perjantai 8. kesäkuuta 2012

Treffit District


Street melu täyttää taustalla Sam Yagan puhuu nopeasti hänen kännykkä. Hänellä on taito tehokkuutta. Hän on dating katalysaattori, itsenäiseksi julistautuneen "geeky math kaveri." Ja viime helmikuussa, hänen dating verkkosivuilla - OKCupid - kirjautunut 1,3 miljoonaa eri kävijää.

Joten kun tuli aika selvittää, miten tavata ihmisiä, hänen nimensä ylitti luettelo henkilöistä soittaa.

Useimmat washingtonilaisia ​​yleensä workaholics, siirrännäisten tai jokin näiden kahden yhdistelmä. Kun väestön, kuten, että yksinäiset ihmiset ovat huonommassa asemassa, kun se tulee täyttämään mahdollisen kumppanin.

"DC on - ehdottomasti - aktiivisin [on OKCupid] on henkeä kohti" Yagan sanoo. "Muissa kaupungeissa ei edes tule lähelle."

Yli 10 prosenttia DC: n väestöstä on aktiivisia käyttäjiä sivuston mukaan Yagan tietoihin, ja 75 prosenttia näistä käyttäjistä on alle 35-vuotiaita.

Haluatko ottaa tech reitillä tai perinteisempi avenue, on yksi perusperiaate muistaa: "Et voi ottaa liian vakavasti", Yagan vakuuttaa. "Ihmiset saavat niin purettavaksi siitä."

Kuin peläten hylkäämistä, hyväksyä, että määrä on avain: kerroin, että ensimmäinen vastaantulija tulee olemaan yksi teistä on pieni, sanoo Yagan, joka ansaitsi tutkinnon matematiikan ja taloustieteen Harvard, ja myöhemmin lähti saada MBA-tutkinnon Stanford Business Schoolissa. "Puolet taistelu on pakottaa itse mennä ulos ja tavata ihmisiä."

Niin, missä ovat parhaita paikkoja löytää muita rakkauden-hakijoiden District?

Olipa se tarttumalla jälkeinen työ malja on Off the Record baari Hay Adams hotelli, tai kytkemällä kannettavan tietokoneen osoitteessa Tryst Adams Morgan, paikkoja, joissa soolo ihmisten katsomassa on yleinen hissi taakkaa haavoittuvuuden ja saa tavata ihmisiä tuntemaan lähes pakko .

Kun kohtaus, hodgepodge ja sohvat, tuolit ja pöydät ovat hajallaan maksimaalisen mukavuuden. Ilmainen Wi-Fi voit työskennellä (tai surffailla Facebookissa), kun nautit kahvia, teetä, välipala tai alkoholijuomia. Sijaitsee usein hektinen 18th Street in Adams Morgan, kohtaus on keidas.

Tia Scagliarnini, front-of-the-talon johtaja haluaa baari ja kahvila on rentouttava paikka ihmisille, että ei ole kotona, eikä työtä, hän sanoi.

"Pyrimme edistämään yhteisön, ja tehdä se paikka, jossa ihmisiä on helppo lähestyä."

Asiakaskunta on monipuolinen, hän lisäsi: Opiskelija kirjoittaa tohtoreita tai pro gradu, kirjakerhot, toimittajat, taiteilijat ja liikemiehet kaikki raidat. Kohtaus on myös happy hour seitsemän päivää viikossa ja elävää jazzia maanantai, tiistai ja keskiviikko iltaisin.

"[Kohtaus] voi olla mitä haluat sen olevan, todella", hän sanoi. "Olemme aina täynnä ihmisiä, joten sinun ei tarvitse tuntea yksin tai valonarka."

Mutta jos kaipaat jotain hieman presidentin, pää alaspäin Rabbit Hole on kellarissa Hay Adams hotellissa.

Within heittää päässä Valkoisesta talosta, pilakuvia Washington poliittisessa kulttuurissa näkyy din. Takaisku ja DC menneen, tämä klassinen baari on paikkaan "nähnyt eikä kuullut", sanoi Andrew Welch, ruoka ja juoma johtaja Hay Adams hotellissa.

Mitä se tarkoittaa tarkalleen?

"Nimi baarin puhuu puolestaan", Welch sanoo. Lähinnä, mitä tapahtuu Off the Record pysyy pois ennätys.

Keskustan läheisyys poliittisia, liike-ja asianajotoimistot tuo isoja nimiä, ja Welch pyritään säilyttämään laadun kokemus johon tanko on tiedossa. Ympäristö edistää rentouttava keskustelu - huoneessa on takka - ja suuri erikoisuus cocktail luettelo on kirsikka päälle.

Mitä tapahtuu kun asetat katseensa ajanviettopaikka?

"Sinun täytyy laajentaa hakuehtojasi", kertoo OKCupid n Yagan, jonka sivusto käyttää matemaattisia yhtälöitä määrittää otteluihin, eikä psykologia - joka on perustana muiden dating sites.

"Olemme muuttaneet tapaa dating toimii", hän lisää. Useimmat ihmiset, hän sanoo, rajoittua vain hakee pois henkilöitä, jotka sopivat heidän ennalta käsitteeseen täydellisen kumppanin: yksi poliittisen suuntautumisen, iän tai muu ominaisuus.

"Ihmiset sanovat asioita kuten" Oh, en koskaan mennessä joku neljä vuotta nuorempi kuin minä. " Niinkö? Luultavasti olisit. "

Paikoissa, joissa on tunnelmaa ja kulttuuria kaikki omia, aloittamalla keskustelun ja pyytää jonkun Twitter kahva on helppo. Ja eihän sitä koskaan tiedä mitä voi tulla siitä.

Scagliarnini, päällikkö Tryst, sanoi vastikään perustettu varata mies lauantai-iltana - joka on aina no-no, koska miten kiireinen kahvilassa voi olla. Mutta tämä oli erikoinen: hän oli tavannut hänen nykyinen tyttöystävänsä sattumanvaraisesti tiettyyn sohvalla - ja hän halusi ehdottavat, että samalla pala säästäväisyys huonekaluja samana iltana kaksi vuotta myöhemmin.

Hän sanoi kyllä.

Cofounder Of New Dating Site Says The Key Is Social