lauantai 24. heinäkuuta 2010

Kondomi Koolla


Seogwipo, Etelä-Korea - Kuten maailman suurin kondomi asiantuntijat kokoontuvat tällä viikolla päivittää kansainvälisiä standardeja, yksi amerikkalainen yrittäjä on yksinkertainen viesti: Size Matters.

Se ravistelevat teollisuuden, joka on yleensä ottanut yhden koon sopii kaikille-lähestymistapa.

Frank Sadlo perustaja TheyFit, joka tekee, mitä hän väittää ovat maailman ensimmäinen tilaustyönä sopii kondomien ajaa päivitettyjä standardeja, jotta enemmän vaihtelua kondomia koko.

Se ei ole vain hyvin omistetun miesten ahtaissa ennaltaehkäisevään tahoilla, Sadlo kertoi kokouksen torstaina edustajista 21 maissa Genevessä toimiva Kansainvälinen standardointijärjestö.

Kun annetaan mahdollisuus valita, hän sanoi monet miehet pitävät kondomien pienempiä kuin standardi vähintään 6,3 tuumaa pitkä, yli puoli tilata ne alle 5,12 tuumaa.

Istuntojaksolla Seogwipo Etelä-Korean Jeju Island, yli 100 edustajaa - kuten johtavien valmistajien, hallituksen standardointielinten ja tukiryhmiä - luettu suurella mielenkiinnolla 42 sivua Eritelmien ja testausvaatimukset kondomeja.

Standardit ovat erityisen tärkeä - epäonnistuminen voi merkitä leviämisen mahdollisesti tappavia sairauksia tai ei-toivotun raskauden.

"Meidän tehtävämme on päästä eroon huonompi kondomeja, sanoi Eng Long Ong, kokouksen puheenjohtaja ja varajohtaja Malesian Rubber Export Promotion neuvoston, joka arvioi 13-14 miljardia kondomit tehdään vuosittain.

Getting laatu kondomit voi olla erityisen vaikeaa paikoissa kuten Afrikassa, missä ne ovat tärkeä osa aidsin ehkäisykampanjoita.

Ian Matondo, neuvonantaja Malawin terveysministeriön sanoi kysymys kondomien rikkoa Afrikassa ei ollut mitään tekemistä koko miesten penikset vaan johtui huonosta valmistus.

Standardi testaus kondomi vahvuus on lisää ilmaa, tekniikka uranuurtajana ruotsalaiset 1950-luvulla. Kondomit standardi pituus ja leveys on oltava vähintään 4,76 litraa ilmaa - paljon enemmän kuin he olisivat koskaan olettaa sisältävän normaalissa käytössä.

Vaihtelevat kondomia koko vaatisi standardeja ja testauslaitteet muuttaa ja odotetaan vaatia toinen vuosi hyväksyttäväksi Sadlo sanoi.

Pituus kysymys on vain yksi monista parhaillaan keskustellaan viisipäiväisen kokouksen, 24. istunnon jälkeen 1975, kun valtuutetut olivat uusia standardeja ja synteettisen naisten kondomeja.

Synteettiset polyuretaania olevat kondomit ovat vaihtoehto ihmisille allerginen kumi lateksi voidaan ohuempi menettämättä voimaa. Ne myös suorittaa lämpöä paremmin "paljon enemmän herkkyyttä kanssa rakastelu, sanoo Grant Burt, kansainvälisten asioiden osasto johtaja Japanin Sagami Kumi Industries Co

Naisten kondomien näkevät yhä käyttää Afrikassa, missä ne ovat usein jaetaan ilmaiseksi niin naiset voivat valvoa tautien ehkäisy, sanoi Matondo.

Innovaatioita miesten kondomit on keskittynyt lisää tekstuureja lisätä seksuaalista nautintoa, tai tarjoamalla erilaisia värejä ja voiteluaineita. Kokouksessa eteläkorealainen valmistaja Unidus näkyy sen "Long-Love" kondomia - featuring tautiherkkyyden kerma sisällä estää ennenaikaista siemensyöksyä niin miehet "tekevät lähtemättömän vaikutuksen."

Leveydet vaihtelevat, mutta kondomi pituus on yleensä standardi, koska sen mielestä latex voi venyttää sopii kaikille miehille. Keskimääräinen aikuinen penis on 5-6 tuumaa pitkä, asiantuntijat sanoivat.

Sadlo sanoi hänen inspiraation mukautetun kondomien syntyi hänen päivän pelissä baseball yliopiston Louisville Kentucky, jossa pukuhuone tarinoita hyödyntää vastakkaisen sukupuolen kanssa eivät usein käyttää muun muassa kondomien, koska valituksia ne eivät sovi.

Mukavampia kondomi auttaa miehiä todella käyttävät niitä, sanoi Michael Reece johtaja Center for Sexual Health Promotion Indianan yliopistossa.

"Yleensä, kun mies valittaa kondomia kunnossa, on oletettu, että hän tarkoittaa sitä, että kondomit ovat liian pieniä ja olemme usein juuri kiinnittänyt huomiota tähän kanteluun, koska olemme sitä mieltä, että miehet ovat bragging koko niiden penis" Reece sanoi sähköpostitse posti.

Hän sanoi myös miehillä on ongelmia kondomin liian suuri.

