keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Online Dating kääntyy hapan, mutta ei kostaa

Dear Amy: Tapasin online tuttavuus useita kuukausia sitten. Jälkeen lopulta kokous, olen pian tajusin, että en ole rakastan häntä niin luulin. Aikana meidän suhde, hän haluaa puhua puhelimessa ylöspäin kuusi kertaa päivässä, koska hänen historian nähdä kaverit, jotka pettivät hänen luottamuksensa.

Se lopulta alkoi urakka puhua hänelle. Jälkeen noin kaksi kuukautta, sain ulos suhteesta, ja tunsin vapaa ei tarvitse "tarkistaa" ja sanoa "rakastan sinua", kun ei tarkoita sitä.

Nyt hän vähättelee minua blogiin keskuudessa yhteisiä kavereita ja jatkuvasti chatit verkossa kavereiden kanssa, spinning totuus siitä, mitä tapahtui. Hän sanoo, olen petkuttanut hänen, joka ei koskaan tapahtunut. Hän on vainonnut minua voimasana täytetty puhelimen viestit ja on kääntänyt ystäväni minua vastaan.

En ole sanonut mitään pahaa hänestä blogiin.

Pitäisikö minun tuleen ja kertoa ystävilleni, mitä todella tapahtui, ja minun pitäisi edelleen tehdä mitään ja pitää Golden luovutus? Hän ei voi edetä, ja keskittyy valokeilaan itse asettamalla myös yksityisten yritysten julkisen hänen blogiin. Mitä minun pitäisi tehdä?

- Living My Life

Rakas Elin: Ei ole tullut jonkun toisen "materiaalia." Älä houkutusta kostaa online - tämä voisi olla sellainen huomiota hän viihtyy. Sinun ex: n häirintä saatat olla kanteen tuomioistuimessa. En ole syytä olettaa, että otat hänet oikeuteen, mutta sinun kannattaa tallentaa tallenteet viestit ja blogikirjoitukset asiassa haluat mennä poliisille tai seisomaan ennen kuin tuomari Judy.

Merkki todellinen ystävä on henkilö, joka on mielestäni paras sinusta, vaikka mitä perusteettomia haittaohjelmia huhut ovat kelluvia ja eetteriin.

Ystäviesi kanssa, teidän pitäisi sanoa (ei postitse blogiisi): "Tämän henkilön tunteita pahastui, ja hän näyttää suistunut syvään. Toivon, että se on väliaikaista, ja hän voi siirtyä. Joka ikinen asia, hän sanoo perättömiä .

Ja minun täytyy antaa sinulle luennon online murskaa että kehittyvät suhteita ventovieraat joka muuttuu psyko-bloggaajia? Toivottavasti ei.

tiistai 22. joulukuuta 2009

Unta jopa puhelinnumero johtaa mies naiselle hänen unelmansa

LONDON (Reuters) - brittiläinen mies on täytetty ja naimisiin 22-vuotiaan naisen, hänen omaan lukuunsa, unelmoi hänen puhelinnumeron ja sitten lähettää hänelle tekstiviestin.

David Brown, 24, sanoo heränneet aamulla yön jälkeen ystävien kanssa puhelinnumero jatkuvasti käynnissä läpi päätään. Hän päätti ottaa yhteyttä sen, lähettää viestin, jossa sanotaan "Enkö tavata sinut viime yönä?".

Random vastaanottajan Michelle Kitson oli sekava ja varovaisia aluksi, mutta päätti vastata ja kaksikko ryhtyi viestien vaihdossa. Lopulta he tapasivat ja rakastuivat.

"Se oli todella outo, mutta olin täysin koukussa" Kitson kertoi Daily Mail-sanomalehdessä. "Minun äiti ja isä pitää sanoa" Mutta hän voisi olla teurastaja ", mutta tiesin, että oli jotain erikoista se."

Kun pitkä seurustelusta, omituisesti Hyväksytty pari - hän kuusi jalka seitsemän tuumaa pitkä, ja hän viiden jalka neljä - ovat juuri palanneet häämatkalleen Intian Resort Goa.

Love-iski Brown sanoi: "Minulla ei ole aavistustakaan siitä, miten päädyin hänen kanssaan useita päähäni - se on vain muutamia numeroita erilainen kuin minun."

