lauantai 3. huhtikuuta 2010

Office Sex


San Francisco valvojat äänestyksessä toimenpide tiistaina, että olisi estetty kaupungin hallintojen seksuaalisen suhteita työntekijöiden - harvaan peitelty huitaista pormestari Gavin Newsom on hyväksytty suhde työntekijä, joka oli myös hänen kampanjan johtaja vaimo.

Toimenpide epäonnistui ylivoimainen 10-1 äänestys, jossa vain ohjaaja Chris Daly, lainsäädäntö sponsori, äänestää sen puolesta. "On yleinen käytäntö yritysten työ ympäristössä, jossa johtajat ... ovat vastuullisia ja tämäntyyppiset suhteet eivät suvaitse" Daly sanoi. Toimenpide olisi kielletty kaupunki managerit "harjoittamasta romanttinen tai seksuaalisen suhteita" työntekijöiden kanssa.

Aiemmin tänä vuonna, Newsom myöntänyt suhde hänen komission nimitykset sihteeri, joka oli tuolloin vaimon kampanjan johtaja.

Pormestarin tiedottaja Nathan Ballad sanoi, "Chris Daly ei ole liiketoimintaa tönäisi noin kenenkään henkilökohtaista elämää. Olemme iloisia, että hallintoneuvosto oli viisautta tappaa Chris Dalyn n tunkeileva lainsäädäntöä", hän sanoi.

San Francisco on myös hyvää vauhtia tulossa suurin kaupunki maan asia kuntien henkilökortit ja Katrina jälkeen hallitus tiistaina julkaisi toisen ja lopullisen hyväksynnän henkilötodistuksen toimenpide sponsoroida Ohjaaja Tom Ammiano.

Pormestari Gavin Newsom odotetaan allekirjoittaa lainsäädäntöä. San Franciscon ensi pormestari saavat lisää vuoden lisätty hänen toimikautensa, jos ohjaaja Jake McGoldrick saa tahtonsa läpi. Viitaten huono äänestysprosentti 6 marraskuu kaupunginjohtajan vaalit, ohjaaja ehdotti peruskirja tarkistuksen, joka olisi pormestari, sheriffi, piirisyyttäjä, kaupungin asianajaja ja rahastonhoitaja valitaan parillisina vuosina.

Operaattorin nämä toimistot samoissa vaaleissa syklin kuin presidentti ja kuvernööri tuo lisää äänestäjiä pois, hän sanoi. Tarkistus on mentävä läpi hallituksen ja sitten on hyväksyttävä äänestäjien ennen sen voimaantuloa.

McGoldrick haluaa myös äänestys toimenpide vaatii julkisen valinnan seitsemän johtajien Metropolitan Transportation viraston hallitukseen. Johtajat saisivat 1.000 dollaria kuukaudessa korvaus ja edellytetään ratsastaa Muni keskimäärin kerran viikossa.

Ohjaaja kehotti myös hallituksen tekemään prostituutio alhainen prioriteetti rikollisuus San Francisco, väittäen, että esiintyvyys ihmiskaupan hyväksikäytön prostituoidut ja alaikäisten hyväksikäyttöä "lähestyy nollaa kulttuureissa, joissa seksityö on hyväksytty." Hän pyysi kaupungin talousarvioon analyytikko laatia raportti hallitukselle siitä, kuinka paljon rahaa kaupungin menoja valvoa prostituutio lakeja.


maanantai 29. maaliskuuta 2010

Pahin Valentine Gift Ideas For Him


1. Gay Sex! Card Pelin

Muistan kaikki ne ajat hän sanoi, että se oli fantasia elinaikanaan saamaan kaksi Chics omassa sängyssä? Ja että sinun on hyvä harkita puhua tyttöystäväsi Monica noin liittymisestä te kaksi sängyssä? No, se on takaisinmaksun aika!

2. Vagina monologeja

Voi, tämä on niin julma, melkein ei pitäisi tehdä sitä. Annat hänelle DVD joka on nimeltään Vagina Monoloques. Hän pitää porno elokuva. Mutta se on juuri sitä mitä hän hatest eniten - toisen hullu feministi narttu syyttää miestä hänen sekaisin elämästä. Tyylikkäin asia on, että DVD ei ehkä onnistu. Jos hän vihaa feministejä, hän's gonna Hate DVD. Mutta jos hän on dilusional heikkolahjainen friikki, joka uskoo, että feminismi voi itse asiassa olla "hyvä asteittain asia", kuvitella, miten kamalaa se on gonne tuntuu ottaa munaa ja käyttäytyvät kuin kaikki miehet.

3. Men Are from Mars, Women Are from Venus

Kaikki miehet vihaavat tätä kirjaa. Even gay niistä! Kuten sanottu, täydellinen idea huono Ystävänpäivä lahja.

4. Feng Shui Mirror

Älä osta hänelle Feng Shui peili ja selittää, miten se auttaa virtauksen positiivisia ch'i energiaa. Hän gonna kaatopaikan et kahden viikon kuluessa, mutta se mitä haluat silti, eikö?

