keskiviikko 17. elokuuta 2011

Miten tehdä suuri ensimmäinen vaikutelma


Olen huomannut, että syrjään saamasta vankka luottamus ja charmia, täytyy tehdä hyvin varmasti tehdä erinomainen ensivaikutelma. Ensivaikutelma teet siitä tyttö voi olla merkittävä vaikutus siihen, miten hän näkee sinut ajankohdasta eteenpäin.

Näyttää siltä, ​​että ensimmäinen vaikutelma on kuin "otos", kuka sinä olet. Jos ensivaikutelma (lähestymistapa) on tylsää, ennustettavaa ja tylsää. Hän näkymä sellaisenaan. Jos lähestymistapa on yleinen, hän näkee sinut vain toinen kaveri haluaa saada mukaisesti. Jos lähestymistapa on kevytmielinen, itsevarma ja hauska, hän huomaa, että tapa samoin.

Tiedän Ystäväni, jotka ovat erittäin hyvännäköinen kaverit ja ovat oikeastaan ​​melko luottavainen ja hauskaa seuraa yli kaiken. Mutta kun he lähestyvät tytöt ja todeta, että ensivaikutelma, he usein törmännyt olevan hermostunut ja ennustettavissa. Jotain:

"Ai, hei. Umm. En voinut olla huomaamatta, että sinä huoneen poikki. Luuletko että voisin olla sinun numero?"

He näyttävät ajattelevan, että kun tyttö saa tuntemaan heidät, ja kun he voivat saada tyttö mennessä, että he voivat osoittaa näiden tyttöjen miten luottavainen ja hauska ne. Surullinen osa on, ne eivät koskaan yllä ensimmäinen päivä. Koska tyttöjen ensivaikutelman heistä oli "tylsä, hermostunut, tylsä, ennustettavissa."

Tietenkin me kaikki tiedämme, että ensivaikutelma on kestävä niitä, ja ovat erittäin tärkeitä dating peli. Joten olisi järkevää todella harjoitella ja käytäntöjä, ja valmistaa suuri, ei tee, että rauta-verhottu lähestymistapa.

Sanotaan, että liike-elämässä, joten tappamisella ei ole mitään tekemistä tuotteen myyt, mutta kuinka hyvin esität (mainostaa) tuotteesta. Voit olla hyvä tuote (persoonallisuus, kehon, jne.), mutta jos et voi mainostaa sitä oikein, olet kuollut minne ikinä menetkin.

Kun ensivaikutelma on tehty, mielikuvitus alkaa välittömästi valmistaa ja rakentaa tälle ensivaikutelman. Jos se on hyvä ensivaikutelma, hyvä kuva sinusta syntyy hänen mielessään.

Nyt on tärkein osa. Mikä on ihanteellinen lähestymistapa?

No, aluksi, haluamme selkeä näkemys millainen mies haluamme Rouva Täydellinen nähdä meidät. Ihannetapauksessa haluaisimme hänen tietää olimme varmoja, älykäs, hauska ja kunnianhimoinen. Vai mitä?

Ja me emme voi luottaa ensimmäinen päivä näyttää hänelle, kuinka itsevarma ja hauska olemme, jos emme saa, että ensimmäinen päivä. Siksi meidän on otettava kaikki nämä suuret ominaisuudet ja paketin heidät siisti "näyte paketin," kutsuttu ensivaikutelman. Joka alkaa ketjureaktion suuria ajatuksia ja tunteita vetovoima meitä kohti.

Olen viettänyt huomattavan määrän aikaa miettien juuri tätä. Olen kysynyt itseltäni uudestaan ​​ja uudestaan, miten ja millaista lähestymistapaa aioin tehdä kun näen viehättävä tyttö.

Tässä on mitä olen tähän mennessä:

Sanotaan olen salilla esimerkiksi. Kun näen tytön Olen kiinnostunut teen seuraavasti:

Vaihe yksi

Aion varmistaa, että ryhti on ehjä. Pää pystyssä, olkapäät hieman taaksepäin ja oikean kohdistuksen. Aion kävellä arvokkaasti ja luottamusta.

