylmän sodan vastustajia, Chana ja Simon Taub erotetaan muuri - joka on rakennettu suoraan alas keskellä kotoaan pitää riitelystä puolisot toisistaan.

Kumpikaan halusi muuttaa pois heidän rakkaan Brooklyn talo ja niin - yhdessä Omituisin avioero taisteluissa kaupunki on koskaan nähty - valkoinen drywall osio rakennettiin muutama viikko sitten saatuihin tilauksiin tuomari.

Avioeroa koskeva asia, joka on huikea tuomioistuinten kautta lähes kaksi vuotta, on kutsuttu Brooklynin "War of the Roses" jälkeen 1989 elokuvan pääosissa Michael Douglas ja Kathleen Turner kuin taistelee pari.

Sen lisäksi seinän Taub version tarina on jokin muu farssi osat: Chana sanoi hänen miehensä yli 20 vuotta on salakuunnellaan hänen puhelimissa. Simon sanoi vaimo omistaa liikaa kenkiä.

Se ei ole ikään kuin Taubs ei ole paikkaa minne mennä. Ensinnäkin, he omistavat paikka kaksi ovea alas. Mutta syistä, jotka ovat itsepäisyys, huolimatta ja he rakastavat kotiin, niin edelleen pysyä tässä nimenomaisessa talo Borough Park.

"Se on minun taloni. Ja emotionaalisesti, ja minun ikäiseni, en halua olla minun talossani!" sanoi Simon, 57, joka oli joka pyysi seinä.

Hän pyytää vaimoaan kulta-kaivukone, joka on sen jälkeen hänen rahaa.

Chana, 57, joka väittää hänen miehensä väärin häntä, sanoi hän on yhtä suuri oikeus jäädä niin hän tekee, jos ei enemmän.

"Minun täytyy talo elää ja rahaa elää!" hän sanoi.

"Tein lujasti töitä, kuten hevonen, kuin orja hänelle."

New York City, sen nousun kiinteistöjen hintoja, se ei ole epätavallista parit väitellä talo tai ajamiseen aikana avioeron. Tuomarit joskus pyytää parit asettaa rajoja, kuten kerroit puoliso saada tutkimuksen aikana tietyn osan päivää.

Mutta todellinen muuri? Tämä on uusi, sanoi Barry Berkman, New York avioero juristi.

Seinä jakaa olohuone vuodesta portaikko on pohjakerroksessa Taubs "koristeltu, puupaneloidut kolmikerroksinen talo, jonka markkina-arvo on arviolta US 923.000 dollaria, jonka kaupunki.

Hän on ylimmässä kerroksessa, jossa makuuhuoneet sijaitsevat, sekä keittiö toisessa kerroksessa. Hän on olohuone ensimmäisessä kerroksessa ja ruokasali toisessa kerroksessa. Joten ne eivät ole törmännyt toisiaan toisessa kerroksessa, ovi välillä ruokasali ja keittiö on linnoittautunut molemmin puolin.

Yksi pari lasten majoittuu isä, kolme muuta oleskelevat äidin kanssa.

Chana sanoi kaksi vuosikymmentä hän sietää fyysistä ja psyykkistä väkivaltaa, joka syvenivät viime vuosina. Hän sanoi huuhtoa wc jälkeen häntä ja veti sukat ja kengät hänelle. Hänestä tuli niin väkivaltainen vuoden 2005 puoliväliin mennessä hän haki avioeroa, hän sanoi.

Simon kiistää koskaan annettu käsi Chana ja vaatii hän antoi hänelle ylellisen elämäntavan. Mutta hän sanoi hänen puseron valmistava yritys ajautui konkurssiin 1990-luvun lopulla ja hän kärsi toisen sydänkohtauksen vuonna 2005, vain pahentunut niiden taloudellisia vaikeuksia. Hän sanoi, että hän haluaa erota puristaa mitä rahaa hän on poistunut.

Chana sanoi hän ei halua paljon miehensä, lähinnä vain elatusmaksut, lapsen tukeminen ja kohtuullinen osuus omaisuutta.

Elokuussa 2005 tuomari sanoi Simon, jota Chana oli pakotettu ulos talosta, voisi siirtyä takaisin kun rakennus muurin. Chana valitti. Vetoomustuomioistuin lopulta saa seinälle, jossa se uusi käsite. Seinä nousi joulukuussa ja Simon muutti takaisin sisään

Jossain vaiheessa siirtyminen, joku sanoi Chana oli 300 paria kenkiä vankina Simon puolella. Chana sanoi, että on valhe Simon keittää jopa saada hänet näyttämään Imelda Marcos, viittaus entiseen Filippiinien ensimmäinen nainen ja hänen valtava kenkämallisto.

"En ole kiinnostunut kengät", hän sanoi.

Simon vastasi: "Ehkä se oli 299. En laske sitä."

Chana sanoi koska Simon on palannut, hän on seurannut hänen kautta videokameroita. Simon sanoi valvonta toimii molempiin suuntiin ja viittaa kamera kyljellään, vaikka Chana vaatii hän ei valvo näitä. Chana sanoi Simon salakuunnellaan hänen puhelimissa. Simon sanoi, että on hullu - hän ei välitä kenelle hän puhuu.

Kimberly Flemke, parit terapeutti Philadelphiassa, sanoin, kun puolisot menevät niin pitkälle, että kieltäytyy palaamasta taloon vaikka avioeron, se tarkoittaa usein sitä ei ole valmis siirtymään.

"On selvää, että jos he aikovat mennä tämän pituuden, että on vielä aivan liikaa yhteys", hän sanoi.

"Toivoisin, että he halua niin mene hoitoon."