lauantai 17. heinäkuuta 2010

Dating verkkosivustoja yrittävät nyt estää avioeron


Vuonna 1995 Matt Frassica, väsynyt sinkkuja baareissa ja set-ups ystävät, yritti onneaan dating online. Siellä hän tapasi ja avioitui myöhemmin, nainen, joka myös piti pitkiä kävelyretkiä sateessa ja kotitekoinen lasagne. He olivat jopa esillä People-lehden prototyyppi onnistunut Cyber-romantiikkaa. Sitten satu loppui. Mr. Frassica sanoi hän tajusi oli homo, ja avioero oli virallisesti viime vuonna. "Vältimme tutustuminen todellinen henkilö", sanoo 34-vuotias yrityksen rekrytoija San Franciscossa. "Kaikki me tiesimme oli profiilit toisiaan." (Hänen ex-vaimonsa vahvistaa, että.)

Yli kymmenen vuotta Internet mullisti dating - noin kaksi miljoonaa amerikkalaista tapasi puolisonsa online, yksi toimenpide - sivustot on uusi haaste: pitää näitä pareja yhteen. Vaikka useimmat sivustot alkoi keskittyä dating, he käyttävät yhä enemmän niiden menestys avioliitto areenalla markkinoinnin välineenä - tekee panokset korkeampia, jos nämä liitot alkaa mennä etelään.

Vaikka monet onnellisesti naimisissa sanovat ehkä koskaan löytänyt perämies offline, on jo viitteitä siitä, että kokous puoliso verkossa tulee omat karikot. Jotkut avioerojen esimerkiksi korostaa vääriä väitteitä online-profiileja, jotka johtivat alkuperäisen vetovoima. Lisäksi tietysti on olemassa luonnollinen vaaroja, jotka voivat tulla tutustu henkilö käytännössä sijaan vanhanaikaisella tavalla.

Nyt sivustot ovat vauhdittaneet toimia sen varmistamiseksi, että ottelut viimeiseksi. EHarmony.com avaa uusi "suhde Lab" tämän kesän jos jotkut parit joka tapasi sivuston kautta on tarkkailtava vähintään viisi vuotta, miten avioliiton hinta. Kun aloite puhuttu "Project Mooses" sisäisesti, JDate.com, juutalainen sinkkuja sivusto, supistuu dating valmentaja kouluttaa asiakaspalvelun edustajien suhde neuvontaa pareille, jotka soittaa sisään True.com kentillä yhteensopivuus testi (patentti vireillä) että se sanoo seuraavasti asettamia normeja American Psychological Association, yhtenä tavoitteena on vähentää avioeron.

Korostaminen avioliiton ja avioliiton ylläpidosta on, mitä nämä sivustot sanovat täytyy tehdä edelleen laajentaa toimintaansa. Kun kaksinkertainen ja kolminumeroinen kasvu joissakin viime vuosina menot online dating kasvoi vain 7 prosenttia viime vuonna, mukaan raportin Online Publishers Association, kauppa ryhmä. Raportti osoittaa, että ensimmäistä kertaa vuodesta 2002 lähtien, musiikki ja video lataukset ylittivät online dating kuin top tuloja tekijä Webissä. (Adult Entertainment luultavasti syrjäyttää heidät kaikki mukaan joillakin markkina tutkijoille, vaikka luvut on vaikea jäljittää.) Hiljattain tekemän tutkimuksen Jupiter Research sanoo vakava daters - etsivät pitkäaikaisia sitoumuksia - ovat 63 prosenttia todennäköisemmin maksamaan online dating kuin muut daters. Tällaiset tilastot ovat yksi syy sivustoja käytät kipuja osoittaa menestyksekkään uran alttarille.

Etsintää dating verkkosivustoja pitää intohimo elossa on sitäkin tärkeämpää, koska väestötilastot ehdottaa, että ensimmäinen aalto avioerojen joukossa online daters on juuri alkamassa. Mediaani pituus ensimmäinen avioliitto, joka päättyy avioeroon on kahdeksan vuotta, mukaan Census Bureau tutkimus julkaistiin viime vuonna. Online dating lähti vuonna 1995 Match.com juhlii 150. häät kaksi vuotta myöhemmin. Vuoteen 2002 mennessä, tämä tyyli dating on tullut lujasti ankkuroitu kulttuurin valtavirtaan.

