sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Miten pukeutua kuin saippua Star


Joskus katson saippuaoopperoita.

Ei siksi pidän niistä. Itse vihaan niitä. He kamala, tuskallista katsella, ja koko poikasen osoittaa. Jos joskus jotain oli kirjoitettu ja suunniteltu erityisesti naisille, se on saippuoita.

Joten miksi kidutusta itseäni näin? Miksi katsella näitä kalama asioita?

Tavoitellessaan tietoa, tietenkin. Vaatetus-erityisosaaminen on tarkka.

Muista, että nämä saippuat ovat suunniteltu erityisesti naisille ... niin miehet näistä osoittaa, sen lisäksi, että hyvännäköinen, ovat aina erittäin hyvin pukeutunut. Jopa heidän arkisessa pukea, he "pukeutunut vaikutuksen."

Värit, tyylit, kuinka kaikki sopii yhteen ... et voi koskaan mennä vikaan jos noudatat tyylit näkyvät saippuat.

Nyt, kuten sanoin, he kamalaa ja tuskallista katsoa. Joten mikä on helpoin tapa edetä tekee teidän "tutkimus?" Itse pidän nauhalle osoittaa. Sitten voin katsella niitä aina kun minulla on mahdollisuus ja tehdä tuottelias käyttää nopeasti eteenpäin-painiketta. En voi mennä läpi 3 tai 4 tuntia saippuat noin 30 minuutissa.

Muita ehdotuksia:

- Kytkee äänen päälle. Älä kidutusta itseäsi tarpeettomasti.

- Tee muistiinpanoja. Et koskaan muistaa kaiken.

- Löytää yksi kaksi hahmoa, että voit samaistua tai kuka luulet aina näyttää hyvältä, ja kiinnittää erityistä huomiota siihen, mitä he käyttävät.

- Huomaa värit ja jonka värit näyttävät mennä yhdessä hyvin. Huomaa myös tunteita saat, kun näet nämä värit ja väriyhdistelmät (mikä kova, mikä on seksikäs, mikä on hauskaa, mikä on onnellinen, mikä on rento, jne.).

- Ja lopuksi, älä tulla riippuvaiseksi saippuaoopperat kun tekee oman tutkimuksen. Se on vain surullista.

A veces es mucho mejor dar ...