torstai 14. heinäkuuta 2011

Miten Kasvava Virtuaalitreffailun Ihmissuhteet


Aivan kuten säännöllisesti off-line ystävyyssuhteita, internet-suhteita on yleensä ja antaa kasvaa ajan myötä. Tässä on muutamia nopeita kasvava neuvoja:

1. Ota aikaa ja tehdä Aika: Onko verkossa mennessä sähköpostitse säännöllisesti? Teet sen myös? Unohtaminen virtuaalisia kokouksia voidaan pitää töykeä, joten kohtelemme toisiamme aika kunnioittavasti. Jos mielessä puuttuu, se voi tarkoittaa, että on aika siirtyä eteenpäin.

2. Viestinnän on "Feel" Right teille molemmille: Jos joku teistä on ilmeisesti liian HALUAVAT noin tapaamista, että esimerkiksi voi luoda huonoja tunteita. Siksi pyydän, älkää kiirehdi asioita, oppia vie aikaa ja kehittää luottamusta toisiinsa.

3. Kunnioittavat toistensa Yksityisyyden: Älä jaa toisen henkilön sähköpostiosoitetta tai digikuvia kavereiden kanssa verkossa, esimerkiksi, varsinkin jos verkossa päivämäärä lähettänyt tiedot yksityisesti.

4. Jaa Special Online ja Offline Nautinnollista Times: Online: Lähetä online-kortteja, linkkejä suosikki paikkoja ladata digitaalisia valokuvia suosikki lemmikki, ladata musiikkia ja videoleikkeitä, viesti suosikki blogi kiinnostavat. Poissa: jos olet vaihtamalla osoitteita tai postilokerot, lähettää painetut ja onnittelukortit, pieniä kohteita alueella (kuten avaimenperä kanssa valtion lintu).

5. Jaa Reseptit: Ihmiset väsyvät vain puhumalla säästä, joten hyvin suosittu aihe turvaudu on ruoka. Tiedon jakaminen lempiruokia ja reseptien murtaa jään ja jopa auttaa luomaan ystävyyttä; puhua kulinaariset taidot, tai sen puute, ja mieltymykset. Hae verkossa ilmaiseksi reseptejä jakamaan ja ottamaan valokuvia kulinaarisia luomuksia ja jaa ne verkossa päivämäärä samoin.

6. Hinnoittelu huutokaupassa: eBay-huutokaupat myydä juuri mitään ja kaikkea. Joten, katsoa ympärilleen ja kirjoita etsii kuten päivämääriä olit lukiossa. Jaa nostalginen muistoesineitä vanhoja pelejä ja leluja ja TV-ohjelmia, kun olit lapsi tai kun vanhemmat tai isovanhemmat olivat pieniä.

Online dating on koulutus-ja hauska kokemus. Joten, mennä, oppia lisää toisistaan ​​ja on hauskaa, kun teet sen! Ota Cyber-Kävelyretki ol 'muistoja yhdessä ja nähdä mitä ruoanlaitto ". Tend online ystävyyttä, vettä se huolella ja ajan mittaan se voi itää ja kasvaa.

The Incredible Wedding Pictures Story