tiistai 14. joulukuuta 2010

Uusi tutkimus toteaa lähes neljännes pariskunnista Met Online


Jennifer LUDDEN

Kaverit ovat jo pitkään olleet yhteiskunnan ylin matchmakers, ja apua vanhemmille ja työtoverit. Mutta he kaikki jäämässä Internet. Uusi tutkimus toteaa, että lähes neljäsosa parit tutustunut netissä, ja ennustaa, että Web voi pian tulla nro 1 tapa amerikkalaiset löytää kaveri.

Michael Rosenfeld Stanfordin yliopiston sanoo teknologia ei ole järkyttynyt Dating Scene näin paljon keksimisen jälkeen puhelin, mutta sekään ei verrata.

"Puhelin oli helpompi olla yhteydessä", hän sanoo, "mutta vain todella ihmisten kanssa olet jo tiesi. Ette poimia puhelimeen ja soittaa joku et tiedä. Se olisi kiusallista. "

Mutta Rosenfeld tutkimuksessa, esiteltiin American Sociological Associationin vuosikokouksessa, löytää niitä yhdistävät verkossa ovat useimmiten ventovieraat - ei edes ystäville.

Tietenkin, New York psykologi Nicole Adams sanoo hän käyttää online dating sites juuri siksi ne paljastavat paljon tietoa näiden vieraita.

"Tulotaso, elämän tavoitteita, etuja, tykkää, inhoaa", hän sanoo. "Haluat myös karsia todellisia hulluja ihmisiä, puutteessa parempi termi."

Adams on 35 ja on dating online, mutta menee läpi avioeron. Toki, hän sanoo, ihmiset käyttää luottaa perheen ja ystävien harkitsemaan kaikkia hänen mieltymykset ja keksiä hyvän ottelun.

"Mutta kukaan ei todella, todella tiedä mitä haluan, paitsi minä", hän sanoo.

Adams arvostaa sitä tavoittaa ihmisiä, ettei koskaan kohdata oman seurapiirit, ja itse asiassa, tutkimus toteaa, että Internet on todennäköisemmin yhteydessä ihmisiä eri uskontojen ja etnisten ryhmien.

Sitten, Adams sanoo, on tämä erittäin käytännöllinen näkökohta: Web dating säästää paljon aikaa. Jos hän ei täytä jonkun kautta ystävien tai perheen, vaikka kipinät eivät lennä Adams sanoo, että hän todennäköisesti kärsiä muutaman päivämäärät ja anna niiden kevyesti alas.

"Kun online dating, sinulla ei ole mitään tätä painetta", hän sanoo.

Ei kemia? Ei ongelma.

"Se on kuin" Seuraava! Kiitos paljon, se on todellinen. " "

Auts.

Mutta pienempi määrä potentiaalisia kumppaneita, tärkeämpää kuin Web yhteydenpitoa voidaan. Rosenfeld löytyi mahtava 61 prosenttia samaa sukupuolta olevien parien täyttää verkossa.

"Niin Internet on ystävä kaikille, jotka etsivät jotain, joka on vaikea löytää", hän sanoo. "Ja tämä on totta, onko etsit osia '57 Chevy, tai kumppani, joka on noin määritteet ovat harvinaisia."

Viime Duke University tutkimuksen mukaan online daters ovat suhteettoman valkoinen ja hyvin koulutettuja, osittain siksi vähemmän vähemmistöt ovat tietokoneita kotona. Mutta tutkimus ennustaa myös Web vuodelta kasvaa niin pääsyä verkossa laajenee, ja onnistunut parit levittää sanaa.

Rosenfeld sanoo, että kaikki helpottaa sosiaalista häpeää.

"Sitä käytetään olla, että ihmiset, jotka tapasivat verkossa oli erillinen tarina heidän mielestään oli maukas", hän sanoo. "Se tuntui hieman rähjäinen ja sopimaton, ja jostain syystä ihmiset käyttää sitä mieltä, että oli suoraselkäinen sanoa," Tapasin heidät baarissa. " "

Baarit, muuten - yhdessä ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa - ovat edelleen kolmanneksi todennäköisin paikka pariskunnille tavata. Mutta Rosenfeld sanoo, kun puhut ihmisten kanssa, käy ilmi, monet tapasivat siellä ensin kohtaavat toisensa verkossa.

Team Dating Is All The Rage