Se tosiasia, että yli 750000 sanaton merkkejä annamme pois, jonka kertoa muille, keitä me olemme! Siksi on hyvin, hyvin tärkeää, että hän näkee tämän. Älä liioittele ja kävellä ympäriinsä kuin machoman tai jotain, mutta varmista, että liikkeet ja eleet ovat hyvin rauhallisia, koordinoi ja ääni.

Vaihe kaksi

Lievä silmiin. Aion tehdä joitakin katsekontaktia "rento" silmät, ei hermostunut, mutta rauhallinen, rento, lyhyt katsekontakti (kuten kävelen hänen suuntaan).

Vaihe kolme

Rauhallisesti ja hilpeän ääni, sanon seuraavaa: "Hei, olen James. En ole nähnyt sinua täällä ennen. Sinun täytyy olla uusi tässä kuntosali (koulu, kauppa, mitä tahansa)." Kun tehdään rauhallisesti ja rento tavalla, tämä osoittaa luottamusta.

Anna hänen vastata.

"Kai tämä tarkoittaa aion täytyy kutsua sinut ulos kahville. Ja jos et juo kahvia, harmi. Voit katsella minun juoda kahvia, kun saan tuntea sinut paremmin. Deal?" Tämä osoittaa vielä enemmän luottamusta ja huumorintajua.

Toistaiseksi tähän saakka, hän näkee nyt sinulla olevan hauska, kevyeksi, ei-epätoivoinen ja varma kaveri. Katsotaanpa, mitä muuta me voisimme lisätä tähän.

Kun hän sanoo "Niin, miksi ei", (mikä on hyvin todennäköistä, koska emme ole tulleet liian vahva ja olemme osoittaneet joitakin erittäin houkuttelevia ominaisuuksia) me voisimme edetä kysyä hänen puhelinnumeronsa.

"Cool, mitä sinä numero? Olen täytyy juosta, mutta minä pudottaa sinulle linjaa, kun saan hieman vapaata aikaa. Okei?"

Tämä on erittäin tehokas, koska et sano "Ihmettelen, jos voisin olla sinun numero", joka näyttää turvaton ja epätoivoinen. Olet pisti tilanteeseen, jossa hän olisi vaikea kertoa teille mitään.

Se myös saa sinut näyttämään "kiireinen ja ei-niin-käytettävissä." Se osoittaa hänelle, että sinulla on elämä ja että hän ei ole prioriteetti. Hän täytyy työskennellä hänen $ $ pois siitä! Lisäksi olet päättyy convo joka osoittaa hänen kuka hallinnassa.

Plus on toinen piilotettu jalokivi, olet myös arvaamaton ja salaperäinen, koska et ole vielä antanut hänelle aikaa kun aiot soittaa, tai jos aiot soittaa. Tämä saa hänet miettimään, sinä ja sinun verran kiinnostusta häntä.

Joten mikä summa tämän lyhyen ikkunan. Lyhyesti sanottuna se on kuvannut sinua olevan:

* Mysterious
* Hauskaa ja jännittävää
* Ei ennustettavissa
* Valvonta
* Confident
* Charming
* Rento
* Rauhallisuus ja maltti
* Itsevarma, aloite, ja kysynnän

Minä lay out lähestymistapa taas on helppo lukea. Pohjimmiltaan tavoitteena on keksiä täydellinen lähestymistapa ja tehdä suuri ensimmäinen vaikutelma. Ja tehdä tämän sanomalla mahdollisimman vähän, mutta tekee mitä sanot COUNT.

"Hei, olen James. En ole nähnyt sinua täällä ennen. Sinun täytyy olla uusi tässä kuntosali (koulu, kauppa, mitä tahansa)."

Anna hänen vastata.

"Kai tämä tarkoittaa aion täytyy kutsua sinut ulos kahville. Ja jos et juo kahvia, harmi. Voit katsella minun juoda kahvia, kun saan tuntea sinut paremmin. Deal?" Smile. Tämä osoittaa vielä enemmän luottamusta ja huumorintajua.

Hänelle: "Tottakai, miksi ei."

Sinä: "Cool, mikä on sinun numero. Olen täytyy juosta, mutta minä pudottaa sinulle linjaa, kun saan hieman vapaata aikaa. K?"

Speed Dating und geschlechtsspezifische Unterschiede