"On aika niille, jotka haluavat sijoittautua kondomi valmistusnormeja pohtia entistä laajempaa kondomi koot ovat tarpeen" Reece sanoi.

Sadlo tarjoaa "asenna pakki," paperille tulostaa tietokoneella mitoituksesta - ja neuvoo käyttäjää varoa paperi leikkauksia. Kaavio vasta alkaa kauan enää.

Tuote on tarjoamaa 2003-2006 Yhdysvalloissa ennen hän veti sen päivittää 55-95 kokoja. Muuttaminen kansainvälinen standardi olisi helpompi laajalti tarjota tuotetta, eikä lupaa hakeva kussakin maassa.

Sadlo sanoi, että se on ollut vaikea saada kondomia teollisuudelle.

"Jotta noin vallankumouksellista muutosta, täytyy olla mielen-sarja uranuurtaja, sinun pitää keskityt visio", hän sanoi.

10 Ismerked�s Deal Breakers a val�ban nem


keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Everything You Know About Online Dating Kuvat on väärin


Lesley Ciarula Taylor

Kaikki mitä ikinä uskonut noin onnistunut online dating kuvia on väärä, online dating site raporteista.

Hymyilevä ardor kamera, pitää paidan tai jopa varmistaa kasvosi näkyy eivät ole paras tapa saada tulokset, kysely 7000 kuvat lähetetty Online-sivusto OKCupid.com löytynyt.

Miehillä Internet-kliseetä "ab shot tekee ihmeitä, naisille, pilkkoutumisen laskee, ei väliä kuinka vanha olet - jopa noin 30ish.

"Havaitsimme paljon kollektiivista viisautta noin profiili kuvia oli väärässä," site järjestäjät sanoi OKtrends blogi (blog.okcupid.com).

"Olipa näyttää naamaasi ei todellakaan vaikuta viestejä lainkaan. Emme usko sitä. Mutta tosiasiat ovat itsepäisiä: Kasvosi ei ole välttämättä merkitystä. Itse asiassa ei näy kasvoja voi olla positiivinen, niin kauan kuin korvikkeena jotain epätavallista, seksikäs tai salaperäinen. "

Mutta ei lemmikkiä, jos olet nainen. Nainen ja koira tai kissa putoaa nopeasti vastauksia. Se on vielä pahempaa kuin poseeraa juoman. On päinvastoin miehille: poseeraa eläin on yhtä hyvä kuin komeilu your abs.

Sivusto mitattu suosio kuinka monta vastausta henkilö sai siitä kommentista, käyttäen ihmisiä, jotka olivat keskimääräisesti houkutteleva: ylhäältä ja alhaalta lopussa näyttää iski pois tutkimuksesta.

Eräät muut myytin selättäminen tulokset:

Naisille, hymyilevä ei ole sen parempi. Flirttailu suoraan kameraan. Flirttailu pois kamera on pahin mahdollinen aiheuttaa. Vaikka verkossa, katsekontakti asioita naisille.

Miehillä paras laukaus naamasi ei hymyilevä ja katseen pois kamerasta. Flirttailu pois kamera on myös pahin mahdollinen aiheuttaa.

Naiset saavat upeita vastausta "yleisesti parjattu MySpace Shot"-kyselytutkimuksesta käy ilmi - se, missä pidät kännykän pään yläpuolella, katso kaino ja ampua. Tämä he sanoivat, "on tehokkain yksittäinen kuva tyypin naisille, parempi, itse asiassa, että suoraan ylöspäin hölmö kuvia."

Miehet hyvän abs saada parhaat tulokset, kun ne ottavat paidat pois, mutta vaikutus romahtaa vanhempi he saavat: suuri klo 19, ei niinkään mennessä 31. Jos olet ab-vähemmän, tutkimuksessa todettiin, älä pukeudu. Se saa huono.

Toisin kuin miehet, naiset eivät joudu jyrkkään laskuun vastaukseksi pilkkominen laukaus vanhetessaan. "32-vuotias nainen osoittaa hänen elin saa vain yhden vähemmän Viestin kuukaudessa kuin vastaava 18-vuotias, vanhempi nainen ei komeilu saa neljän viestejä vähemmän."

Lopuksi, "tehdä jotain mielenkiintoista" kuvassa, kuten soittaa kitaraa, tulokset paljon enemmän kuin vain katsomalla kameran seksikkäästi, tutkimuksessa todettiin.

Britney er gravid igjen


tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kostonhimoinen morsian hakee karannut sulhanen


Filipina morsian on haastaa hänen entinen sulhasensa jälkeen hän juoksi toisen naisen kanssa ennen häitä seremonia oli jopa valmis.

Pariskunta oli lähes valmis sanomalla valansa, kun nainen ilmestyi takana kirkko ja huusi että häät pitäisi lopettaa, Filippiinien Star-sanomalehdessä kerrottiin tänään.

Sulhanen - joka oli aikeissa sanoa "I do" - epäröinyt ennen kävellen nainen ja hugging häntä, ja pari pakeni taksilla, lehteen.

Morsian sanoi kärsineensä "korjaamatonta vahingoista ja ollut nukkunut hyvin tapahtuman jälkeen joulukuussa.

Hän on tiettävästi pyrkii 549630 pesoa ($ A14, 729) vahingonkorvauksia.