maanantai 29. maaliskuuta 2010

Pahin Valentine Gift Ideas For Him


1. Gay Sex! Card Pelin

Muistan kaikki ne ajat hän sanoi, että se oli fantasia elinaikanaan saamaan kaksi Chics omassa sängyssä? Ja että sinun on hyvä harkita puhua tyttöystäväsi Monica noin liittymisestä te kaksi sängyssä? No, se on takaisinmaksun aika!

2. Vagina monologeja

Voi, tämä on niin julma, melkein ei pitäisi tehdä sitä. Annat hänelle DVD joka on nimeltään Vagina Monoloques. Hän pitää porno elokuva. Mutta se on juuri sitä mitä hän hatest eniten - toisen hullu feministi narttu syyttää miestä hänen sekaisin elämästä. Tyylikkäin asia on, että DVD ei ehkä onnistu. Jos hän vihaa feministejä, hän's gonna Hate DVD. Mutta jos hän on dilusional heikkolahjainen friikki, joka uskoo, että feminismi voi itse asiassa olla "hyvä asteittain asia", kuvitella, miten kamalaa se on gonne tuntuu ottaa munaa ja käyttäytyvät kuin kaikki miehet.

3. Men Are from Mars, Women Are from Venus

Kaikki miehet vihaavat tätä kirjaa. Even gay niistä! Kuten sanottu, täydellinen idea huono Ystävänpäivä lahja.

4. Feng Shui Mirror

Älä osta hänelle Feng Shui peili ja selittää, miten se auttaa virtauksen positiivisia ch'i energiaa. Hän gonna kaatopaikan et kahden viikon kuluessa, mutta se mitä haluat silti, eikö?

5. Heinz Spotted Dick Pudding, 10-Ounce Can

Hakemaan Heinz Spotted Dick Pudding ja kertoa hänelle se paras ruoka on. Älä vaadi häntä avaaminen voi ja maistajaiset on oikeassa, mutta ei vastaa mitään kysymykseen kaksi mitä "spotted Dick" voi olla.