perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kun lapset ovat jaettu joten älä niiden äiti ja isä


TYHJÄ nesters ottavat lento yhä useammin.

Tilastot Australian Institute of Family Tutkimukset osoittavat useita pariskuntia, jotka ovat eronneet jälkeen vähintään 25 vuoden avioliitto on kasvanut 50 prosenttia vuodesta 1985, nousi 15,7 prosenttia kaikista eronneet parit vuoteen 2004 mennessä.

Väestötieteilijä Bernard Salt sanoi, että se oli trendi, joka kiihtyy.

Hän sanoi monet suuret ikäluokat ovat nyt heidän 50-luvun alussa olivat naimisissa ennen Family Law Laki tuli voimaan vuonna 1975, jolloin ei-vika avioero.

"Nämä ihmiset olisivat olleet kytketty, pariksi, 1970-luvun alussa, 1960-luvun lopulla, kun avioero oli vielä sosiaalinen tabu", hän sanoi.

"Se on kuin vapauden viimeinen sukupolvi, joka on pyydetty menneen maailman sosiaaliseen paradigmaan 21-vuotias tyttö ilmoitti hänen sitoutumista hänen 21. syntymäpäiväänsä naimisiin ennen hän oli 22, raskaana 23 ja kärsivän tästä kaveri 30 vuotta ", hän sanoi.

"Hän täyttää 50 ja hän ajattelee, en vain ole onnellinen, ja ei ollut mahdollisuutta tehdä tätä päätöstä [ennen] koska hänen arvoja, hänen mielentila, hänen kasvatuksensa, koska sosiaalinen häpeä avioeron, lasten vuoksi, koska taloudellisista syistä.

"Olimme yhdessä jo jonkin aikaa, koska siellä oli lapsia mukana."

Pari tapasi lukion, menin yliopistoon yhteen ja kello 22, naimisissa.

"Tuohon aikaan kaikki oli ihana ja hyvä ja sitten aloimme perhettä", hän sanoi. "Vaikka nuori päivää, pieniä eroja esiintyi miten esille lasten, mitä tavoitteet olivat elämässä. Ajan, joka kasvoi laajempi."

Herra Rivers asuu nykyinen kumppani, myös eronnut, jonka hän tapasi kautta treffipalvelu Fast Impressions.

"Ennen vanhaan ihmiset olisivat tarttuneet toisiinsa taloudellisista syistä", hän sanoi. "Nyt se on vielä mahdollista molempien on oltava taloudellisesti kannattavia."


"Joten he tuli aikaisin, tehnyt sitoumuksia, ei ehkä ole ollut uskomattoman onnellinen suhde 30 vuotta, ja sitten se kaikki tulee liian paljon.

"Heidän mielestään he saavat käännekohdassa elämässään, todennäköisesti täyttänyt 50, kun he ajattelevat, en vain halua tehdä sitä vielä 30 vuotta."

Tilastot kokoamat vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen päässä Australian Bureau of Statistics raportit osoittavat, määrä-vuotiaista miehistä 50-59 jotka erosivat myös lähes kaksinkertaistunut vuodesta 1985, 10,6 prosentista 19,7 prosenttiin vuonna 2004.

Kuviot ovat samanlaisia ​​naisia.

Vuonna 1985, useita naaraita vuotiaiden 50-59 avioeroon oli 6,9 prosenttia. Vuoteen 2004 mennessä, että oli noussut 14,8 prosenttiin.

Anglicare Neuvonta n Illawarra kliinisten palvelujen johtaja Margaret Fuller sanoi enemmän vanhempia pariskuntia hakivat apua niiden suhteita.

"On helpompi hyväksyä nyt sietää kätesi ja sanoa," Me tarvitsemme apua "," hän sanoi. "Ihmiset elävät pidempään ja ovat tietoisia siitä, että heidän avioliitot ovat menossa mennä pidempään. He ovat menossa naimisiin ilman lapsia pidempään kuin koskaan aiemmin.

"Kestävyys on muuttumassa ihmisten mielessä, että ne täytyy selvittävät ne tai ulos", hän sanoi.

"Uskon todella, että olemme väestön ikääntyminen ja että viime vaiheessa avioliiton, joka on pisin, ihmiset käsittelevät ainutlaatuisia tilanteita, kuten laskussa terveys ja eläkkeelle.

"Parit heitetään yhdessä eivätkä tiedä, miten kohtelemme toisiamme. Joskus se on kriittinen hetki avioliitossa."

Herra Salt sanoi suuret ikäluokat olivat myös edellisen sukupolven mennä naimisiin nuorena.

"Vuonna 1971 keskimääräinen morsian Australiassa oli 21 ja keskimääräinen sulhanen oli 23", hän sanoi. "Vuodesta 1971 lähtien ja erityisesti 1980 ja 1990, eikä kukaan mennyt naimisiin, että nuori." Leimautumisen avioero oli myös vähentynyt viimeisten 15 vuoden aikana.

http://www.smh.com.au


tiistai 26. heinäkuuta 2011

Jos se on Facebook, se on totta rakkaus, eikö?


WASHINGTON (Reuters) - For Facebook sukupolvi, rakkaus nyt tulee pudotusvalikosta.

Profiilien kanssa Facebook-verkkoyhteisö lähes pakollinen korkeakoulujen kampuksilla, opiskelijat voivat määritellä suhteensa asema menu valintoja aina "naimisissa" sen, että ikuinen suosikki, "Se on monimutkaista."

