maanantai 31. tammikuuta 2011

Uusi tutkimus - Got To Love Kids saada naisia


Nainen etsii pitkäaikaisia suhteita kuin miehiä, jotka haluavat lapsia - ja he voivat kertoa mikä te ehkä kiinnostunut isät vain katsomalla heidän kasvojaan.

Nämä ovat tuloksia tutkimuksessa opiskelijoiden julkaistiin keskiviikkona brittiläisen tiedelehti.

"Tämä tutkimus viittaa siihen, että naiset ovat poimien kasvojen vihjeitä, jotka ehkä liittyvät isän ominaisuuksia", sanoi James Roney, University of California Santa Barbaran psykologi ja johtaa tekijän tutkimuksessa. "Mitä enemmän he pitävät miehiä miellyttää lapsia, sitä todennäköisemmin he voisivat nähdä, joiden pitkän aikavälin suhdetta."

Asiantuntijat sanoivat kehitys on ilmeisesti ohjelmoitu naisia tunnistamaan miehiä voisi kiinnostaa lisäys lajeihin nostamalla perhe.

Tutkimuksessa ei ollut lainkaan huono uutinen miehet eivät ole kiinnostuneita asettumisen. Se totesi, että naiset voivat tarkastella miesten kasvoja ja selvittää, mikä niistä on suurin testosteronitasoja. Nämä miehet - Suosituimmat eniten maskuliininen että naiset - osoittautuvat vain sellainen kaverit he haluavat sinkauttaa.

"Naiset tekevät erittäin hyvää käyttää tietoja he saavat miehen kasvot", sanoi toinen kirjoittaja Dario Maestripieri, dosentti vertailevan ihmisen kehityksen Chicagon yliopistossa. "Riippuen siitä, mitä he haluavat ja mistä he ovat elämässään, he käyttävät näitä tietoja eri tavoin."

Tutkimuksessa, joka julkaistiin Proceedings of the Royal Society B: Biologiset tieteet, tutkijat tarkastelivat ryhmä 39 miestä, iältään 18-33-yliopistossa Chicagossa. Jokainen mies oli osoittanut 10 paria valokuvia ja siluetteja, yksi aikuinen ja toinen lapsi, ja pyydettiin arvioimaan omien mieltymysten. Samalla niiden syljen testattiin määrittää testosteronitasoja.

Valokuvia miesten kasvot olivat sitten osoitettiin 29 naista, iältään 18-20 klo Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

Naisten pyydettiin arvioimaan miehiä neljä ominaisuutta: "pitää lapset", "maskuliininen", "fyysisesti houkutteleva" ja "laji". Sitten he pyydettiin arvioimaan, kuinka houkutteleva he löysivät miehen lyhyen ja pitkän aikavälin romantiikkaa.

Tutkimuksessa todettiin, naiset tekivät hyvin luokitus miesten kiinnostuksensa vauvoja, ja ne he arvioivat maskuliininen oli yleensä korkeampi testosteronitaso kuin toiset.

Esimerkiksi miehet, jotka ilmoittivat he pitivät lasta useimmat olivat luokiteltu keskimääräistä mieleen lasten 20 ja 29 naisia. Miehet, jotka eivät ole kiinnostuneet lapset olivat oikein mitoitettu keskiarvon alapuolella, että luokassa 19 ja naisia.

Suurempi naisilla mitoitettu miehet maskuliinisuus, enemmän ne arvioitiin mahdollisia lyhytaikaisia romanttinen kumppaneita. Korkeampi he arvioivat miehiä heidän kiinnostuksestaan lasten enemmän ne arvioitiin pitkän aikavälin romantiikkaa.

Ominaisuuksia, jotka tutkimus on ehdottanut tarkoittaa korkea testosteronitaso oltava näkyvä leuka ja raskas parta.

Tulokset eivät olleet yllätys niille, liiketoiminnan Ihmisen käyttäytymistä - ja rakkautta.

"Mitä tämä tutkimus osoittaa, että on olemassa geneettisiä ohjelmia, jotka lisäävät lajin säilymiselle, koska on hormonit naisia, jotka ovat cuing niiden reaktiot hormonit miehistä", sanoo tohtori Daniel Alkon, tieteellinen johtaja Blanchette Rockefeller neurotieteiden instituutissa vuonna Morgantown, W.Va., ja Washington.

