tiistai 26. heinäkuuta 2011

Jos se on Facebook, se on totta rakkaus, eikö?


WASHINGTON (Reuters) - For Facebook sukupolvi, rakkaus nyt tulee pudotusvalikosta.

Profiilien kanssa Facebook-verkkoyhteisö lähes pakollinen korkeakoulujen kampuksilla, opiskelijat voivat määritellä suhteensa asema menu valintoja aina "naimisissa" sen, että ikuinen suosikki, "Se on monimutkaista."

"Se on monimutkaista" voisi myös kuvata emotionaalisia laskelmat ihmisille heidän myöhään teens ja varhaisen 20s tehdä kuin ne päättävät, onko niiden suhteet mitä he kutsuvat "Facebook-arvoinen."

Saat Stephanie Endicott ja Marcus Smallegan, ensimmäisen vuoden opiskelijat George Washington University, ilmoittaa maailmalle, että he olivat löytäneet rakkauden college asuntolan oli ei-murskata.

"Se oli minulle tärkeää jakaa tämän kavereiden kanssa, koska olen niin kaukana," Endicott, koulua 3000 mailin päässä kotoaan Maple Valley, Washington, sanoi hän tarttui Smallegan kädestä puiston penkillä kampuksella .

"Kumpikaan meistä oli ollut todella hyvä suhde ennen ja meidän kääntyi todella hyvä todella nopeasti", lisäsi Smallegan, jotka olivat kirjoittaneet suhde Facebookissa kerran ennen, vain on, että tyttö muuttaa pois valtion ja hajottaa hänen kanssaan kautta tekstiviestin hänen matkapuhelin.

Jotkut heidän ystävänsä ovat kuitenkin oli vähemmän harmoninen Facebook kokemuksia. Sekä Endicott ja Smallegan tietää muiden opiskelijoiden, jotka luulivat olevansa parisuhteessa - vain saada se kaikki räjähtää kun he yrittivät yhdistää heidän kaksi Facebook-profiilit kuin pari, vaihtoehto, joka edellyttää molempien sopimuspuolten suostumuksella.

"Se oli tämä suuri emotionaalinen kriisi erittely" Smallegan sanoi läheinen ystävä Keskilännen yliopiston, joka oli surun murtama, kun hänen Cyberlink oli torjuttu, jonka nuori mies, joka piti niitä "vain ystäviä."

Ei kaikki opiskelijat viesti heidän suhteensa tilasta. Joillekin se on asia yksityisyyttä. Toisille kyse on vain markkinoitavuus.

"En ole koskaan muuttanut minun Facebook status - se on aina ollut yksi, vaikka aloin lähteä mukaan tytöt. Minusta on parempi näin, kunnes olet hyvin vakava, koska ihmiset näyttävät, ihmiset puhuvat, jne., ja ellei se ole erittäin vakava se voi pilata kaikki mahdollisuudet muiden tyttö! " yksi nuori mies, joka pyysi, että hänen nimensä pidätetään välttää vieraannuttavaa hänen nykyinen ja monet ex-tyttöystävä, kirjoitti sähköpostia.

Mutta monet parit, että "Facebook-arvoinen" antaa tilan suhdetta.

Kun pari oli "menossa tasaisesti" 1950-luvulla, nuori mies olisi voinut antaa hänen tyttöystävänsä kuluvat hänen Varsity joukkue pusero tai antanut hänelle hänen veljeys pin. Mutta 1960-luvulla lakkautettiin niitä rituaaleja. Nyt Facebook linkki on tullut julkisesti tunnustettu symboli kohtuullisen vakava tarkoitus lyhyt tulla palkatuksi tai liikkuvat yhdessä.

"Niille, parisuhteessa, teema piti kaikuva oli, että Facebook teki virallisia", sanoi Nicole Ellison, apulaisprofessori tietoliikenne ja informaatiotieteet Michigan State University, joka on tutkinut sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja. "Se oli termi he käyttivät. Ja kun suhde hajosi, kun hajosi Facebookissa, silloin hajoamiseen oli virkamies."

Facebook jopa tuottaa pieni punainen särkynyt sydän kuvaketta, kun pari halkeaa ylös.

Duke University opiskelija Adam Zell samaa mieltä. "Tallentaminen Facebookissa tehnyt virallista", sanoi Zell, joka oli "vakava istua alas suhde puhua" tyttöystävänsä kanssa viime vuoden kaksi tai kolme kuukautta yhdessä. He tekivät yhteisen päätöksen laittaa "parisuhteessa" Facebookissa, ja yhteys profiileja.

Dave Berkman, joka ei mielenterveysneuvonta yliopiston Wisconsin klinikka, toteaa, että jotkut opiskelijat pakko määritellä itsensä Facebook-sivulla, tai pakonomaisesti päivittää tilaansa uudestaan ​​ja uudestaan.

"Ihmiset ovat alkaneet käyttää sitä enemmän kuin puhelimia, yli tekstiviestejä, yli pikaviestit, jopa enemmän kuin puhuminen henkilökohtaisesti", hän sanoi. "Se nopeuttaa asioita. Ihmiset ovat alttiita määritellä missä ne ovat niin he voivat osoittaa muita ihmisiä (online)."

Jos Facebook voi todistaa suhde, se voi myös tuhota yksi. Ellison hänen tutkimus oppinut yhden nuoren parin "Facebook-arvoinen" suhdetta. Mutta hän huijasi kanssa nuori nainen, joka luonnollisesti katsoin ylös hänen Facebook-profiili. Kun hän näki hän oli "virallinen" Facebook tyttöystävä, hän otti yhteyttä toinen nainen.

"Sitten he molemmat olivat yhteistoiminnassa, jotta tämä kaveri elämän kurjaksi", Ellison sanoi. "Joten jos olet suhteesta ja se on listattu Facebook, älä huijaa."