maanantai 21. joulukuuta 2009

Speed Dating 101: Drop Pickup Lines

â € œYou on tired.â € ... â € œWhy? â € ... â € œYouâ € ™ ve on käynnissä läpi mielessäni kaikki day.â €

Jos pick-up lines ja baari kohtaus ovat menettäneet valituksen ja ajatus Nettitreffien saa sinut ajattelemaan, että kammottava se mies vanhasta lukion, ita € ™ s aika tyytyväinen uusin vaihtoehto saada acquaintedâ € "Speed Dating .

DateandDash, Chicago perustuva Speed Dating yritys, on uusin suuntaus tarjota ratkaisun traumoja vuodelta. DateandDash odottaa kiertää sudenkuopat liittyvät tavallisesti ensimmäinen päivämäärät. Kiusallinen hiljaisuus. Säännöstenvastaisuuteen. Hylkäämisen. Tai ehkä suurin este kaikkea kutsuminen kahunas vaihtaa numeroa ja järjestää päivämäärä ensiksi. Kuulostaako tutulta?

Joten whatâ € ™ s Speed Dating anyway? Sellaisena kuin se on määritelty niiden verkkosivuilla, DateandDash on hauska ja jännittävä tapa tavata paljon muita sinkkuja omalla alueella. Ita € ™ s uudempi vuodelta tekniikkaa voidaan jäljittää juutalainen Rabi in Los Angeles puolivälissä 90A € ™ s. Hmmmâ € | jos LA-pohjainen Rabi didnâ € ™ t kiinnitettyä attentionâ € "Hereä € ™ s kuinka se toimii.

Kautta verkkosivuilla, DateandDash.com, mahdollinen nopeus dater voi ostaa lipun â € ~ Speed Dating partyâ € ™, joka on yleensä pidetään paikallisella tyylikäs baareja ja pubeja. Aikana Speed Dating osapuoli, osallistuja on määritetty numero ja pisteet-kortin tehdä muistiinpanoja ihmisille, että he ovat vuodelta koko illan. Osallistuja käyttää vuosittain noin 5 minuuttia kunkin ehdokkaan kanssa ja siirtyy sitten seuraavaan candidateâ € "siis esiintyy useita â € ~ datesâ € ™ per tapahtuma. (Ajattele sitä kuin sarjan mini haastatteluja.)

Määrittämiseksi ottelu on melko yksinkertainen. Jos miespuolisen 2 piireissä â € ~ Yesa € ™ jälkeen hän tasalla Nainen numero 1 ja Nainen numero 1 myös piireissä â € ~ Yesa € ™ vastaamaan miespuolisen 2A € "thatâ € ™ s ottelu. 72 tunnin kuluessa tapahtuman, DateandDash sähköpostit osallistuja hänen ottelut ja tarvittavat yhteystiedot onnistuneen kumppanina tavata uudelleen.

Chicago, kaupunki erinomaisesti täynnä â € ~ yhteen ja valmis mingleâ € ™ ammattilaisten tarjoaa valtavan asiakaspohjaa DateandDash käsitteen kukoistaa.

â € œDateandDash on kasvanut nopeasti, â € mainittu perustaja ja osaomistaja Josh Walden. â € œPeople osallistua meidän tapauksessa, he pitävät sitä ja kertoa heidän ystävilleen. Näin saamme uusia asiakkaita everyday.â €

Nämä uudet asiakkaat koostuvat pääasiassa yhden kiireinen ammattilaiset, joilla ei ole aikaa, tai ehkä energiaa, jatkaa säälimätön ja usein vaikeasta bar näyttämöllä.

Kuvaamia Walden, tyypillinen DateandDash nopeus dater olisi varattu yksi lähinnä vuotiaita 23 ja 39, mutta vain täytäntöön on 21 vuotta eikä ole â € ~ ikä-capa € ™ asianosaisten osalta.

â € œPeople jotka yrittävät DateandDash haluavat pitää hauskaa, kun etsii sitä oikeaa, on mukava ja rentouttava tunnelma, â € Walden sanoi.

Ja perustaja, että â € ~ mukava ja rentouttava tunnelma, â € ™ on mitä Walden, 28, ja hänen kumppaninsa ja perustaja Vilius Gavrilenka, 28, odottavat antaa kunkin tapahtuman.