Tai kuten Kristin Kelly, tiedottaja online-treffipalvelu Match.com, sanoi: "He kutsuvat sitä" rakkautta ensi silmäyksellä "syystä. He eivät sano" rakkautta ensi lause "," rakkautta ensi sana ""

On epäselvää, miten entä miesten kasvot kallistuu naiset pois heidän kiinnostuksensa lapsiin. Vaikka Maestripieri arvata saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa "monipuolisemman kasvot, pehmeämpi kasvot" Roney sanoi, että vastaus saattaisi löytyä ilmeet miesten kasvoja.

Hän kertoi, että tutkimus tehtiin viisi jatko-opiskelijoita pyydettiin arvioimaan asteikolla 1-7, onko miesten näytti vihainen tai iloinen. Vaikka miehet kehotettiin olla neutraali ilmeen heidän kasvoillaan kun valokuvata, jotkut ilmeisesti näytti onnellisempia kuin toiset.

"Vaikutti siltä, että miehet, jotka poimitaan enemmän lapsiaan, että testi oli onnellisempi tai enemmän sisältöä näyttävät heidän kasvonsa", hän sanoi.

AP

Online Dating: 10 Psychological Insights


Saat onnellinen pari, treffipalvelu oli hyvä idea


Noin kaksi vuotta sitten, Steve Filley oli kiireinen El Paso liikemies ja eronnut isä neljä poikaa.

Vaikka viikonloput olivat täynnä jalkapalloa ja baseball-pelejä, Filley aikoi dating kohtaus. Hän vain ei ollut varma, miten aloittaa. Ystävät ei ole monta yksittäistä tuttuja, ja hän ei ollut baari-kävijä.

Viisi sadan kilometrin päässä, Jaclyn "Jackie" Kelley oli urakoitsijan asuu vanhempiensa ja hänen 9-vuotias poika, Blake, on Canyon Lake lähellä San Antonio. Kun lähes viisi vuotta naimattomuus, Jackie oli valmis vakava suhde.

Sekä hyödyntämisen Internet samoihin aikoihin keväällä 2005. Useiden tapahtumaköyhä pariliitokset, Steve ja Jackie olivat Hyväksytty 12. huhtikuuta mennessä eHarmony.com.

Tuhannet näppäimistön myöhemmin, Steve ja Jackie Filley ovat elävä todiste siitä, että rakkaus voi olla tuonut, ja voi kukoistaa, jota muuten kylmä ja persoonaton tekniikkaa. He ovat nyt olleet naimisissa seitsemän kuukautta ja jakavat kotiin heidän viisi lastaan El Paso.

Pariskunnan online rakkaustarina oli valinnut eHarmony kuin menestystarina vuoden Texas. Online-treffipalvelu valitaan yksi pari, joko päälle tai avioliitossa, kustakin osavaltiosta.

Virkamiehet sanovat valinnat eivät olleet helppoja.

"On niin paljon uskomattomia tarinoita kerrottavanaan. Keskivertopäivänä Amerikassa yli 90 eHarmony jäsentä naimisiin seurauksena vastapainona päällä", sanoo Lou Casale varatoimitusjohtaja viestintäjohtaja.

Casale sanoi 10000 ja 15000 uutta käyttäjää rekisteri päivittäin, etsivät apua poiminta joku juuri oikea heille.

"Ei kaikki ihmiset tapaat elämäsi, vain hyvin harvat tekisi suuri suhde kumppanin. Jotkut eivät houkuttele sinua. Toiset eivät ole valmiita suhteeseen. ... Siellä eHarmony alkaa" hän sanoi. Palvelu ohjaa välistä viestintää mahdolliset vastineet.

Katse takaisin, Jackie sanoo eHarmony luultavasti ollut paremmin löytää hänen kumppani kuin hän olisi voinut omasta.

"Se ei ole kuin mennä läpi ja valita" Voi, että yksi on söpö. " Ja niin sen perusteella, mitä täytetty, he valitsevat ihmisiä, ehkä, et olisi annettava mahdollisuus tai jopa katsoi, hän sanoi.

Sekä hän että Steve hykerteli koska he ajattelivat, että istuu koko toisiaan toimistossa Escuela Montessori del Valle, jossa he molemmat toimivat.

Steve on liiketoiminnan johtaja, ja Jackie on hallinnollinen avustaja. Molemmat toimivat Steve äiti, Marti Filley perustaja koulut ja ohjaaja.

"Jos meillä oli tavannut 10 vuotta sitten, emme olisi katsoimme toisiamme. Olin puoleensa pahiksia", Jackie sanoi.

