perjantai 14. lokakuuta 2011

Halloween Costume Dating Style


Voit rakastan sitä tai vihaa sitä, mutta se tuntuu ei ole kiertää Halloween. Vuodesta karkkia maissi toimistossa on costumed gourds supermarketista, tämä on yksi loma että Spooks tai kipinöitä meille ei väliä kuinka vanha olemme.

Toisin kuin koskaan ennen, on mahdollisuus pukeutua ylös tai alas tekee puhdasta aikuisviihdettä jälleenmyyjinä ennustavat enemmän varoja puvut aikuisia. Itse asiassa tekemän selvityksen National Retail Federation toteaa, että amerikkalaiset aikovat kuluttaa paljon enemmän tästä Halloween kuin viimeksi, ja arviolta miljardi dollaria tullaan käyttämään trick or treat pukea aikuisille, ja yli kolmasosa vastaajista suunnitelma heittää tai osallistua osapuolelle Kaikki Hallow aatto.

Tämä uudenaikainen innostus lomasta kerran pyöri maapähkinän kokoinen merkkiä voidaan hyvittää kovat ajat, että edelleen rutto meidän todellisuuteen. Playing pukeutua on hyvin ajoitettu mahdollisuus keskeyttää meidän epäuskon ja pitää hauskaa yöksi.

Voit valita yhden tämän vuoden trendit asuja tai vedä Classic go-puku pois sängyn alta, vain varoittaa, että mitä vaatteita Halloween lähettää hienovaraisia ​​viestin, joka voi pelottaa pois tai uistin vääränlaisia ​​merkkejä.

Miehet

Cowboy: maanläheinen, mutta Sly, kestävä ja Sun-suuteli Maverick tulee köyttä kahdenlaisia ​​Naiset: kaino, herkkä belle tai villi Trail-bleiseri. Vaikka pelissä cowboy on taatusti hauska ja villi seikkailu yhden yön, tiedä tämä: useimmat naiset eivät pidä näistä Bad Boys naimisiin tyyppi.

Superhero: Power nälkäinen villainesses on yrittää kaivaa kyntensä sinuun joten varaudu harppaus korkeat rakennukset (tai ainakin käyttää hissiä saada jopa heidän asuntonsa). On helppoa huijatuksi neitoja valepuvussa jotka tuntevat vetoa super rikollisuuden torjuntaan ominaisuuksia, eivät vain purra kryptoniittia tai menetät kaikki valtuudet.

Vampire: Naiset vuosisatoja ovat olleet kiinnostuneita noiden onnettomien veren imeminen olentoja, mutta muista, että paranormaaleja maailma on kylmä, salaperäinen maailmankaikkeus ja ne, jotka jää pois se voi olla pelissä tappava peli. Tämä tyyppi höyryävän ensisilmäyksellä vetovoima, joka on todennäköisesti mennä tappava!

King: näy Viva Las Vegas getup on pakko saada bändäreitä, mutta viisaat tietävät, että uskolliset fanit usein muuttuu epätoivoinen seuraajia. Jos et ole etsimässä suhdetta, pukeutua rento rokkari ja ohittaa glitzy kultaa, sävyjä ja puoli palovammoja.