Touting avioliitto tulokset on nyt tärkeä osa monien alueiden liiketoimintastrategioista. Ottelun tarjoaa "kaksi kertaa enemmän avioliittoja kuin minkään muun sivuston maailmassa sen kotisivulla väite perustuu viime vuoden tutkimus 4800 ihmistä Weddingchannel.com, Los Angeles-pohjainen online-arkisto ja häät-suunnittelu palvelua. Yahoo Personals on erityinen jakso omistettu menestystarinoista, vaikka eHarmony köynnöksiä käytävillä sen Pasadena, Kalifornia, päämaja on kuvia parien heidän häät, joista yksi "eHarmony" jäätävissä tietokoneen muotoinen kakku.

Vaikka ei ole tilastollista näyttöä siitä, että tauko-up määrä keskuudessa online daters on jokin muu kuin kansallinen keskiarvo, noin avioero asianajajat viittaavat luulojen. Eric Spevak, New Jersey avioero juristi sanoo, että peräti yksi viidestä hänen asiakkailleen nyt tulee avioliittoja, jotka alkoivat Internetissä. "Ei ole mitään seurauksia online - ihmiset voivat luvata mitään, joten sitoumusten ovat lyhyempiä ja ihmiset kiirehtivät", sanoo Mr. Spevak.

New York avioero asianajaja Raoul Felder kertoo olevansa myös näkee enemmän Internet daters pilkkominen hänen käytännössä: "Yleensä suhde perustuu fantasia tai epätoivo, joka ei lupaa hyvää."

Vääriä väitteitä on online dating profiilit näkyvät jopa oikeudessa asianajajan käyttö alussa dating profiilit - heidän valheita noin varallisuus ja status - ja luonne iskujen jälkeen. Robert Hoover, asianajaja San Jose, Kalifornia, sanoo hän pystyi riistämään lapsen huoltoa hänen asiakkaansa ex-vaimo perustuu osittain syytökset, että hän oli käyttänyt hänen nuorempi sisarensa valokuva hänen dating profiili huijata miehiä, myös tulevan miehensä , tulee sähköpostitse häntä. "Jos hän oli väärin itse tältä osin, ehkä hän virheellisellä itse alalla huoltoa", sanoo Mr. Hoover. "Se oli vain kasvatettu hyökätä hänen uskottavuutensa."

Avioliittoneuvojat ja avioero asianajopalkkiot sanovat usein hämmästynyt, kuinka paljon siitä, mitä tuo ihmiset yhteen online lopulta vaikuttaa perikato suhteen.

Yksi tunnusmerkeistä online dating, on esimerkiksi nopea läheisyys vetää lämpimät profiileja voi mennä sivuille ja paljastaa kaiken ihmisen lempiruoka on perso tatuoinnit. Keskittyminen näihin ominaisuuksiin, jotkut psykologit sanovat, tekee mahdollisia kosijoita todennäköisesti unohtaa jonkun haittapuolet. 2004 Match tutkimus sanoi 11 prosenttia sen avioparien oli "rakkautta ennen koskaan kokousta kasvoista kasvoihin."

Online courtships myös tapahtuu ensin sähköpostitse, etenkin harhaanjohtava tapa viestiä, että ei oteta huomioon äänensävy tai ilmeitä. Ja asiantuntijat sanovat online daters kuin ryhmä yleensä enemmän kiinnostuneita avioliitossa ja siksi herkemmin varaslähtöä.

Kesti Carolyn Fellwock ja Charlie Watson vain 11 kuukautta sitoa solmu jälkeen kokouksen Yahoo Personals - ja kolme vuotta enemmän sillä selvä. Pariskunnan yhteinen arvostaa elokuvailtoja ja kotitekoinen irlantilainen muhennos osoittautui ei vastaa heidän kinastelu siitä, miten kurittaa lapsiaan aikaisemmista avioliitoista tai paras tapa viettää perheen säästöt.

