keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kirpputori Verkot Lähes Million Dollar


LOS ANGELES (AFP) - Rock supertähti Ozzy Osbourne kallon sisustettu lenkkarit myydään 2625 dollaria ja hänen gemmed patsas Ranskan kuuluisa Eiffel Tower toi 10000 dollaria.

Legendaarinen Black Sabbath yhtyeen nokkamies suosikki kahvimukin haki 1625 dollaria ja pronssiset piru pään että ripustaa oven hänen perheensä Beverly Hills kotiin ostettiin 8750 dollaria.

Mikä oli Osbournen perheen Kirpputori käydään nimissä hyväntekeväisyys toi 800000 dollaria, kaksinkertainen määrä odotetaan Southern California huutokauppakamari että käsitellään tapahtuma.

Aarrearkku huonekalut, taide-ja muistoesineitä kuuluvat Osbourne, vaimo Sharon ja pariskunnan lapset menivät vasaran alle Beverly Hills kahden päivän myynti päättyneellä lauantaina.

Myyntitulot on lahjoittanut Sharon Osbourne Colon Cancer Program Cedars Sinai Medical Center in Los Angeles.

Yli 500 eriä, Osbournes koteihin - Beverly Hills kartano, Malibu Beach House ja maalaiskartano Buckinghamshire - myytiin.

"Sharon osaa olla ensiluokkainen Kirpputori" Julien's Auctions toimitusjohtaja Martin Nolan sanoi jälkeen hinnoittelu kiinni.

Koiranpeti annetaan Osbourne koiran, Minni, rock ikoni Sir Elton John on myyty 2375 dollaria ja voittanut tarjous Osbourne batskin turkki oli 3300 dollaria.

Tarjoaja maksaa 5250 dollaria pari Osbourne tuotemerkki ympäri aurinkolasit.

Samalla valettu pronssinen veistos Unkarin taiteilija Jozef Rona toi 56250 dollaria ja Osbournes "custom biljardipöytä myyty 11250 dollaria.

Huutokauppa esillä valikoima suunnittelija leningit, antiikkihuonekalut, taide-ja kultalevyjä sekä omituinen kohteita, jotka olivat osa Osbournes värikäs suvussa.

"Sharon on hyvä maku kuvataiteen ja huonekaluja, joten meillä oli normaali hieno ja taiteessa markkinoilla", huutokauppakamari toimitusjohtaja Darren Julien kertoi AFP sunnuntaina.

"Se oli hauska nähdä joitakin hardcore Ozzy fanit hinnoittelun näiltä hienostunut taiteen ostajille."

Huutokauppa keräsi ennennäkemättömällä 4000 rekisteröity tarjoajien ainakin 15 maassa.

Tämä oli kaksinkertainen määrä tarjoajien kuin tunsivat vetoa huutokauppa Julienin järjestettiin Cher muistot, Julien sanoi viitaten kuuluisa laulaja ja näyttelijä.

"Siellä oli paljon ihmisiä vying saada pala Ozzy ja Sharon" Julien sanoi. "Hinnoittelu oli kuumeinen."

Tarjoaja maksaa 4500 dollaria Yamaha Banshee quad-pyörä, joka Osbourne oli ratsastus, kun hän kärsi lähes kuolemaan onnettomuudessa vuonna 2003.

Tuotteita esillä osuma MTV todellisuus televisio-ohjelma "The Osbournes" ja perheen Beverly Hillsissä oli halutuimman mukaan Julien.

"Suurin Pyyntö ihmiset toivoivat enemmän varhaiseen Ozzy kamaa", Julien sanoi. "Hän on hyvin tunteellinen. Ei ole paljon tavaraa hän halusi osittain."


tiistai 5. huhtikuuta 2011

Romance mukaan Mars


Atlanta Journal-perustuslain

Kun ystäväni Kendall sanoi minulle, että hän oli ostamassa poikaystävänsä jiirisaha ja niiden yksi vuosipäivä, olen couldnâ € ™ t auttaa, mutta kiusaa häntä hieman. Mikään sanoo romanssi kuten moottorisahan! Koska minulla oli keskeinen piilossa lahja, sain nähdä hänet Guya € ™ s vastaus, kun hän noudattaen silmät sille. Hän oli riemuissaan!. Hän antoi ihmiselle, mitä hän todella wantedâ € | romanssi Marsin mukaan ei Venus.

Monet naiset ajattelevat punaiset ruusut, kynttilänvalo illallisia, samppanjaa, ja yllätys viikonloppuna lomille kun he ajattelevat romantiikkaa. Miehet dona € ™ t välttämättä yhdistää kaikki nämä typerä asioita romantiikkaa, mutta monet siinä mukana, tehdä meidät onnellisiksi. Vuonna dating, romantiikkaa ottaa huomioon myös erilaiset kasvot.

Kun kaksi ihmistä dating, pelkkä makea eleet ovat täynnä romantiikkaa, koska se on sekoittunut mahdollisuuksia jotain syvempää. Koska miehet ja naiset kokevat romantiikkaa eri naiset joskus kaipaan romanttinen eleitä, että miehet näkyvät vuodelta.

Kysyin muutama mies ystäväni mitä romantiikkaa tarkoitti niitä. He olivat myös samaa, mitä he pitivät romanttisia eleitä. Yllättävää kyllä, se didnâ € ™ t oikeastaan ​​tarvitse tehdä makuuhuone.

Miehet todella kaivaa kehuja. He pitävät siitä, kun ilmoitus suuria asioita niistä, onko kiva kommentoida niiden avulla vyöhön tai niiden Kenneth Cole vyö, ne täysin syödä sitä. Se auttaa, jos kohteliaisuus on todella aito, eikä Ylikuormittava.

Räätälöidyt päivämäärät. Toki voit varata hotellin ravintolassa sinua jumaloida, ehkä jos sinulla on lukemattomat muut ihmiset, vaan luo illalla, joka on erityisesti suunnattu oman dateâ € ™ s toivoo, tykkää, ja suosikkeihin tulokset monet pistettä kaverit.

Pienet asiat menevät pitkälle. Pojat näyttävät olevan kiinni siitä, että koko â € œwe helposti pleaseâ € käsite, ja minä vain voi alkaa uskoa niitä. Miehet sanoivat, että pienetkin asiat kuten, että hänen suosikki olutta talosi, saada NFL verkkoa digitaalinen kaapeli-, tai ostaa hänelle sukat huutaa romantiikkaa niitä. Se osoittaa, että välität tarpeeksi ponnistella juuri hänelle. Ei toisin kuin naiset, vaivaa = romanssi.

Mitä muuta ihminen hyväksymä romanttinen eleitä?

Hyvät, mikä on kaikkein romanttinen päivä olet kokenut? Miten romanssi kaveri olet dating?

Pojat, mikä on sinun käsityksesi romantiikkaa seurustella? Miten se muuttuu, kun suhde on kehittymässä?

Onko romantiikka tai puute romantiikkaa määrittää yhteensopivuus?

?? ? ?? ??? ??? ??