5. Heinz Spotted Dick Pudding, 10-Ounce Can

Hakemaan Heinz Spotted Dick Pudding ja kertoa hänelle se paras ruoka on. Älä vaadi häntä avaaminen voi ja maistajaiset on oikeassa, mutta ei vastaa mitään kysymykseen kaksi mitä "spotted Dick" voi olla.


sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Too Sexy For My Bus


BERLIN (Reuters) - Saksan linja-auton kuljettaja uhkasi heittää 20-vuotias myynti virkailija pois hänen linja eteläisen kaupungin Lindau, koska hän sanoi olevansa liian seksikäs, sanomalehti kertoi maanantaina.

"Yhtäkkiä hän pysähtyi linja-auto," nainen nimeltä Debora C kertoi Bild-lehdessä. "Hän avasi oven ja huusi minulle" Sinun pilkkominen on häiritsevä minua joka kerta katson minun peiliin, enkä voi keskittyä liikenteeseen. Ellet istu jossain muualla, olen menossa on heittää sinut bussista. "

Nainen, kuvassa on Bild yllään hänen tyköistuva istuva kesävaatteet kanssa romahtaessa pääntie, sanoi hän siirtyi toiselle paikalle, mutta oli nöyryyttää linja-autonkuljettaja.

Tiedottaja bussiyhtiö puolusti kuljettaja.

"Linja-autonkuljettaja saa tehdä, ja hän teki oikein", tiedottaja sanoi. "Linja-autonkuljettaja ei voida häiritä, koska se on vaaraksi turvallisuudelle kaikki matkustajat."

If You Are Dating And Over 40, Then...


Online Dating Coach That's All The Rage


Marianne Kost, eronnut äiti New Yorkissa, maksaa 2000 dollaria ja profiilin, valokuvia ja valmennus from Evan Marc Katz, omistaa kaksi coaching perustuvien palvelujen Los Angeles, EvanMarkKatz.com ja E-Cyrano.com. Ms Kost oli uusi online dating, joten Mr. Katz myös auttoi häntä mitkä treffipalvelu käyttää ja joiden miehet vastata.

Kun Ms Kost kirjoitti henkilökohtainen essee, Mr. Katz ajanut häntä kertomaan tiettyjä juttuja, kuten â € OEI tuli face-to-face, joilla Bull Moose aikana kiima-aika, â € ja â € OEI joskus irtosolunäyte loraus ja maapähkinävoi minun DOGA € ™ s nenä, vain fun.â € Ms Kost sanoi, että hän oli paljon vastauksia, kun hänen profiilinsa meni netissä Match.com.

Ms Kost, 49, sanoi Mr. Katz oli paljon apua. â € œIt oli ihana minun ego, ja halusin valita ja kerman sadon. Päädyin ottaa niin paljon mielenkiintoista tavaraa profiilissani, että minulla oli paljon puhua ja kirjoittaa e-mails.â €

Ms Kost sanoi, että hän ei täytä monta miestä henkilökohtaisesti, sillä Mr. Katz oli neuvonut häntä menemään läpi pitkän arviointimenettelyn e-mail ja puhelin keskustelut ennen varsinaista päivää. Kolmen kuukauden kuluttua, Ms Kost tapasi Stephen Micallef, joka, kuten hän on insinööri. Hän heti piti, miten hän puhui hänen tyttärilleen. â € OEI halunnut hänen arvoja, â € Ms Kost sanoi. â € œHe tuntui henkisesti kypsä ja erittäin open.â €

Mr. Micallef, 47, piti ammatillista valokuvat Ms Kost. Ja hän piti niin hänen profiilinsa kiinni hänen pääosin yksityiskohdat, kuten kuinka hän rynnisti myrskyn purjeveneen ja kerätä mansikoita tehdä hilloa. â € œThis oli hyvin kirjoitettu. Oli ajatus on se, â € hän sanoi. â € OEI löysi profiili on aito, vilpitön ja rehellinen, ja se on osoittautunut out.â €

Ne on päivätty kahdeksan kuukautta ja aikovat mennä naimisiin.

Mr. Katz sanoi hänen yrityksensä on auttanut tuhansia ihmisiä, koska se alkoi viisi vuotta sitten. Se tarjoaa useita paketteja, alkaen 49 dollaria ja 20 minuutin kuuleminen ja linja-on-line kritiikkiä profiilin. Saat $ 129 199 dollaria, ihmisiä täyttämään kyselylomakkeen ja viettää puoli tuntia puhelimessa on freelance-kirjailija, joka kirjoittaa kaksi esseetä heille. On 1500 dollaria, yhtiö haastattelut asiakkaita, kirjoittaa niiden profiilit, ottaa ammatillinen valokuvia ja linja ne puhelimitse ja sähköpostitse noin Online Dating. On 1000 dollaria kuussa, hän autot heille Treffit ja suhteet yleensä.