lauantai 11. kesäkuuta 2011

Venezia Good Guys


Olet siis takaisin dating peli ja etsii herra Oikea, mutta jotenkin aina päätyy herra Väärä. Minun ainoa tyttöystävänsä ovat ikuisesti kertoi minulle, että ei ole olemassa hyviä miehiä jäljellä, koska ne ovat kaikki naimisissa tai otettu!

No vastoin yleistä käsitystä naisten hallussa, että kaikki hyvät yhden pojat tehdään ja että ei ole tarpeeksi hyviä miehiä jäljellä mennessä on olemassa runsaasti näyttöä siitä, että tämä on vain pidä paikkaansa. Itse keskimäärin yksi kaveri etsii rakkautta on-se erittäin todennäköisesti joku, joka on hyvä uransa opettajana tai kauppias. Tilastollisesti hän on yli viisi jalkaa seitsemän tuumaa korkea ja suhteellisen urheilullinen eikä liian ylipainoinen. Hän on keskimääräistä ulkonäkö ja nauttia kokki, tanssia ja myös ei häiritse satunnaisesti kävellä maan kanssa menossa elokuviin ja ravintoloihin.

Etsiä rehellinen ja Yksiavioinen Miehet

Paras dating neuvontaa naisille olisi etsiä näiden "keskimäärin" yksi kaverit, jotka etsivät myös kestävä, pysyvä ja rakastava suhde. Yleensä nämä miehet tarkastella yksiavioisuus myönteisesti ja myös ylpeilevät rehellinen. Nämä herrat ovat yleensä etsivät nainen samanikäisiä, joten naisten pitäisi keskittyä kokouksen pojat joko oman ikäisten tai jopa 5 vuotta nuorempia tai vanhempia, riippuen valinnastasi.

Toinen tärkeä dating neuvontaa naisille on todellakin antaa kaveri mahdollisuus. Se on yleinen valituksen miesten että naisten liian nopeasti antaa tuomioita ja yksinkertaisesti eivät anna heille mahdollisuus tutustua naisten ja kehittää suhdetta.

On tunnettu tosiasia, että naiset uskovat, että useimmat miehet antaa liikaa painoa ulkonäköä, mutta sama kritiikki voidaan tasoittaa useimpia naisia, kun he ovat poissa tavoiteltaessa suhde mieheen. Vuonna yksi ympyrä on melko yleistä, että miehet valittavat, että ne ovat torjuneet naiset perusteella ulkonäköään ja että niiden muita arvokkaita ominaisuuksia kuten rehellisyys, eheys ja niiden hoitamisen luonne on täysin huomiotta.

Tiesitkö, että useimmat treffipalvelut ei aluksi näytä naisten valokuvia mahdollisten päivämäärät kunnes nainen on ilmaissut kiinnostusta kokous mies perustuu työnsä, korot ja muut tekijät, kuten pituus ja ikä, pelkästään siksi naisten paikka niin paljon huomiota merkitys näyttää.

Joten minun dating neuvontaa naisille on, että jos olet vakavasti etsivät uuden kumppanin unohtaa toteamaan, että "täydellinen näköinen mies" ja laajentaa näköaloja etsimällä lisää toivotuista ominaisuuksista miehillä, kuten löytää joku, joka on samanlaisia ​​intressejä ja hyvä viestintä taitoja. Nykyään naiset ovat paljon enemmän mahdollisuuksia tavata miehiä kuin yksi naisten 50 vuotta sitten, jotka eivät yleensä ole työpaikkoja ja ollut vaikea täyttää saada miehiä. Naiset ovat erittäin suuri läsnäolo työvoiman ja tämä antaa hyvät mahdollisuudet tavata ja kehittää suhteita miesten aikana ja työn jälkeen.

Hyvät, sinun ei pitäisi tarkoituksenaan kokouksen täydellinen ottelu heti. Sen sijaan on parempi päivä joku, jolla on muutamia henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia olet kiinnostunut ja pienellä onnella tämä henkilö voi tulla oman "ihanteellinen kumppani". Kuten vanha sanonta menee "ei voi arvioida kirjan kansi", joten on avoin ja valmis puhumaan miesten kanssa ennen kuin teet tuomion puhtaasti ulkonäöstään. Tekemällä tämän lähestymistavan sinulla ei ole paljon menetettävää, mutta sinulla olisi varmasti paljon hyötyä.