"Se on monimutkaista" voisi myös kuvata emotionaalisia laskelmat ihmisille heidän myöhään teens ja varhaisen 20s tehdä kuin ne päättävät, onko niiden suhteet mitä he kutsuvat "Facebook-arvoinen."

Saat Stephanie Endicott ja Marcus Smallegan, ensimmäisen vuoden opiskelijat George Washington University, ilmoittaa maailmalle, että he olivat löytäneet rakkauden college asuntolan oli ei-murskata.

"Se oli minulle tärkeää jakaa tämän kavereiden kanssa, koska olen niin kaukana," Endicott, koulua 3000 mailin päässä kotoaan Maple Valley, Washington, sanoi hän tarttui Smallegan kädestä puiston penkillä kampuksella .

"Kumpikaan meistä oli ollut todella hyvä suhde ennen ja meidän kääntyi todella hyvä todella nopeasti", lisäsi Smallegan, jotka olivat kirjoittaneet suhde Facebookissa kerran ennen, vain on, että tyttö muuttaa pois valtion ja hajottaa hänen kanssaan kautta tekstiviestin hänen matkapuhelin.

Jotkut heidän ystävänsä ovat kuitenkin oli vähemmän harmoninen Facebook kokemuksia. Sekä Endicott ja Smallegan tietää muiden opiskelijoiden, jotka luulivat olevansa parisuhteessa - vain saada se kaikki räjähtää kun he yrittivät yhdistää heidän kaksi Facebook-profiilit kuin pari, vaihtoehto, joka edellyttää molempien sopimuspuolten suostumuksella.

"Se oli tämä suuri emotionaalinen kriisi erittely" Smallegan sanoi läheinen ystävä Keskilännen yliopiston, joka oli surun murtama, kun hänen Cyberlink oli torjuttu, jonka nuori mies, joka piti niitä "vain ystäviä."

Ei kaikki opiskelijat viesti heidän suhteensa tilasta. Joillekin se on asia yksityisyyttä. Toisille kyse on vain markkinoitavuus.

"En ole koskaan muuttanut minun Facebook status - se on aina ollut yksi, vaikka aloin lähteä mukaan tytöt. Minusta on parempi näin, kunnes olet hyvin vakava, koska ihmiset näyttävät, ihmiset puhuvat, jne., ja ellei se ole erittäin vakava se voi pilata kaikki mahdollisuudet muiden tyttö! " yksi nuori mies, joka pyysi, että hänen nimensä pidätetään välttää vieraannuttavaa hänen nykyinen ja monet ex-tyttöystävä, kirjoitti sähköpostia.

Mutta monet parit, että "Facebook-arvoinen" antaa tilan suhdetta.

Kun pari oli "menossa tasaisesti" 1950-luvulla, nuori mies olisi voinut antaa hänen tyttöystävänsä kuluvat hänen Varsity joukkue pusero tai antanut hänelle hänen veljeys pin. Mutta 1960-luvulla lakkautettiin niitä rituaaleja. Nyt Facebook linkki on tullut julkisesti tunnustettu symboli kohtuullisen vakava tarkoitus lyhyt tulla palkatuksi tai liikkuvat yhdessä.

"Niille, parisuhteessa, teema piti kaikuva oli, että Facebook teki virallisia", sanoi Nicole Ellison, apulaisprofessori tietoliikenne ja informaatiotieteet Michigan State University, joka on tutkinut sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja. "Se oli termi he käyttivät. Ja kun suhde hajosi, kun hajosi Facebookissa, silloin hajoamiseen oli virkamies."

Facebook jopa tuottaa pieni punainen särkynyt sydän kuvaketta, kun pari halkeaa ylös.

Duke University opiskelija Adam Zell samaa mieltä. "Tallentaminen Facebookissa tehnyt virallista", sanoi Zell, joka oli "vakava istua alas suhde puhua" tyttöystävänsä kanssa viime vuoden kaksi tai kolme kuukautta yhdessä. He tekivät yhteisen päätöksen laittaa "parisuhteessa" Facebookissa, ja yhteys profiileja.

Dave Berkman, joka ei mielenterveysneuvonta yliopiston Wisconsin klinikka, toteaa, että jotkut opiskelijat pakko määritellä itsensä Facebook-sivulla, tai pakonomaisesti päivittää tilaansa uudestaan ​​ja uudestaan.

"Ihmiset ovat alkaneet käyttää sitä enemmän kuin puhelimia, yli tekstiviestejä, yli pikaviestit, jopa enemmän kuin puhuminen henkilökohtaisesti", hän sanoi. "Se nopeuttaa asioita. Ihmiset ovat alttiita määritellä missä ne ovat niin he voivat osoittaa muita ihmisiä (online)."

Jos Facebook voi todistaa suhde, se voi myös tuhota yksi. Ellison hänen tutkimus oppinut yhden nuoren parin "Facebook-arvoinen" suhdetta. Mutta hän huijasi kanssa nuori nainen, joka luonnollisesti katsoin ylös hänen Facebook-profiili. Kun hän näki hän oli "virallinen" Facebook tyttöystävä, hän otti yhteyttä toinen nainen.

"Sitten he molemmat olivat yhteistoiminnassa, jotta tämä kaveri elämän kurjaksi", Ellison sanoi. "Joten jos olet suhteesta ja se on listattu Facebook, älä huijaa."