perjantai 29. tammikuuta 2010

Itävalta isännöi maailman ensimmäinen


Tapahtuma, joka pidetään Wienissä, sitten Linz ja Graz, mahdollistaa potentiaalisen eronneet pyytää asianajajat heidän oikeuksistaan ja pyytää neuvoja.

Avioerojen määrä on Itävallassa osuman ennätykselliseen 50% vuonna 2006, ja 66% avioliitoista Wienissä päättyy eroon.

Kaksipäiväinen reilun pidetään jonka mottona on "uuden alun".

Wienin tapahtuma järjestetään yli 27-28 lokakuu, ja lauantai on varattu miehille, ja sunnuntaina naisten, joten parit voivat välttää hankalia kohtaamisia ja säilyttää Anonymiteettiä.

Järjestäjän Anton Barz sanoo, että se on maailman ensimmäinen ja toivoo, että se tulee kahdesti vuodessa tapahtuma.

"Tähän asti olen järjestää häät messuille, mutta kun puhuu ja asianajajat, joka kertoi minulle vaikeuksia avioeron, minulla oli ajatus", hän sanoi.

Jopa 20 Näytteilleasettajia on rekisteröitynyt tähän mennessä, ei vain asianajajat ja välittäjiä, mutta myös kiinteistönvälittäjät, elämän kriisien asiantuntijat, yksityisetsivä yritykset ja DNA-laboratoriot tarjoavat isyyden testejä.

Yksi yritys tarjoaa terapeuttista valmismatkat uusille eronnut ihmisiä.

On myös useita luentoja aiheista, kuten miten avioero vaikuttaa lasten ja selviytymisen kuin yksinhuoltaja.

Usko tai älä, hullu summat teknologian ja median jättiläiset maksavat startups voi lopulta järkeä

Hot men dydige Er en usandsynlig Match for en online dating service


keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Japanilaiset naiset odottavat nuorten miesten romanssia


Tokyo - Kun 34-vuotias Sayuri Shimizu rikkoi uutisia hänen vanhempansa, että hän aikoi ke mies kuusi vuotta nuorempi kuin itse, niitä ei häiritä.

He olivat vain onnellinen hän oli lopulta naimisiin.

Yhä useammat japanilaiset naiset, jotka hidastavat tai ohita avioliiton kokonaan. Mutta niille, jotka vielä haluavat romantiikkaa, nuoret miehet ovat trendikäs vaihtoehto.

Kasvava taloudellinen riippumattomuus japanilaiset naiset tekevät suhteita nuorempia miehiä enemmän toteuttamiskelpoinen vaihtoehto näinä päivinä on maa, jossa vaimot perinteisesti tukeutunut mieheltään taloudellista toimeentuloa.

"Avioliitto käytetään olla toimeentulo", sanoi Kaori Haishi (40), joka on kirjoittanut kirjoja aiheesta ja jonka oma mies, Yasushi, on 34.

Avioliitot ja morsiamen vanhemmat sulhasen osuus on lähes kolmasosa kaikista Häät vuonna 2002, jopa hieman alle 18% vuonna 1987, mukaan tutkimuksen National Institute of Population and Social Security Research.

Naiset odottavat enää naimisiin - keski-ikä ensimmäisen avioliiton hyppäsi 29,8 vuonna 2005 vuoden 25,9 vuonna 1992 - mutta osuus naimattomia naisia heidän jo kolmekymppinen nousi 32% viime vuonna noin 14% vuonna 1990.

Osa naisten vastenmielisyys avioliiton heijastelee naisten kasvava asema työssä vastustaa syvään juurtunut käsitys, että ne pitäisi nöyristellä, sanoi sosiaali-selostaja Rika Kayama.

"Tämän vuoksi naiset, jotka ovat toimivaltaisia työssä ja on suurituloisten vaikea löytää aviomiehet ja kumppaneita", hän sanoi.

Japanilaiset naiset eivät enää odoteta lopettaa työt, kun avioliitto. Vaikka ne viive sisartensa monissa maissa, 1986 Equal Employment Opportunity laki poistettu monia muodollisia esteitä.

Vuodelta nuorempi mies kerran aiheutti hämmennystä, mutta Mika Tsukuda (35), jonka aviomies on 29, kertoo hänen ystävänsä nähdä vuodelta nuorempi mies kuin "eräänlainen statussymboli.

Naiset haluttomia sitoutumaan perinteiseen vaimolle kuuluva rooli mieluummin joustava asenne nuorempia miehiä.

"Kaikki vanhemmat miehet Olen päivätty kertonut minulle, että he halusivat minun lopettavan työni", sanoi Haishi.

Kaikki ei ole ruusuista vanhemmille naisille ke nuorempia miehiä.

Kaori ja Yasushi Haishi totesi, että konservatiiviset japanilaisten pankkien katsoi karsaasti, kun he etsivät asuntolainaa.

"He eivät olleet meille rahaa, koska niiden näkökulma on, että mies on vanhempi kuin nainen, ja nainen kuuluu kotiin", hän sanoi.

Shimizu sanoi hänen vanhempansa olivat enemmän huolissaan sulhasensa kuin häntä, kun hän kertoi heille häihinsä suunnitelmia. "Luulen, että he ajattelivat: on siinä kunnossa, että hän, vaikka hän on niin nuori?"

Takashi Tsukuda näkee ylösalaisin ja vanhemman naisen naimista nuorempi mies - vähemmän mahdollisuuksia Hän tulee jättää leski.

"Keskimääräinen ero elinajan odote miesten ja naisten on seitsemän vuotta â € | jotta voimme kuolla yhdessä", hän sanoi. - Reutersille

Michelle Obama Consigli per gli Incontri


sunnuntai 24. tammikuuta 2010

"Hugging Bandit" Arrested


"Hugging Bandit" - plus-koon taskuvaras, joka esitti kiristyminen tuiterissa miesten ja heidän lompakot New Yorkin osavaltion pohjoisosassa - on kaltereiden takana, poliisi sanoi. Myra Castleberry, 48, oli vangittuna ilman takuita ja poliisi toivoo he olivat nähneet viimeisen vuosikymmenen kestäneen Spree varkauksien.

"Toivottavasti äiti on halailemassa tyynynsä hänen Vankiselli pitkään aikaan," etsivä Sgt. Tomi Donovan kertoi tiistaina.

Hugging Bandit suunnattu kymmeniä hyväuskoiset miehet kuin baareissa vuosina, häiritsevät ne pissata tuntia aamuna hyväillen niitä sitten salaa varastaa heidän lompakot. Hän käyttää uhrien luottokortit muutaman tunnin kuluessa varkauksista.

Castleberry, joka on pidätetty 17 kertaa vuosina 1998 ja 2005 on kaksi törkeästä rikoksesta tuomittu, epäiltiin varkaudet, mutta poliisi sanoi, useimmat uhreista olivat liian humalassa tunnistaa häntä.

Tämä muuttui, kun Tonawanda mies nimeltä poliisi lukemisen jälkeen helmikuu lehden huomioon ja raportoidaan hän oli menettänyt 238 dollaria ja Hugging Bandit elokuussa 2005.

"Olemme perustaneet valokuva matriisi, ja hän valitsi hänet välittömästi," Donovan kertoi Buffalo News sen keskiviikko painos. "Hän sanoi," En koskaan unohda kasvoja. "

Poliisin kiinni Castleberry sunnuntai-iltana on törkeä rikos pidätysmääräyksen latauksen Grand varkaus. Hän on määrä ilmestyä perjantain Buffalo käräjäoikeus.