keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Everything You Know About Online Dating Kuvat on väärin


Lesley Ciarula Taylor

Kaikki mitä ikinä uskonut noin onnistunut online dating kuvia on väärä, online dating site raporteista.

Hymyilevä ardor kamera, pitää paidan tai jopa varmistaa kasvosi näkyy eivät ole paras tapa saada tulokset, kysely 7000 kuvat lähetetty Online-sivusto OKCupid.com löytynyt.

Miehillä Internet-kliseetä "ab shot tekee ihmeitä, naisille, pilkkoutumisen laskee, ei väliä kuinka vanha olet - jopa noin 30ish.

"Havaitsimme paljon kollektiivista viisautta noin profiili kuvia oli väärässä," site järjestäjät sanoi OKtrends blogi (blog.okcupid.com).

"Olipa näyttää naamaasi ei todellakaan vaikuta viestejä lainkaan. Emme usko sitä. Mutta tosiasiat ovat itsepäisiä: Kasvosi ei ole välttämättä merkitystä. Itse asiassa ei näy kasvoja voi olla positiivinen, niin kauan kuin korvikkeena jotain epätavallista, seksikäs tai salaperäinen. "

Mutta ei lemmikkiä, jos olet nainen. Nainen ja koira tai kissa putoaa nopeasti vastauksia. Se on vielä pahempaa kuin poseeraa juoman. On päinvastoin miehille: poseeraa eläin on yhtä hyvä kuin komeilu your abs.

Sivusto mitattu suosio kuinka monta vastausta henkilö sai siitä kommentista, käyttäen ihmisiä, jotka olivat keskimääräisesti houkutteleva: ylhäältä ja alhaalta lopussa näyttää iski pois tutkimuksesta.

Eräät muut myytin selättäminen tulokset:

Naisille, hymyilevä ei ole sen parempi. Flirttailu suoraan kameraan. Flirttailu pois kamera on pahin mahdollinen aiheuttaa. Vaikka verkossa, katsekontakti asioita naisille.

Miehillä paras laukaus naamasi ei hymyilevä ja katseen pois kamerasta. Flirttailu pois kamera on myös pahin mahdollinen aiheuttaa.

Naiset saavat upeita vastausta "yleisesti parjattu MySpace Shot"-kyselytutkimuksesta käy ilmi - se, missä pidät kännykän pään yläpuolella, katso kaino ja ampua. Tämä he sanoivat, "on tehokkain yksittäinen kuva tyypin naisille, parempi, itse asiassa, että suoraan ylöspäin hölmö kuvia."

Miehet hyvän abs saada parhaat tulokset, kun ne ottavat paidat pois, mutta vaikutus romahtaa vanhempi he saavat: suuri klo 19, ei niinkään mennessä 31. Jos olet ab-vähemmän, tutkimuksessa todettiin, älä pukeudu. Se saa huono.

Toisin kuin miehet, naiset eivät joudu jyrkkään laskuun vastaukseksi pilkkominen laukaus vanhetessaan. "32-vuotias nainen osoittaa hänen elin saa vain yhden vähemmän Viestin kuukaudessa kuin vastaava 18-vuotias, vanhempi nainen ei komeilu saa neljän viestejä vähemmän."

Lopuksi, "tehdä jotain mielenkiintoista" kuvassa, kuten soittaa kitaraa, tulokset paljon enemmän kuin vain katsomalla kameran seksikkäästi, tutkimuksessa todettiin.

Britney er gravid igjen