tiistai 25. tammikuuta 2011

Vaarallinen maailma online dating


Vapaa Ugg Boots (lyhyt tai pitkä, 1 pari per henkilö Limit). Anteeksi, ihmiset, mutta tämä tarjous on saatavilla ihmisille, jotka asuvat Yhdysvalloissa vain merenkulun syistä.

Baltimore - Tällä viikolla, peloton Joan Allen on uhmasi erämaassa online dating ja palaa hänen vaarallisten retkikunta kertomaan tarinan.

Joan: menin minun ensimmäinen Match.com päivä viime viikolla ja haluaisin jakaa joitakin punainen lippu signaaleja. Ensinnäkin, mies kysyi hyvin henkilökohtaisia kysymyksiä, kuten â € œWhy ole koskaan mennyt naimisiin? Youâ € ™ re kaunis ja älykäs, â € ja â € œWhat punainen lippu signaalit olet ollut minusta? Â € Tämä oli ensimmäinen päivä, ja minusta tuntui kuin hän haastatteli minua. Päätin ollut mitään menetettävää, joten minä vastasin hänelle rehellisesti. Sanoin, â € œThe ensimmäinen punainen-lippu signaali youâ € ™ ve oli vain kahden hengen hymykuopat, ja olisin huolissani drinking.â € Hänen vastauksensa? â € œMy sisko on alkoholisti, mutta IA € ™ m ei. Ja IA € ™ m aio change.â € Tarpeetonta sanoa, en ole koskaan kuullut hänestä enää.

Dan: Kuulostaa mennessä toiminut täydellisesti. Minulle ensimmäinen päivä on haastattelutilanteessa: kuka olet, mitä sinulle nyt seisomaan ja antaa meille spin. Olen dona € ™ t ajatella hänen kysymyksiinsä, tai sinun, olivat eri linjoilla, kun molemmat oppineet, mitä tarvitsi tietää â € "ja ISNA € ™ t se kannattaa tehdä, että suoralta kädeltä kuin tiellä, kun youâ € ™ ve seurustellut tämän henkilön viiden tai kuuden kuukauden kuluessa?

Joan: Kun kerroin ystävälleni Carol minun päivä, hän tarjosi muutamia hänen suosikki punaisen lipun merkkejä nettitreffeistä: miehet Oho € ™ ve ei koskaan ollut naimisissa, miehiä dona € ™ t soittaa, kun he sanovat, miehet jotka ovat erittäin kriittisiä, miehet sanovat kielteisiä asioita entisten puolisoiden, ja paras viimeiseksi â € "jälkeen kolmas tai neljäs päivä saman miehen kanssa, kun pääsen kotiin tästä päivästä ja tarkista sähköpostisi ja toteavat, että hea € ™ s verkossa jo jutteleminen muiden naisten kanssa.

Nyt hyvät, laulaa se virittää â € œMy Paras Things.â € â € œWhen hea € ™ s negatiivinen, kun hea € ™ s ovela, kun hän wonâ € ™ t soittaa takaisin, anna tilisi lakkaa Match, ja sitten se wonâ € ™ t näyttää jotta bad.â €

Dan: Sitten IA € ™ ma kävely punainen lippu, kun IA € ™ m 44 ja koskaan ollut naimisissa ... eikä olet! Oikeastaan kaikki nämä koskevat myös naisia. Ja Hereän € ™ sa muutamia: naisia, jotka kirjoittavat, ilmaisevat kiinnostusta ja sitten katoavat pois maailmankartalta. Naiset, jotka vievät sinut itsestäänselvyytenä. Naiset, jotka canâ € ™ t käsittelevät manaa € ™ s naisten ystäviä. Naiset, jotka sanovat youâ € ™ re hyvä, mutta sitten alkaa pudottamalla kommentteja vaatteet, hiukset, koti â € "hyvät miehet voivat olla kokkareinen, mutta WEA € ™ re ei möykky savea voit hometta, ottaa meidät sellaisina kuin olemme tai ottaa itse muualla. Naiset näkevät koettu slights joka sanan tai eleen ja kysynnän anteeksi, ilmainen illallinen ja pedikyyrit, mutta ei ole mitään ongelmia pudottaa atomipommi kokoinen loukkauksia noin mainittujen vaatteet, hiukset, koti, ja jos me kysyntä anteeksi, ilmoitetaan WEA € ™ re on wimpy.

Ja minä dona € ™ t ajatella koskaan ollut naimisissa lasketaan punainen lippu. Tämä on yleensä ajamia ihmisiä, jotka ovat olleet naimisissa, huomasi he tekivät tyhmä virhe, erosimme ja nyt omaksua että â € œmisery rakastaa companyâ € käsite, kannustaminen kaikki muu ympärillä heitä tekemään sama tyhmä juttu. Luulen, rakas Joanie, että sinä ja minä olemme liian älykäs naimisiin vain vuoksi on naimisissa. Haluamme, että henkilö, joka on parasta meille kaikille tasoille, emotionaalisesti, henkisesti, fyysisesti, hengellisesti, niin että jos ja kun teemme naimisiin, se on kerta kaikkiaan!

Joan: Aamen!

Dan Collins on terminaalivaiheessa yksi 40-jotain kirjailija ja paikallisia PR Maven. Joan Allen on huomattava matchmaker extraordinaire ja kirjailija â € œCelebrating Yhden ja Getting Love Oikea: From pattitilanne on Soulmate.â €


maanantai 24. tammikuuta 2011

Incredible hääkuvia Story


Kun niiden kuvaajan kamera oli varastettu pian sen jälkeen he vaihtoivat vannoo, Karen ja Tory Nordlinder tajunnut he ikinä muistoja heidän hääpäivä.

Tällä viikolla he saivat miellyttävän yllätyksen, kun kamera kääntyi vapautunut paljon lähellä järveä, vuoden kuluttua se katosi.

Erän omistaja, Leslie Mason sanoi, että hänen poikansa oli puiden kaataminen ja huomasi kameran. Sisällä oli yhteystiedot valokuvaaja, Charles Boesen, Mason sanoo.

Kun hän sai sen takaisin, Boesen kytketty kameran muistikortti hänen tietokoneensa ja kuvat näyttivät heti.

"Minun reaktio, melkein huusi Boesen sanoi. "Olen ajatellut, tämä morsian tulee olemaan niin ikionnellinen, kun hän saa selville."

"Ei ole kertoa kuinka kauan että kamera oli täällä", hän sanoi. "Mitä ihmeellistä on se, miten ne kuvat selvinneet seikat _ sade, lumi, pakkasta, puolellanne järvi."

Karen Nordlinder sanoi hän ei voinut kertoa, miten onnellinen hän oli nähdä kuvia.

"Ajattelimme," No, meillä on muistoja ", hän sanoi. "Tämä on vain jotain mitä en ikinä ajattelimme nähdä. Ever."

Copyright 2007 Associated Press.