tiistai 27. huhtikuuta 2010

76% naisista Päivä Vanhemmat miehet


Palm Desert, CA (PRWEB) 04 syyskuu 2006 - kunniaksi National Singles Week, 17-23 09, Itä € ™ s Just Lounas, johtava treffipalvelu kiireisille ammattilaisille, on julkaissut tilastot vuosikertomuksessaan Dating noin sinkkuja, seurustelusta ja iästä. Mukaan kyselyn 3571 kaksinpelin 76% naisista päivämäärä miehiä, jotka ovat vähintään 5 vuotta vanhempi kuin ne, kun taas 80% miehistä päivämäärä naisia, jotka ovat vähintään 5 vuotta nuorempi kuin ne.

â € œA paljon naisia jotka päivästä vanhemmat miehet etsivät vakautta ja kypsyyttä, â € sanoi Alana Beyer, varapuheenjohtaja Itâ € ™ s Just Lounas. â € œThey haluavat jonkun, joka on sopeutunut uransa on hyvä hoito-ottajalle ja on tosissaan löytämään muita huomattavia. Riippumatta siitä, sinkkuja on seurustelevansa vanhempi tai nuorempi 67% oli sitä mieltä 1-5 vuotta on käytännössä ikäero couples.â €

Niistä 18% miehistä, jotka haluavat päivämäärä naisia, jotka ovat vanhempia, 6% myönnä ottaa päivätty yhden vanhempi ystävä vanhempaansa. Kun kysytään, he voisivat päivämäärä vanhempi julkkis, 34% miehistä ilmoitti, että niiden tunnettuudesta valinta olisi Annette Benning, toinen 22% valitsi Diane Keaton. 62% naisista sanoi päivä Harrison Ford.

Kysyttäessä mikä nuorempi julkkis he mennessä 26% naisista valitsi Orlando Bloom, 24% sanoi Jake Gyllenhaal ja toinen 23% valitsi Nick Lachey. Kun aiheuttamat samalla kysymyksellä, 33% miehistä sanoi päivämäärä Jessica Alba, vaikka Scarlett Johanssen ja Jessica Simpson tuli sidottu 21%.

Tietoja Itâ € ™ s Just Lounas
Koska Itâ € ™ s Just Lounas on perustettu vuonna 1991, yhtiö on järjestänyt miljoonia hauskaa, ensimmäinen päivä lounas tai juomia töiden jälkeen - ilmapiiri, jossa singleä voi Viihdyn prosessia kokouksen uusi henkilö. Yli 90 paikkakunnalla eri puolilla maailmaa joka päivä IJL vastaa asiakkaiden yksi-vastaan-yksi, sitten järjestää satoja hauskaa, ensimmäinen päivämäärät lounaalla tai juomia töiden jälkeen yli 1500 ravintolaa. Ei kuva tai online profiilin maailman nähtäväksi. Monien esittäytyminen johtaa toinen päivämääriä, Itä € ™ s Just Lounas worldâ € ™ s johtava ensimmäinen päivä viranomaiselle.

USA dating teollisuus on arvioitu lähes 1,5 miljardia dollari, ja kasvaa 25% vuodessa, 110 miljoonaa yhden aikuista pelkästään Yhdysvalloissa.