Como dar presentes

maanantai 21. joulukuuta 2009

Speed Dating 101: Drop Pickup Lines

â € œYou on tired.â € ... â € œWhy? â € ... â € œYouâ € ™ ve on käynnissä läpi mielessäni kaikki day.â €

Jos pick-up lines ja baari kohtaus ovat menettäneet valituksen ja ajatus Nettitreffien saa sinut ajattelemaan, että kammottava se mies vanhasta lukion, ita € ™ s aika tyytyväinen uusin vaihtoehto saada acquaintedâ € "Speed Dating .

DateandDash, Chicago perustuva Speed Dating yritys, on uusin suuntaus tarjota ratkaisun traumoja vuodelta. DateandDash odottaa kiertää sudenkuopat liittyvät tavallisesti ensimmäinen päivämäärät. Kiusallinen hiljaisuus. Säännöstenvastaisuuteen. Hylkäämisen. Tai ehkä suurin este kaikkea kutsuminen kahunas vaihtaa numeroa ja järjestää päivämäärä ensiksi. Kuulostaako tutulta?

Joten whatâ € ™ s Speed Dating anyway? Sellaisena kuin se on määritelty niiden verkkosivuilla, DateandDash on hauska ja jännittävä tapa tavata paljon muita sinkkuja omalla alueella. Ita € ™ s uudempi vuodelta tekniikkaa voidaan jäljittää juutalainen Rabi in Los Angeles puolivälissä 90A € ™ s. Hmmmâ € | jos LA-pohjainen Rabi didnâ € ™ t kiinnitettyä attentionâ € "Hereä € ™ s kuinka se toimii.

Kautta verkkosivuilla, DateandDash.com, mahdollinen nopeus dater voi ostaa lipun â € ~ Speed Dating partyâ € ™, joka on yleensä pidetään paikallisella tyylikäs baareja ja pubeja. Aikana Speed Dating osapuoli, osallistuja on määritetty numero ja pisteet-kortin tehdä muistiinpanoja ihmisille, että he ovat vuodelta koko illan. Osallistuja käyttää vuosittain noin 5 minuuttia kunkin ehdokkaan kanssa ja siirtyy sitten seuraavaan candidateâ € "siis esiintyy useita â € ~ datesâ € ™ per tapahtuma. (Ajattele sitä kuin sarjan mini haastatteluja.)

Määrittämiseksi ottelu on melko yksinkertainen. Jos miespuolisen 2 piireissä â € ~ Yesa € ™ jälkeen hän tasalla Nainen numero 1 ja Nainen numero 1 myös piireissä â € ~ Yesa € ™ vastaamaan miespuolisen 2A € "thatâ € ™ s ottelu. 72 tunnin kuluessa tapahtuman, DateandDash sähköpostit osallistuja hänen ottelut ja tarvittavat yhteystiedot onnistuneen kumppanina tavata uudelleen.

Chicago, kaupunki erinomaisesti täynnä â € ~ yhteen ja valmis mingleâ € ™ ammattilaisten tarjoaa valtavan asiakaspohjaa DateandDash käsitteen kukoistaa.

â € œDateandDash on kasvanut nopeasti, â € mainittu perustaja ja osaomistaja Josh Walden. â € œPeople osallistua meidän tapauksessa, he pitävät sitä ja kertoa heidän ystävilleen. Näin saamme uusia asiakkaita everyday.â €

Nämä uudet asiakkaat koostuvat pääasiassa yhden kiireinen ammattilaiset, joilla ei ole aikaa, tai ehkä energiaa, jatkaa säälimätön ja usein vaikeasta bar näyttämöllä.

Kuvaamia Walden, tyypillinen DateandDash nopeus dater olisi varattu yksi lähinnä vuotiaita 23 ja 39, mutta vain täytäntöön on 21 vuotta eikä ole â € ~ ikä-capa € ™ asianosaisten osalta.

â € œPeople jotka yrittävät DateandDash haluavat pitää hauskaa, kun etsii sitä oikeaa, on mukava ja rentouttava tunnelma, â € Walden sanoi.

Ja perustaja, että â € ~ mukava ja rentouttava tunnelma, â € ™ on mitä Walden, 28, ja hänen kumppaninsa ja perustaja Vilius Gavrilenka, 28, odottavat antaa kunkin tapahtuman.