Hänen siisti kasvot ja poikamainen kampauksen, Steve tietää, että hänellä ei läheskään Colin Farrell asema.

Sillä omistettu isä, se oli siunaus löytää toinen henkilö, joka ymmärtää vastuu on vanhempi.

"Vaikka lapset ovat heidän äiti, olen kiireinen aikataulu. Ja me molemmat ymmärtäneet, varsinkin toinen avioliitto, jossa lapset ovat mukana, että se ei voi olla meistä", Steve sanoi.

Molemmat ovat kirkossa, mukana vanhemmat, jotka ovat läheisiä suhteita heidän perheittensä.

"Yksi niistä asioista, jotka todella jumissa ulos minulle hänen profiili on, että hän sanoi, hän ei etsinyt äiti hänen lapset. Hän oli todella hyvä huolehtia niistä ja halusin vain joku, joka olisi hyvä kumppani", Jackie sanoi.

Muutaman päivän kaksi sähköpostia toisilleen useita kertoja päivässä. Ystävät kiusannut mahdollisuudesta niiden yhteydessä mahdollisesti stalker tai yksinäinen susi kellarissa. Mutta kaksi nauroi pois näitä ehdotuksia ja jatkoi heidän ystävyytensä.

He päättivät tavata kasvotusten, kun jotkut Steve poikaa pelasi jalkapalloa turnauksessa San Antonio alue muistopäivä viikonloppuna 2005.

"Mikä oli mielenkiintoista oli se, että jalkapallo kenttä oli 10 minuutin päässä hänen talo", hän sanoi.

Matka oli mahdollisuus paitsi tutustua toisiinsa paremmin, vaan myös nähdä, miten kaikki lapset vastasivat.

"Loput viikonloppuna me kaikenlaisia roikkui ja se oli enemmän Family Meeting", Jackie sanoi. Jotkut Steve pojat menivät kalastus Jackie pojan ja jopa yöpyi.

Steve palasi kotiin tunne positiivista suhdetta, ja sähköpostia jatkui. Noin kerran kuussa, Steve tai Jackie lentäisi vierailulle.

Jackie sanoi äiti tiesi Steve oli yksi, kun hän näki, että Jackie oli valmis nousta koneeseen El Paso. "En vain lentää", hän sanoi.

Steve ehdotetaan Jackie 15. maaliskuuta - hänen syntymäpäivänsä - ja kaksi naimisissa 8 heinäkuu perinteisessä kirkossa häät Jackie kotikaupungissa.

Vaikka hän ja hänen poikansa muutti pois vanhemmiltaan, siirry El Paso oli hyvä askel, Jackie sanoi.

"Olen sanonut kerran ystävälleen, että jos tapasin mukava isä ja joukko lapsia, jotka ... voi vain napata viltti ja kaikki yhtä suurta perhettä, tekisin sen", hän sanoi.

"Ja pari päivää myöhemmin tapasin Steve."

Carol Cofer, Jackie äiti sanoi tyttärensä oli onnekas.

"Ollakseni rehellinen, en epäröi tapaamisen jonkun verkossa", hän sanoi. "Olin peloissani, että kuka hän oli puhumassa ei olisi aito ja rehellinen."

"Mutta Jackie on hyvä pää hänen harteillaan. Ja Steve on hyvä isä ja hyvin perhekeskeinen. Ja siellä on paljon yhtäläisyyksiä Jackie ja Steve - Êbut myös perheemme kanssa", hän sanoi.

Steve äiti, Marti Filley, joka näkee hänen miniä lähes päivittäin töissä, uskoo myös Steve kiinni hyvä ja Jackie.

"Hän on ollut siunaus meidän perhe ja raitista ilmaa", Marti Filley sanoi. "Ja he tasapainottavat toisiaan todella hyvin. Hänellä on paljon energiaa, ja hänellä on taipumus olla tahallinen, miten hän tekee asioita."

Molemmat perheet on myös omaksunut uuden pojanpoikansa.

"Meillä oli tapana sanoa, mitä nainen haluaisi miehen kanssa neljä poikaa?" Marti Filley sanoi. "Se on kuin Jumala vastasi rukouksiimme - ja alkuun se pois, saimme lisää pojanpoika."

Pari ajatella eHarmony.com mainokset ovat melko typerä. Mutta he voivat myös nähdä itse, että juuri sillä paikalla, edistämällä online dating.

"Ai, joo", hän sanoi, "En voi täysin nähdä, että olisimme sitä."

7 "Money Pers�nlichkeiten" zu vermeiden, wenn Dating