tiistai 27. huhtikuuta 2010

Treffit ja Seduction Vinkkejä Movie


Elokuvan "koulu Scoundrels" on noin kääntämällä "häviäjä" tulee itsevarma, luottavainen mies. Joten hän voi helposti onnistua naisten dating ja viettelijä.

Erityisesti näkemys maailmasta jota opettaja taiteen dating ja viettely, yksi on erittäin kilpaillussa maailmassa, jossa on vain 2 eri miehiin ...

Ne, jotka paskaa
Ne, jotka syövät paskaa

Toisin sanoen dating tyyli opetetaan täällä on voittamisesta, perustuu Alpha Male tyyppi asemaan.

Jos et tiedä mitä Alpha Male on kuvitella näitä peuroja butting sarvien että näet luonnon osoittaa. Aivan kuten, että "butting päätään" muiden miesten määrittää, kuka hallitsee mies pakkaus on teema, mitä tämä dating miesten komedia kertoo.

Se on hauska ja viihdyttävä. Osa periaatteista dating opettajan elokuva opettaa todella päteviä keinoja houkutella naisia. Vain osittain, jos sanoisin, että se on viettely lähestymistapa on huono siellä makaa saavuttaa niin tärkeä lähestymistapa dating naisia. Ilmeisesti, joten ei käsikirjoittaja ensisijainen "häviäjänä" voittoja hänen luottamustaan, voittaa opettaja (joka on psykopaattinen noin hallitseva) ja voittaa tyttö validoivat puhuu totta.

On monia viettely tekniikoita käyttäen makaa kuin tapa houkutella ja vietellä naisia. Mielestäni on järjetöntä, koska on olemassa valtava määrä hyvännäköisiä naisia ympäri. Jokainen, joka on turvauduttava tällaisten menetelmien mennessä kuuma naisia (tai naisia ollenkaan) käsittelee hyvin vakava puute monimutkainen.

Toisin sanoen on tarpeeksi naisia ympärillä, että jos te vain pysytte asenne voit helposti löytää nainen, joka on sinulle oikea valinta. Usein nainen on niin innoissaan löytää jännittävä varma mies että monet hänen estoja mennä lentävät ulos ikkunasta. Jos et näytä tarvitseville tai etsiä hänelle liikaa niin hän on enemmän varovainen ja pidättyväinen. Mutta saamme tätä myöhemmin ...

Ensinnäkin haluan kirjoittaa viitteitä siitä, että opettaja elokuvan "koulua Scoundrels" kirjoitti hänen taulu, kuten suuntaviivat kokouksen kuuma naisille.

Se on nimeltään "Kuinka saada naisia Bar sänkyyn", ja voisi hyvinkin olla lukenut, miten kohdata ja houkutella naisia ...

1. Olla vaarallista, se on cool.

2. Ei kohteliaisuuksia. EVER.

3. Aina tytön yksin.

4. Missä olet, Place "Lame"

5. Liittyvät hänen yhdensuuntainen hänen näkemyksistään.

Tulevat viestit menee pikku analyysi kullekin näistä periaatteista edellä mainitut. Jos et ole jo nähnyt elokuvan, suosittelen lämpimästi sitä.