perjantai 8. tammikuuta 2010

Kino Usein kysytyt kysymykset


"Mikä on Kino?"

Kino on hellä koskettaa.

"Miksi Kino tärkeää?"

Kino on mikä tekee eroa on otettu "Friends Zone" tai että on "Sexual Zone". Se ajaa tytöt luonnosta! Jos tehty oikein Kino voi olla erittäin tehokas väline houkuttelevuutta. Jotkut jopa sanovat Kino on tärkein vetovoima.

"Missä minä olen saa koskea niitä?"

Lähes kaikkialla! Poski-, selkä-, jalka, käsi, hiukset, olkapäät, sormet, niska, korvat .... Vain Varmista, että olet kino'd tyttö jo, ennen lähtöä, että yksityisiä osia.

"Pelkään, tytöt eivät pidä siitä jos heihin. Voinko tulla toimeen ilman Kino?"

Vain, jos haluat ottaa käyttöön paljon enemmän vaivaa noustaessa tyttöjä.

Hienoa Kino on, että se on niin helppoa, vaivatonta, - se linkin, joka todella toimii. Se ohittaa kaikki muut härkä ja tekee sinusta enemmän seksuaalista kaveri. Juttu Kino on, että sinun on vain luotettava, että se toimii ja luottaa sinun pitäisi. Tämä aine on testattu, ja se on erittäin tehokas.

Minun on myönnettävä, että olin kerran pelkää käyttää Kino. Sitten lopulta sain sairas epäröivät ja minä vain meni se! Aloitin hermostuneesti, mutta useammin käytät Kino, sitä helpompaa se tulee, ja parempi saat sitä.

Tytöt rakastavat KINO! Se mikä erottaa sinut "Nice Guy", joilla ei ole palloa, ja tekee sinusta varma seksuaalisesta kaveri.

"Onko teillä muita tärkeitä Kino vinkkejä?"

- Älä odota hänen aloittaa Kino. Sinun pitäisi pyrkiä tekemään ensimmäisen siirron! Kuitenkin, jos hän ei aloittaa Kino ennen kuin saat mahdollisuuden, ei hermoilla - se on erittäin hyvä merkki, että hän on sinuun.

- Jos olet hieman vaatimaton noin kino, kokeile mitä DarkDream puhelut "pre-kino". Se kino koskematta. Tämä tarkoittaa, että olet "hyökkäämään", hän tilaa koskematta häntä. Esimerkiksi, jos olet molemmat nauravat, vähärasvaisen lähellä häntä. Jos hänellä ei ole ongelmia tämän (hän ei reagoi kielteisesti), voit aloittaa Kino.

- Kun alkaa kino, tee se hyvin hienovaraisia, lähes huomaamaton. Light harjat vastaan käden tai käsivarren ovat täydellisiä. Voit tehdä nämä valo koskettaa kävellessä tai keskustelu painottaa kohtaan.

- Jos hänen vastaukset ovat myönteisiä, saat rohkeampia. Yritä pitää se muuta kuin seksuaalista kunnes hän aloittaa Kino.

- Älä tule liian kuuma ja raskas Kino liian aikaisin. Tämä on yhteinen newbie virhe.

- Kun kino tyttö, tee se rauhallisesti, hitaasti, ja hymyillä.

- Käytä kino niin usein kuin voit. Se auttaa sinua rentoutumaan tulee ajatus siitä, että on, et tunne WEIRD siitä. Käytä sitä välinsä (nainen tietysti), opettajalle, sukulaisille - kenellekään! Vain tottuu niin se tulee toinen luonto.

?????? ????. ?? ??????