sunnuntai 24. tammikuuta 2010

"Hugging Bandit" Arrested


"Hugging Bandit" - plus-koon taskuvaras, joka esitti kiristyminen tuiterissa miesten ja heidän lompakot New Yorkin osavaltion pohjoisosassa - on kaltereiden takana, poliisi sanoi. Myra Castleberry, 48, oli vangittuna ilman takuita ja poliisi toivoo he olivat nähneet viimeisen vuosikymmenen kestäneen Spree varkauksien.

"Toivottavasti äiti on halailemassa tyynynsä hänen Vankiselli pitkään aikaan," etsivä Sgt. Tomi Donovan kertoi tiistaina.

Hugging Bandit suunnattu kymmeniä hyväuskoiset miehet kuin baareissa vuosina, häiritsevät ne pissata tuntia aamuna hyväillen niitä sitten salaa varastaa heidän lompakot. Hän käyttää uhrien luottokortit muutaman tunnin kuluessa varkauksista.

Castleberry, joka on pidätetty 17 kertaa vuosina 1998 ja 2005 on kaksi törkeästä rikoksesta tuomittu, epäiltiin varkaudet, mutta poliisi sanoi, useimmat uhreista olivat liian humalassa tunnistaa häntä.

Tämä muuttui, kun Tonawanda mies nimeltä poliisi lukemisen jälkeen helmikuu lehden huomioon ja raportoidaan hän oli menettänyt 238 dollaria ja Hugging Bandit elokuussa 2005.

"Olemme perustaneet valokuva matriisi, ja hän valitsi hänet välittömästi," Donovan kertoi Buffalo News sen keskiviikko painos. "Hän sanoi," En koskaan unohda kasvoja. "

Poliisin kiinni Castleberry sunnuntai-iltana on törkeä rikos pidätysmääräyksen latauksen Grand varkaus. Hän on määrä ilmestyä perjantain Buffalo käräjäoikeus.