tiistai 5. huhtikuuta 2011

Romance mukaan Mars


Atlanta Journal-perustuslain

Kun ystäväni Kendall sanoi minulle, että hän oli ostamassa poikaystävänsä jiirisaha ja niiden yksi vuosipäivä, olen couldnâ € ™ t auttaa, mutta kiusaa häntä hieman. Mikään sanoo romanssi kuten moottorisahan! Koska minulla oli keskeinen piilossa lahja, sain nähdä hänet Guya € ™ s vastaus, kun hän noudattaen silmät sille. Hän oli riemuissaan!. Hän antoi ihmiselle, mitä hän todella wantedâ € | romanssi Marsin mukaan ei Venus.

Monet naiset ajattelevat punaiset ruusut, kynttilänvalo illallisia, samppanjaa, ja yllätys viikonloppuna lomille kun he ajattelevat romantiikkaa. Miehet dona € ™ t välttämättä yhdistää kaikki nämä typerä asioita romantiikkaa, mutta monet siinä mukana, tehdä meidät onnellisiksi. Vuonna dating, romantiikkaa ottaa huomioon myös erilaiset kasvot.

Kun kaksi ihmistä dating, pelkkä makea eleet ovat täynnä romantiikkaa, koska se on sekoittunut mahdollisuuksia jotain syvempää. Koska miehet ja naiset kokevat romantiikkaa eri naiset joskus kaipaan romanttinen eleitä, että miehet näkyvät vuodelta.

Kysyin muutama mies ystäväni mitä romantiikkaa tarkoitti niitä. He olivat myös samaa, mitä he pitivät romanttisia eleitä. Yllättävää kyllä, se didnâ € ™ t oikeastaan ​​tarvitse tehdä makuuhuone.

Miehet todella kaivaa kehuja. He pitävät siitä, kun ilmoitus suuria asioita niistä, onko kiva kommentoida niiden avulla vyöhön tai niiden Kenneth Cole vyö, ne täysin syödä sitä. Se auttaa, jos kohteliaisuus on todella aito, eikä Ylikuormittava.

Räätälöidyt päivämäärät. Toki voit varata hotellin ravintolassa sinua jumaloida, ehkä jos sinulla on lukemattomat muut ihmiset, vaan luo illalla, joka on erityisesti suunnattu oman dateâ € ™ s toivoo, tykkää, ja suosikkeihin tulokset monet pistettä kaverit.

Pienet asiat menevät pitkälle. Pojat näyttävät olevan kiinni siitä, että koko â € œwe helposti pleaseâ € käsite, ja minä vain voi alkaa uskoa niitä. Miehet sanoivat, että pienetkin asiat kuten, että hänen suosikki olutta talosi, saada NFL verkkoa digitaalinen kaapeli-, tai ostaa hänelle sukat huutaa romantiikkaa niitä. Se osoittaa, että välität tarpeeksi ponnistella juuri hänelle. Ei toisin kuin naiset, vaivaa = romanssi.

Mitä muuta ihminen hyväksymä romanttinen eleitä?

Hyvät, mikä on kaikkein romanttinen päivä olet kokenut? Miten romanssi kaveri olet dating?

Pojat, mikä on sinun käsityksesi romantiikkaa seurustella? Miten se muuttuu, kun suhde on kehittymässä?

Onko romantiikka tai puute romantiikkaa määrittää yhteensopivuus?

?? ? ?? ??? ??? ??