"En voi uskoa että se on ohi," Ms Watson sanoo nyt. "Olen todellakin sitä mieltä, olisin löytänyt sielunkumppanin."

Merkkijono ei ole ihmissuhteita voidaan merkitä enemmän tilauksia online dating site, tietenkin, mutta monet yritykset sanovat, että he ovat enemmän kiinnostuneita rakentamaan tuotemerkin nimi perustuu menestykseen. Useiden sivustojen ihmetellään aikoo haarautuvat myös muille perheen asioita, kuten lasten kasvatus on hankala appivanhemmat, yritykset soittaa hyvän avioliiton perusta asiakasuskollisuuden. "Jos ne näyttävät olevan tyytyväisiä heidän avioliitto pari ensimmäistä vuotta, mutta se ei kestä, että ei tehdä mitään", sanoo Ron arvoinen, tuotepäällikkö jäsen tulot on BlackPlanet Love, Afrikkalainen Amerikkalainen singlet sivusto. "Haluamme rakentaa perheille."

Niiden suhteita, jotka eivät onnistu, dating sivustot ovat joitakin sisäisiä suojaa lähinnä muodossa poikkeuslupien jäsenten on hyväksyttävä kanssa napsautuksella hiirtä. Match kielellä samanlainen kuin muut sivustot, vakuuttaa itse ole vastuussa "mistään vahingoista" siitä henkisestä kärsimyksestä ja ruumiinvamman. Sivustot persoonallisuus testit ja lähes neuvontaa myös luopumista sanoen tällaiset palvelut eivät korvaa ammattiapua.

Ottelun jo jonkin verran julkisuutta päänsärkyä johtuvat viime oikeusjuttu yli "date syötti" - flirttaileva sähköposteja humpuuki daters pitää tilaajille tulee takaisin. Yahoo Personals on myös joutua haastetuksi oikeuteen väitetään lähettämistä vääriä profiileja. Molemmat yhtiöt ovat kieltäneet nämä vaatimukset vilpillinen ja taistelevat oikeusjuttuja, joiden tavoitteena-ryhmäkanteen status.

Anna Murray, 39-vuotias New York teknologian johtaja, tietää karikot online dating. Hänen ratkaisu: Hän juoksi Match kosijoita hänen terapeutti. "Hän oli lukenut rivien välistä, koska ainoa hyvä luonne kuvauksen voi tehdä", sanoo Mr. Murray, nyt naimisissa. Kun esitetään tulevan miehensä profiilia, hän muistuttaa hänen terapeutti antoi tuomion: "Hän sanoi," Hän ei viruminen. " "

Vaikka jotkut sivustot seuraamaan heidän avioliittonsa määrä tarkasti - eHarmony sanoo 16500 sen asiakkaiden sidottu solmu päättyneen vuoden elokuuta 2005 - toiset sanovat että se on liian vaikea seurata tarkasti. Mukaan Pew Internet & American Life Project, voittoa tavoittelematon tutkimusorganisaatio, arvioi kahden miljoonan naimisissa Internetin käyttäjien Amerikassa tapasi puolisonsa online - tämä on noin puoli henkilöiden määrä, joka meni naimisiin viime vuonna.

Säilyttää onnistumisprosentti, eHarmony sanoo se on hylännyt 1,4 miljoonaa hakijoiden mielestä ole avioliitto materiaali - kamppaillaan riippuvuus, tai esimerkiksi on enemmän kuin kolme epäonnistuneet avioliitot niiden vyön. Kautta sen suhde laboratorio, yritys toivoo myös onneton pariskunnat voivat auttaa aiheuttaa pysyvän otteluissa, jotka havaitsevat kuvioita ei ole kytkimiä, eHarmony voi nipistää sen "yhteensopivuus hakujärjestelmä" korjata ongelman. Esimerkiksi perustaja ja puheenjohtaja Neil Clark Warren sanoo hän on huomannut surevien leskien yleensä liikkua liian nopeasti rebound suhteita, luo jännitteitä tiellä. "Olemme erittäin kiinnostuneita kaikista näistä pariskunnista", sanoo tohtori Warren.

Post-Gazette.Com

Silent metsuri Plus

Russiske par opkald syge til at have sex