keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Online Dating Lessons


Kuin aikuiset, vuodelta maailma voi olla tällainen haaste. Tämä on erityisen totta, jos olet tullut ulos pitkäaikaisia suhteita, ja eivät ole olleet "peli" jo jonkin aikaa.

On monia ansoja siellä, että sinun täytyy välttää. Välttämään ansat on "sisäistä peliä". Tämä tapahtuu kiinnittämällä huomiota oman ajattelun ja tunteiden ja rehellisiä itsesi siitä, mitä olet ajatellut ja tunne.

Tässä ovat kolme yleisintä ansoja, merkkejä ja oireita, ja mikä tärkeintä, mitä tehdä sen sijaan.

Satu Trap

Muistan kaikki sadut olemme kuulleet ja lukeneet kuin lapset? Vaikka suurin osa niistä oli hyviä moraalisia opetuksia opettaa, ne olivat vielä satuja.

Silti hoidamme niin monet suhteet, etenkin rakkauden suhteet, kuin jos uskomme, että sadut ovat todellisia.

Odotamme täydellinen ihanteellinen kumppani vain maagisesti näy joskus, ilman työtä meidän osaltamme.

Tässä on, kuinka kuulen ilmaisseet monet sinkkuja joista olen valmentaja:

"Eräänä päivänä vain katsoi huoneen poikki, silmät täyttyvät, ja minä vain tiesin hän oli yksi!"

No, ehkä kyllä ja ehkä ei.

Joka tapauksessa, kun loisteessa "uutuuden" suhteen kuluu pois, sinulla on vielä opittava elämään toisen ihmisen kanssa - sotkuinen parhaimmillaan.

Näen niin monet satuta itseään tällä tavoin.

Ratkaisu: Sinun ei tarvitse ottaa vastuuta oman suhteen valita ja ottaa aktiivisesti löytämään hyvän ottelun itselle.

Älä vain reagoida ihmisiä jotka haluavat sinua, kuten "Minä näin henkilö, koska he pitävät minua." Haastattelu paljon ihmisiä sijainnin kumppani.

Rescue Trap

Joten voi Singles saada kiinni tästä. He uskovat, että jos ne vain sen oikean henkilön, niin kaikki heidän henkistä, taloudellista ja muiden ongelmien kanssa elävien tulee ratkaista heti. Se on ansa, on yksi syy, sillä se on aivan liian paljon paineita laittaa ketään. Lisäksi tämä vakuuttaa teille, että sinulla on hyvin vähän valtaa vaikuttaa omaan elämään. Tämä jättää tuntuu epätoivoinen ja tarvitseville. Kun ongelmat lisääntyvät sijaan häviää, suhde on todennäköisesti epäonnistuvat.

Ratkaisu: Ensinnäkin, on olemassa sanonta, "Ilman visio, ihmiset hukkuvat." Mielestäni tämä koskee suhteita samoin.

Mikä on näkemyksenne teidän suhde? Yksi tapa päästä alkoi näkösi on kysyä: "Jos voisin kirjoittaa käsikirjoituksen, mitä se näyttää?" Tietää, että suhde ei vastaa täsmälleen käsikirjoituksen. Myös voi kertaa etsimme asiakkaille toimitettaviin täydellinen istuvuus ja off-the-rack maailmassa. Tämä on vain kysymys voit aloittaa luonut suhdetta visio.

Toinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on ratkaista henkilökohtaisia, emotionaalisia, taloudellisia ja muita elämän ongelmia, ennen kuin sitoutua pitkäaikaiseen suhteeseen. Sitten seisomaan hyvin suuri mahdollisuus suhteen onnistumisen.

Päivämäärä-To-Mate Trap

Koskaan yritä laittaa pyöreä tappi on neliön reikä? Tämä on yksi niistä vaaroista päivä-to-mate ansaan. Jos menet ulos dating maailman tavoitteena, että sinun täytyy löytää pitkäaikainen suhde tai jopa avioliittoa, voit asettaa itse jopa yrittää tehdä jotain sopii, että ei, ei ja ei sovi.

Olin valmennusta asiakas kerran joka tuli avioliiton suhteen tietäen hän halusi lapsia ja tietäen, että hän oli kaksijakoinen on parasta ottaa lapsia. Lopputulos on ennustettavissa, eikö? Pari lopulta erosivat tätä asiaa.

Ottaa lapset oli edellytys tälle henkilölle. Vaatimus on jotain täytyy olla, ja se ei ole neuvoteltavissa. Tässä esimerkki, ei voi olla puoli lapsi.

Ratkaisu: Ole varovainen tulla hetkessä pari, varsinkin vain olla jonkun kanssa. Tietää, mitä vaatimuksia on pitkäaikainen suhde, ja tyytyä vähempään. Kun tämä asema pelottaa monia sinkkuja I valmentaja, koska heidän mielestään se vähentää huomattavasti käytettävissä olevien kumppaneiden kanssa. Vaikka tämä on totta, muistan, että yksikin.

Päivämäärä joukko erilaisia ihmisiä ilman paine päivä-to-mate ansaan. Tämä ratkaisu moninkertaistaa mahdollisuudet löytää yhden.

Lisää vinkkejä ja työkaluja sinkkuja, sinua pyydetään käymään www.ConsciousDatingAtlanta.com.

El estado de las citas en Wall Street