torstai 11. lokakuuta 2012

Gunter työjärjestyksen dating


Dale Gunter

Joku hiljattain sähköpostitse minulle neuvoja:

Olen etsinyt tätä tyttöä noin kolme kuukautta ja lopulta keräsi rohkeutta pyytää häntä treffeille. Olin yllättynyt ja kauhuissaan, kun hän sanoi kyllä! Luin sarakkeet ja ajattelin "Tässä on kaveri, joka on saanut jonkinlaisen käsityksen siitä oikeudenmukaisemman sukupuoli." Miten mennä noin impressing häntä? "

Freddie

Hyvä Fred,

Ensinnäkin - olet tullut oikeaan kaveri. Satun olemaan suuri antamaan neuvoja, varsinkin kun se tulee hyvät. Tarttua minuun, minun Esteenä stalker, ja saamme sinut ulos äitisi kellarissa ja osaksi dating kohtaus.

Nyt, ymmärtää, että naiset ovat erilaisia ​​eläimiä, mutta luottaa minuun, olen tämän alas tiedettä.

Sinun täytyy pelata korttisi vain oikeus repiä tämä nainen. Tämä on tärkeää. ÄLÄ KOSKAAN katsekontaktin! Eivät toimi kovin kiinnostuneita. Se on vain mitä hän haluaa sinun tekevän. Hän houkuttelee sinut hänen kanssaan naisellinen temput ja olet tuomittu. Pysyvät hallinnassa. Kanna iPod! Mikään sanoo "vaikea saada" enemmän kuin sinä ottamalla nappikuulokkeet, kääntämällä ylös musiikkia ja hukkumisen hänet ulos.

Ole salaperäinen. Kun hän kysyy menneisyydestäsi, saada kaukaisessa katsoa silmiin ja sanoa: "En halua puhua siitä. Olemme menettäneet paljon hyviä miehiä sinne takaisin. "

Naiset rakastavat mysteeri.

Kerran hän on koukku, aseta se kova! Puhutaanpa jotain erittäin tärkeää, että on huomaamatta useimmat miehet. FASHION. Mikään huutaa "naistenmies" enemmän kuin hyvä disko puku. Se drools allure.

Totta puhuen. ... Jos haluat sanoa "Love Machine" aloitat sanomalla "Dance Machine." groovy pari valkoista Bell pohjat housut ja musta paita jossa perhonen kaulukset säteilee itseluottamusta ja seksuaalista taju. Juhli mahtava miehisyys ja unbutton että paita teidän merivoimien. Älä unohda "taika". Kulta mitali koko leikki pää tekee.

Me siirrymme tuoksu miehen. He sanovat hajuaisti on suurin laukaista muistia. Haluat antaa hyvät jotain muistan sinut et? Old Spice tai Brut Kölnin, molemmat koskaan petä. Älä spritz. Tytöt spritz. Ole mies! Irrota ja kaada. Olet ehdottomasti ei voi käyttää tarpeeksi. Osta kaksi pulloa ja hieroa sitä kuin saippua. Naiset pyörtyä teidän vanavedessä.

Seuraava, luotettava kuljetus. Naiset kuin mies, joka kunnioittaa vapautunut tavalla. Kun se tulee aika päivä - kerro hänelle hakemaan sinut. Et halua poimia hänet on äitisi auton ethän? Kokeile sanoa "Autoni on poliisin takavarikoida." Te säteillä kaikille tärkeä viesti "Olen paha poika."

Naiset rakastavat Bad Boys.

Joten, olet hänen auto nyt. Valaise savua, älä vaivaudu kysymään. Muista, että olet vastuussa. Chicks kaivaa dudes jotka ovat vastuussa. Näytä hänelle olet mukava hänen ympärillään; ottaa kengät ja sukat pois, ja hiero jalat. Mikään sanoo mukava mukavalta hieronta. Ole kohtelias, tarjoutua tekemään omaansa myös. Ennen kaikkea, olla kunnioittava. Heittää mitään roskat ulos ikkunasta, ja pitää hänen autonsa todellista puhtaana.

Nyt, ennen kuin lähdet äitisi kellarissa, päättää minne olet menossa mennessä. Toki voit viedä hänet syömään ja elokuva, mutta se on kaikki tehty tuhat kertaa ennenkin. Nope! Yrität tehdä vaikutuksen häneen. Muista, hän on erityinen ja hän ansaitsee vain parasta. Minne aiot mennä? Ajattele mies, ajatella!

Kaksi sanaa: kukkotaistelut.

Kun yö kukko taistelut, naisen tulee kaikki riled ja valmiina joitakin tanssia. On aika voit näyttää hänelle joitakin naurettavan hyviä liikkeitä että olet oppinut pelaa "Dance Dance Revolution." Have muutaman drinkin, todella slug em alas ja vaikutuksen hänen. Alkoholi kokonaan tekee sinusta parempi tanssija. Älä unohda flirttailla ... muiden naisten. Naiset salaa rakastavat kilpailua.

Lopulta, kun asiat menevät omalla tavallasi, ja luota minuun - ne, hän tulee olemaan koko sinulle. Hän ei voi auttaa itseään. Muista, hän on nainen ja sinun täytyy suojella häntä naisellinen hyveitä. Hän yrittää heittää hänen uhkea nainen himo teitä, mutta älä anna hänen ennakot heikentää sinua se vain tahraavan hänen tahraton kuvan täydellinen hurskauden ja puhtautta. Kun hän antaa sisään miehekäs olemus, ei väliä mitä, harjaa hänen OFF! Muista ... olet aivan saalis, joten pelata vaikea saada.

Ystäväni, olen antanut sinulle salaisuuksia menestykseen. Käytä niitä huolellisesti, sillä oikeissa käsissä, ne ovat naisen kosinta aseita. Mitä te muut, jotka saattavat tarvita opastusta ja ohjausta ... Kerro ystävällesi, mitä on mielessäsi?

La Scienza Segreta di Amore al primo byte