tiistai 30. lokakuuta 2012

Yhden isän opas


On jotain on yksinhuoltajaisä, joka tuo useimmat tytöt polvilleen, antaa pois arvostava "coo-ta" ja "ahh-ta" ääniä mistä tahansa tyttö puoli sydän. Kun pitää tämä mielessä, saatat itse löytää, että vuodelta yhtenä isä on todella helpompi prosessi kuin ensin ehkä ajatellut, mutta silti niin monet miehet siellä eivät uskalla hypätä dating kelkkaan vain siksi niiden nykyisen tilanteessa.

On olemassa muutamia vinkkejä, joita voit käyttää, jotta online dating kokemus onnellinen, erityisesti niille, joilla on muita asioita mielessään, kuten heidän lapsensa. Olemme siististi koottu ne helppolukuinen opas voit tutkia:

Yksi parhaista paikoista, että voit tavata uusia ihmisiä, etenkin samassa tilanteessa kuin sinä, yksinhuoltaja, on verkossa. Sinulla on pääsy paljon enemmän ihmisiä kuin yleensä olisi, varsinkin kun kaikki mitä päivä viettää aikaa ruokakaupassa ja päiväkodissa, ja siksi se on hyvä niin monet ihmiset, ja myös miksi se on tullut yhä suositumpi myöhässä. Voit etsiä niille, jotka ovat lapsia, tai ainakin ne, jotka ovat avoimesti ajatukseen lapsia, ja tämä tekee hylkäämisen takia lapsesi paljon alhaisempi.

Monet ihmiset, etenkin miehet, on vaikea myöntää, että heillä on lapsia heti get-go, ja pelkäävät, että monet naiset laitetaan pois tämän, varsinkin kun ne eivät ole omia lapsia. Tämä voi johtaa hylkäämiseen paljon myöhemmin, kun olet jo uhrannut aikaa, vaivaa ja rahaa joku että pidät.

Paras aika paljastaa tietoja, jotka sinulla on lapsia on aivan alussa, ennen kuin edes puhua toisilleen - yleensä, monet online dating sivustoja on erityinen haku luokka, jossa todetaan, onko sinulla jo lapsia. Tähän ruutuun eduksesi, ja olet jo vieroittaa pois ne kosijoita, jotka eivät ole yhteensopivia sinua.

Entä lapset itse? Se voi olla vaikea isi on selittää hänen lapset, että hän on menossa ulos uusi henkilö, varsinkin kun näyttää siltä ikään kuin tämä uusi henkilö yrittää täyttää äidin kengät. Tämä tulee olemaan kova saada oikeutta kaikissa oikeudenmukaisuutta, ja ilman hieman "niputtamiseen pumpuliin", olet vaarassa lapsesi vihaaminen tämä uusi henkilö elämässäsi.

Se on luultavasti parasta on tämä keskustelu lastesi kanssa hyvissä ajoin ennen kuin aloitat edes ajatella dating, varsinkin jos ne ovat tarpeeksi vanhoja ymmärtämään, ja vain selittää, että isä etsii uuden ystävän, kun hän saa yksinäiseksi, kun hän ei ole ystävät omaa ikäänsä pelata sellaisenaan. Ei lapsi haluaa nähdä isä surullinen, ja tekemällä sen tällä tavalla, olet todennäköisesti voittaa lapset puolelleen hieman sympatiaa äänestyksen.

Kaikissa oikeudenmukaisuus, kunkin henkilön lähestymistapa dating on täysin erilainen kuin joku muu, joten vain sinä voit päättää, milloin ja miten aika on oikea. Ole rehellinen kaikilta osin - ja lapsesi, potentiaaliset uudet kumppanit, ja ennen kaikkea, itse.

Datant Pendant le divorce? Pas si vite ...