tiistai 2. elokuuta 2011

Miksi naiset tykkäävät Ugly Miesten


Tutkimuksessa, joka avaa salaisuudet vetovoima, psykologit ovat tutkineet, miten evoluutio on vaikuttanut Kuumia ja mikä ei modernissa parittelun ja dating peli.

Monille se tulee yllätyksenä. Naiset eivät välttämättä mennä ulkonäköä, vaan vallan ja vaurauden tila.

"Ei se niin näyttää ei väliä naisille, kunhan vain asiaa vähemmän kuin muut asiat - erityisesti signaalit rahan ja turvallisuus", psykologi ja kirjailija Viren Swami löytynyt.

Tutkimuksen sisältämät teoksessaan psykologia fyysinen vetovoima, totesi myös, että olemme matala nippu, kun se tulee vyötäröä.

Ihmiset onnettomuuteen ovat paljon todennäköisemmin on pelastettava, jos ne ovat normaalipainoisia kuin alipainoinen tai ylipainoinen, ikäisensä.

Ja kun se tulee houkuttelemaan miehiä, se ei ole slimness mutta WHR - vyötärö-lantio-suhde - se on tärkeää.

Co-kirjailija Adrian Furnham sanoi alempi WHR parempi, naishahmoja kaltaisessa Scarlett Johansson ja Marilyn Monroe halutuin.

Herra Furnham sanoi yhteiskunta oli muuttunut arvostamalla kauneuden karu Tarzan tyypit täydellisesti hiottuja Brad Pitts.

"Olemme kaikki kehittyneet löytää muita ihmisiä houkuttelevia. Mutta vihjeitä tunnustaa kauneus ovat muuttuneet vuosien varrella.

"Emme vielä varoa asioita, kuten tervehtymisen merkkejä, symmetrinen kasvot on houkutteleva, koska ihmiset yhdistävät sen kanssa terveille ihmisille, jotka tuottavat terveitä lapsia.

"Nykyään me tuomitse ihmisiä ensin kehonsa koon ja sitten kasvojen piirteitä.''

Online Dating - Fem ting å unngå