lauantai 3. huhtikuuta 2010

Office Sex


San Francisco valvojat äänestyksessä toimenpide tiistaina, että olisi estetty kaupungin hallintojen seksuaalisen suhteita työntekijöiden - harvaan peitelty huitaista pormestari Gavin Newsom on hyväksytty suhde työntekijä, joka oli myös hänen kampanjan johtaja vaimo.

Toimenpide epäonnistui ylivoimainen 10-1 äänestys, jossa vain ohjaaja Chris Daly, lainsäädäntö sponsori, äänestää sen puolesta. "On yleinen käytäntö yritysten työ ympäristössä, jossa johtajat ... ovat vastuullisia ja tämäntyyppiset suhteet eivät suvaitse" Daly sanoi. Toimenpide olisi kielletty kaupunki managerit "harjoittamasta romanttinen tai seksuaalisen suhteita" työntekijöiden kanssa.

Aiemmin tänä vuonna, Newsom myöntänyt suhde hänen komission nimitykset sihteeri, joka oli tuolloin vaimon kampanjan johtaja.

Pormestarin tiedottaja Nathan Ballad sanoi, "Chris Daly ei ole liiketoimintaa tönäisi noin kenenkään henkilökohtaista elämää. Olemme iloisia, että hallintoneuvosto oli viisautta tappaa Chris Dalyn n tunkeileva lainsäädäntöä", hän sanoi.

San Francisco on myös hyvää vauhtia tulossa suurin kaupunki maan asia kuntien henkilökortit ja Katrina jälkeen hallitus tiistaina julkaisi toisen ja lopullisen hyväksynnän henkilötodistuksen toimenpide sponsoroida Ohjaaja Tom Ammiano.

Pormestari Gavin Newsom odotetaan allekirjoittaa lainsäädäntöä. San Franciscon ensi pormestari saavat lisää vuoden lisätty hänen toimikautensa, jos ohjaaja Jake McGoldrick saa tahtonsa läpi. Viitaten huono äänestysprosentti 6 marraskuu kaupunginjohtajan vaalit, ohjaaja ehdotti peruskirja tarkistuksen, joka olisi pormestari, sheriffi, piirisyyttäjä, kaupungin asianajaja ja rahastonhoitaja valitaan parillisina vuosina.

Operaattorin nämä toimistot samoissa vaaleissa syklin kuin presidentti ja kuvernööri tuo lisää äänestäjiä pois, hän sanoi. Tarkistus on mentävä läpi hallituksen ja sitten on hyväksyttävä äänestäjien ennen sen voimaantuloa.

McGoldrick haluaa myös äänestys toimenpide vaatii julkisen valinnan seitsemän johtajien Metropolitan Transportation viraston hallitukseen. Johtajat saisivat 1.000 dollaria kuukaudessa korvaus ja edellytetään ratsastaa Muni keskimäärin kerran viikossa.

Ohjaaja kehotti myös hallituksen tekemään prostituutio alhainen prioriteetti rikollisuus San Francisco, väittäen, että esiintyvyys ihmiskaupan hyväksikäytön prostituoidut ja alaikäisten hyväksikäyttöä "lähestyy nollaa kulttuureissa, joissa seksityö on hyväksytty." Hän pyysi kaupungin talousarvioon analyytikko laatia raportti hallitukselle siitä, kuinka paljon rahaa kaupungin menoja valvoa prostituutio lakeja.