tiistai 24. marraskuuta 2009

Vietnam

Lonely Malesian miehet käytetään matkustaa Vietnamiin ostaa "postimyynti" morsiamet. Nyt on inhoa naisten ryhmät, morsiamet tulevat heille.

Kymmenet nuoret Vietnam tytöt ovat komeilla on kahviloita Malesian kaupungeista tuleville grooms nähdä, ja matkoja järjestää Malesian aineet, Star-sanomalehti kertoi tiistaina.

Tytöt etsivät parempaa elämää, ja heidän köyhät perheet saavat kukin Myötäjäiset 20000 ja 30000 ringgitiä ($ 5.600 ja $ 8.500), riippuen tytön kauneutta, sanoi Malesian poliitikko Michael Chong, joka pahoitteli uutta käytäntöä.

Miehet olivat lähinnä rikkaita singleä tai eronneet, Chong kertoi Star, lisäten, että he olisivat aiemmin valinnut Vietnam morsiamet valokuvista ja lennätettiin Vietnamin hakemaan niitä.

Naisten oikeuksia ajavat ryhmät olivat kauhuissaan uusi trendi.

"Tätä käytäntöä voidaan pitää ääri seksiorjuuden suoritetaan huijausta oikeudellisen kehyksen," Maria Chin Abdullah, johtaja Malesian naisten ryhmä, kertoi sanomalehti.

Copyright © 2006 Reuters Limited. Kaikki oikeudet pidätetään.

maanantai 23. marraskuuta 2009

Nainen Varastaa 500K To Start Dating Site

Beverly, Mass entinen Office Manager Beverly lakiasiaintoimisto on tunnusti syyllisyytensä varastaa yli 500 tuhannen dollarin yritys.
Syyttäjät sanovat Heather Cimini-Moore Rockport käyttää rahaa aloittaa aikuinen-aiheisen dating Web-sivuston ja ottaa Disney World Vacation.

Cimini-Moore vääriksi yhteistyökumppaneiden allekirjoitukset tarkastuksia asianajotoimisto Williams ja Mahoney, ja käyttää yrityksen luottokortit henkilökohtaisille tavaroille.

Hänen miehensä - entinen New England Revolution jalkapalloilijan Jason Moore - on otettu lunastettaessa joitakin väärennettyjen tarkastuksia.

Copyright 2007 The Associated Press.