tiistai 22. joulukuuta 2009

Unta jopa puhelinnumero johtaa mies naiselle hänen unelmansa

LONDON (Reuters) - brittiläinen mies on täytetty ja naimisiin 22-vuotiaan naisen, hänen omaan lukuunsa, unelmoi hänen puhelinnumeron ja sitten lähettää hänelle tekstiviestin.

David Brown, 24, sanoo heränneet aamulla yön jälkeen ystävien kanssa puhelinnumero jatkuvasti käynnissä läpi päätään. Hän päätti ottaa yhteyttä sen, lähettää viestin, jossa sanotaan "Enkö tavata sinut viime yönä?".

Random vastaanottajan Michelle Kitson oli sekava ja varovaisia aluksi, mutta päätti vastata ja kaksikko ryhtyi viestien vaihdossa. Lopulta he tapasivat ja rakastuivat.

"Se oli todella outo, mutta olin täysin koukussa" Kitson kertoi Daily Mail-sanomalehdessä. "Minun äiti ja isä pitää sanoa" Mutta hän voisi olla teurastaja ", mutta tiesin, että oli jotain erikoista se."

Kun pitkä seurustelusta, omituisesti Hyväksytty pari - hän kuusi jalka seitsemän tuumaa pitkä, ja hän viiden jalka neljä - ovat juuri palanneet häämatkalleen Intian Resort Goa.

Love-iski Brown sanoi: "Minulla ei ole aavistustakaan siitä, miten päädyin hänen kanssaan useita päähäni - se on vain muutamia numeroita erilainen kuin minun."

Como dar presentes