keskiviikko 8. elokuuta 2012

Älä kysy Trick Kysymykset


By Ilana Angel

Ymmärrän, että ihmiset valehtele. Se tapahtuu miljoonia kertoja, joka ikinen päivä, jota miljoonat ihmiset. Lies voi satuttaa, mutta ne satuttaa enemmän tai vähemmän kuin totuus? On aivan selvä ero kertoo valheen ja pettää jotakuta, niin ihmettelen, jos olisin koskaan valita valheen päälle totuutta.

Olen nostanut poikani eivät valehtele, ja lukuun ottamatta viime aikoina ongelmia saada läksyt tehty, hän ei valehtele. Hän jossain vaiheessa oletan, koska se on maailman tapa, mutta toivon joutuessaan kertomaan totuuden päälle valhetta, hän valitsee aina kertoa totuus.

On olemassa erilaisia ​​sääntöjä eri aiheista tietysti, mutta silti pitäisi totuus olla valtti valhetta? Erityisesti suhde? Jos olet suhteessa, onko se jotain alkamassa tai jotain pitkäaikaista, se ei ole paras etu eteenpäin kertoa totuutta?

Ashley Madison on tullut monen miljoonan dollarin yhtiöön kannustamalla ihmisiä valehdella. He uskovat, että makaa suhde ei ole pelkästään hyvä, vaan voi itse tehdä suhdetta paremmin. He julistavat, että jos olet yhdynnässä ulkopuolella teidän suhdetta, se tekee siitä vahvemman.

Jos nainen haluaa miehen, jos hän näyttää rasvaa tietty mekko, vastaus tulee aina olemaan sinä näytät kauniilta. Jos hän tekee näyttää rasvaa mekko, on se valhe kertoa hänelle, hän näyttää kauniilta, vai onko se vain antaa hänelle vastauksen, että hän oli kalastuksen? Jos vastaat hänen oikea vastaus, on se valhe?

Voitko nukkua kaksi ihmistä yhtä aikaa ja rakkautta vain? Onko mahdollista olla sitoutunut ja rakastava suhde yksi henkilö, ja ovat merkityksettömiä, mutta tyydyttävää seksiä jonkun toisen kanssa? Voi mahtavaa seksiä todella ollut ilman emotionaalista tai henkistä yhteyttä joko teistä?

Onko säännöt muuttuvat, jos et puhu seksistä? Poikani valehteli läksyjä ja se satuttaa tunteitani, mutta se aikoo vahingoittaa suhdettamme? Jos mies luettelee hänen korkeus JDate kuin 5'11 ", mutta hän on 5'5", se on valhe, mutta on myös paljon murskaaja? Milloin lie tulee anteeksiantamaton?

En anna anteeksi helposti. By helppo tarkoitan tietysti harvoin koskaan. En vain anteeksi. Olen kunnollinen ihminen, joten odotan samaa myös ihmisiä olen kohtuullisesti. Se saa minut ihanan, vaan myös tyhmä koska se asettaa minut pettymyksen, koska on olemassa odotuksia.

Olen seurustelevansa uusia ja teemme tanssi että ihmiset tekevät, kun he saavat tutustua toisiinsa ja kehittää tunteita. Hän on ihana mies. Minä todella rakastan häntä ja sitä, että rakastan hänen lapsensa ja värinä, kuinka hän on minun poikani. Se kaikki on hyvin erikoinen ja jännittävä.

Kysyin uusi herrasmies ystäväni kysymyksen viime viikonloppuna, että minulla ei ollut mitään kysyä. Olin utelias hänen edelliset suhteensa niin kysyin. Se oli tyhmä kysymys, samaan luokkaan kuin näytän rasvaa tämän mekon? Naurettava kysymys, päätin vastauksen etukäteen.

Luulin oli vain yksi tapa vastata, mutta hän antoi minulle jotain muuta. Se ei ollut väärin, vain totuus. Kysyin kompakysymys ja hän antoi minulle totuuden. Hämmästyin minuutin, koska se ei ollut vastausta odotin, mutta se oli järkyttävää, että hän itse asiassa vastasi totuudenmukaisesti.

Tämä mies oli kiinnostuneempi totuutta kuin makaa antaa minulle vastauksen halusin. Oliko tämä tekee hänestä keskiarvoa ja kipeitä? Jos hän tiesi totuuden voisi satuttaa minua, ja määritetään sekunnin murto-osassa, joka valhe satuttaa minua enemmän, se että tekee hänestä kunnon ihminen?

En halua tehdä kysymykseen tulee iso juttu, koska se ei ole. Kysyin ontuva kysymyksen ja hän vastasi. Kyse ei ole kysymys niin paljon kuin se oli n. vastaus. Olin loukkaantunut totuus, koska minulla oli tyttö. Jos hän olisi valehdellut, olisin luultavasti ei uskonut häntä muutenkaan.

Otan poikani olla kunnollinen ihminen ja hyvä mies. Se on vaikea haaste pane tyttöni kysymyksiä hänelle. En koskaan neuvoo häntä kertomaan naiselle hän näyttää rasvaa mekko, mutta entä satoja muita kompia naiset kysyvät, milloin kalastus vastauksia?

Olen oppinut paljon itsestäni tänä viikonloppuna, ja vielä enemmän miestä olen vuodelta. Huomasin Olisin mieluummin satuttaa totuus kuin valhe. Kunnioitan totuuden, ja niin se on mitä haluan. Olen oppinut, että tämä mies Teen suhde tanssia on kunnollinen ja kiltti.

Kun annetaan mahdollisuus valehdella, hän valitsi totuuden eikä osta minun manipuloiva kysymyksiä. Hän oli Mensch. Hän vastasi tulevaisuutemme tekijä, ja se oli rohkea. Valhe voi palata kummittelemaan sinulle, ja hän halusi varmistaa, että ei käynyt.

Otan pojan olla mies, ja dating mies, joka kieltäytyy toimimasta kuin poika. Ihmissuhteet ovat kovia, mutta olen siunattu mies Otan auttaa minua syleillä miestä olen vuodelta. Minä olen tie rakkauteen. Se on totuus, ja totuus asioista niin olen pitää uskoa.

adult_dating_hub