keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Mies käyttää Demolition Derby auto ehdottamaan


Bloomsburg, Pa - Avioliitto Ehdotukset on esillä ilmoitustauluilla, ilmoitti tulostaulut ja kirjattu jopa sanomalehti sanaristikoista.

Kevin Weaver sitoumusta Karen Slusser lähti murskaava alku - hän maalasi ehdotus auton ja ajoi sen Demolition Derby.

"Jokainen nainen Tiedän sanoo hän haluaa julistaa sen koko maailmalle, kun hän saa harjoittaa. Ajattelin kertoa sen hänelle, ja tekee sen hyvin huomattava", sanoi Weaver, 34, Danville.

Slusser, 47, on Mifflinville, tiesi Weaver oli astumassa derby. Hän näki hänen maalata auto valkoinen ja vaaleansininen, sitten sen päälle täytetty pupu mainostaa hänen kanin-jalostukseen liiketoimintaa.

Mutta viime viikolla, Weaver muutti auton kaverin autotallissa, sanoi hän tarvitsi pitää se pois sateen. Vaikka se oli piilossa sisällä, hän maalasi "Karen Slusser tulee u naida minua?" alkaen huppu pitkin kuljettajan puolella ja jopa runko.

Hän myös kiinnitetty suuri täytetty rengas - kangas timantti - ja pupu tassut.

Kun auto ilmestyi derby areenalla lauantaina Slusser lukea viestin ja hänen perheensä riemuitsivat.

Weaver sijoittui kolmanneksi, sitten tapasi Slusser portilla ja kuljettajien kuoppaan, ja pyysi häntä vastaamaan.

"Kyllä!" hän sanoi nauraen.

Ja että, Weaver ojensi todellinen timantti sormus.


sunnuntai 22. toukokuuta 2011

12 Things You Don't Know About Women


Tutustu suhteesta ja dating neuvoja voit käyttää näitä muuten häiritseviä julkkis hyvät. Nyt stop tuijottaen ja siirry olla parempi ihminen.

1. Christina Applegate

"Soita heti takaisin. Tämä "kolmen päivän liike ei sovelleta. Olemme ikääntyy ja meillä ei ole aikaa ruuvi noin. Odotat liian kauan ja me menettävät kiinnostuksensa. Luota minuun tässä asiassa. "

2. Courtney Cox

"Kiinnitämme enemmän huomiota kädet kuin luulet. Se on paha, jos sinulla ei ole miehekäs käsissä, mutta jos kynnet ovat pidemmät kuin meidän, unohda se. "

3. Padma Lakshmi

"Jotkut meistä mieluummin nyrkkeily ja jooga. Kukaan meistä ei todella tykkää Pilates. "

4. Alyssa Milano

"Naiset ovat synnynnäisesti itsetietoinen. Tämä ei ole vaihtoehto, se genderwide kunnossa. On huono päivä, olen peiliin ja nähdä kymmenen punnan-raskaampi alter egonsa. Hänen nimensä on Bertha. On todella huono päivä, Bertha näkee hänen kahden sadan punnan-raskaampi alter egonsa. Hänen nimensä on Brian Dennehy. "

5. Poppy Montgomery

"Kun otetaan huomioon vai ei pyydä ulos tytön pelkäät puhua, pitää tämä mielessä: Ei ole väliä kuka olet tai miltä näytät, se on aina imartelevaa, kun osut meille. Aina. "

6. Tea Leoni

"Supersecret: Jos olemme sokea tai ei ole yövalo kylpyhuoneessa, koko wc-istuin juttu on liioiteltu ja tarkoitus hallita sinua."

7. Mariska Hargitay

"Me rakastamme sitä, että se kestää vain kaksitoista minuuttia päästä valmis mihin tahansa, on se musta solmio [tapahtuman] tai koripallo peli. Kun se kestää kauemmin, että ... mitä teet siellä? "

"Olemme kaikki noin niskaan. Voit vapaasti käyttää niin paljon aikaa siellä kuin haluat. "

8. Emily Deschanel

"Vaikka olemme vain seurustellut muutaman viikon, eivät tuo meille oman" naisystävä "- tai se mitä me tulla."

9. Jenna Fischer

"Jos me törmätä ex-tyttöystävä julkisesti, ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, on laittaa käsi ympärillämme. Ja jos meidän täytyy esitellä itsemme, olet pulassa. "

10. Julie Delpy

"Me tarvitsemme teitä olemaan tavoitettavissa aina, mutta emme aina poimia meidän puhelimet, kun soitat. Ymmärrämme tämä tuntuu kaksinaismoraalia, jos haluat keskustella asiasta lisää, jätä viesti. "

11. Maria Bello

"Olemme pelkää sitoutumista, too. Saatat ajatella, käytämme aikamme juonii tapaa ansa sinulle avioliittoa, mutta monet meistä ovat melko tyytyväisiä on riippumaton ja itsenäinen. Sitä paitsi emme ole missään kiire lopettaa lusting jälkeen nuori Calvin Klein-mallit. "

12. Kyra Sedgwick

"Ystävämme eivät vihollisianne ja viholliset parempi olla ystäväsi."