maanantai 11. tammikuuta 2010

On ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain historiassa, Naimattomat pariskunnat lukuisampi Naimisissa Ones


Se ei suinkaan ole kuollut, mutta ensimmäistä kertaa, uusi tutkimus on osoittanut, että perinteinen avioliitto on lakannut olemasta parempana elää järjestelyn suurin Yhdysvaltain kotitalouksista.

Muutos, raportoi US Census Bureau vuonna 2005 Amerikan yhteisön Survey, voisi panna alulle suuria muutoksia kaikki näkökohdat amerikkalaista elämäntapaa - perheen oikeuden kansalliseen politiikkaan ja sen nykyinen korostaa perheen arvoja.

Tulokset, jotka julkaistiin elokuussa, mutta suurelta osin jäänyt yleiseen tietoisuuteen vasta nyt, koska suuri määrä tietoja, ilmoitti, että avioliitto ei ole lukua lähes 55,8 miljoonaa amerikkalaista perhettä kotitaloutta, tai 50,2 prosenttia.

Yli 14 miljoonaa heistä johtaa yksinäisten naisten, toiset viisi miljoonaa kerta, kun miehillä 36,7 miljoonaa kuului ryhmään luokiteltu "Ei koko perheelle kotitalouksille", termi, että asiantuntijat sanoivat tarkoitettu lähinnä homo-tai heteroseksuaaliset parit avoliitossa ulos virallisen avioliiton ulkopuolella .

Lisäksi oli yli 30 miljoonaa naimattomat miehet ja naiset elävät yksin, jotka eivät ole luokitellaan perheet, Census Bureau raportoitu.

Vertailun vuoksi useita perinteisiä kotitalouksien aviopareille heidän ydin oli hieman yli 55,2 miljoonaa, ja 49,8 prosenttia kokonaismäärästä.

Avopuolisot gravitated kohti suuria kaupunkeja kuten New York, Chicago, Los Angeles ja San Francisco, kun tilalla todetaan Great Plains ja maaseutualueita keskilännessä ja Länsi pysyi linnakkeen traditionalismia mukaan tutkimukseen.

Suuntaus edustaa dramaattinen muutos juuri kuusi vuotta sitten, kun naimisissa koostuu 52 prosenttia 105,5 miljoonaa Yhdysvaltain kotitalouksista.

Se totesi, että ponnisteluja presidentti George W. Bush ja hänen liittolaisensa, jotka viiden viime vuoden aikana ole tehnyt yhteisiä ponnisteluja pönkittämään perinteisen avioliiton ja perheiden verohelpotuksin, erityisesti lainsäädäntöä ja kirkon tukemat kampanjat alkavat vähän hedelmiä.

Muutos, asiantuntijat sanoivat, herättää myös kysymyksen tulevan tehokkuutta ns perheen arvo "politiikassa pelataan nykyisin sekä republikaanit ja demokraatit.

Douglas Besharov, sosiologi ja American Enterprise Institute, Washington perustuva think tank, sanoi, että on vaikea perinteisen perheen selvitä ehjin nahoin kolmen ja puolen vuosikymmenen avioeron hinnat aikaan 50 prosenttia ja viiden vuosikymmenen out-of-avioliiton ulkopuolella syntyneiden .

"Muutosta ilmassa" Besharov sanoi hiljattain haastattelussa ulkoministeriön lehdessä nimeltä Yhdysvaltain yhteiskunta ja arvot. "Ainoa kysymys on, onko se on katastrofaalinen tai vain evoluutio."

Hän ennusti, että avoliitto ja väliaikaiset ihmisten väliset suhteet olivat todennäköisesti hallitsivat Amerikan sosiaalista maisemaa tulevina vuosina.

"Kaiken, mitä näen on tilanne, jossa ihmisiä - erityisesti lapsia - on paljon enemmän eristyksissä, koska ei ainoastaan vanhempiensa sekä työskennellä, mutta he ovat vähemmän sisaruksia, vähemmän serkut, vähemmän tädit ja sedät, "tutkija väitti. "Joten ajan, olemme siirtymässä kohti paljon enemmän individualistinen yhteiskunta."

Kotona mielestä Stephanie coontz, joka johtaa neuvoston Contemporary Perheet, kasvava elinajanodote sekä naisten tuottopotentiaalin jotka vaikuttavat perinteisen avioliiton odottamattomalla tavalla.

Jos ennen toista maailmansotaa tyypillinen amerikkalainen avioliitto päättyi kuolemaan toisen kumppanin muutaman vuoden jälkeen, kun viimeinen lapsi oli lähtenyt kotiin, hän totesi lehdessä, että tänään parit voivat odottaa menoja enemmän kuin kaksi vuosikymmentä yhdessä tyhjä pesä.

"Kasvava aika kumppanit käyttävät vain joka toinen yritys, joissakin tapauksissa on ollut henkilöitä vähemmän halukkaita sietää onneton avioliitto, kun taas naisten taloudellinen riippumattomuus on vähemmän tärkeää heidän tehdä niin," coontz kirjoitti.

Copyright  © 2006 Agence France Presse.

Online Dating Phenomena