tiistai 27. syyskuuta 2011

Tanssi


Mies oli polttopuun keräämiseen metsässä, kun hän näki kauniin tyttö glade. Hän oli hoikka kuin pajun, niin tuoretta kuin aamukasteen, hänen hiuksensa olivat pitkät ja hieno, ja hänellä oli yllään valkoinen tunika, mutta hän kantoi mitään jalassa. Ja Hän tanssi.

Mies seisoi kivettynyt, katsomassa tanssia. Hän vaikutti aluksi ei nähdä hänet, tanssi nyt hieman lähempänä häntä, nyt hieman kauempana. Lopulta hän katsahti miestä ja heidän silmänsä kohtasivat hetkeksi, ja hän näytti tulevan askeleen lähemmäs häntä kuin hän tanssi. Hän näytti jälleen, ja mies ajatteli nähdä hymy kasvoillaan ja hän astui häntä kohti. Mutta hän tanssi kauempana ja hän pysähtyi.

Pitkän aikaa hän odotti, mutta hän ei katsonut taakseen ja niin hän alkoi kävellä häntä kohti, mutta jälleen hän tanssi pois, ja nopeammin hän kulki, lisäksi hän tuntui hänestä, kunnes hän oli käynnissä, ja hän juoksi Hän tuntui katoavan, ja etsi samalla hän saattaa, hän ei löytänyt häntä enää.

Takaisin kylässä mies kertoi tarinansa, ja jokainen mies meni glade nähdä tytön, katsomaan hänen tanssia, ja ne aina rakastui häneen. Aina hän näytti hymyillä ja kutsua heidät, ja aina he ajoivat häntä, ja aina hän katosi.

Eräänä päivänä metsästäjä tuli metsässä, hän oli jäljillä Deer. Kun hän käveli peura hän yhtäkkiä näki tytön tanssia. Hän pysähtyi ja katseli häntä hetken, mutta peura oli päästä kauemmaksi, joten hän siirtyi, ja hän ei katsonut taakseen.

Jonkin aikaa myöhemmin metsästäjä oli jälleen metsässä, tällä kertaa hän oli jäljillä karju. Taas tyttö ilmestyi, tanssi lähempänä tällä kertaa. Taas hän pysähtyi ja kun hän katseli hän katsoi häntä aavistuksen hymyillen. Mutta villisika oli saada pois, joten hän nyökkäsi curtly ja käveli.

Kuten Hunter - Juoksu - suljettu karju, kaunis tyttö ilmestyi hänen eteensä, jopa lähempänä kuin ennen. Heidän silmänsä kohtasivat, mutta hän juoksi hänen ohitseen, ja nurkassa silmänsä hän tuntui nähdä hänet Lopeta tanssiminen hetkeksi, kun hän lähti.

Aika kului. Metsästäjä tuli metsästä kokoavat puita, jotta hänen nuolet. Tanssija ilmestyi, kauempana kuin ennen, ja tällä kertaa hän pysähtyi katsomaan häntä. Hän tanssi kohti häntä askel askeleelta lähemmäksi, nyt katsoin häntä, nyt siis poissa, nyt hymyillen hänelle, nyt yhdentekevää. Hän käveli nopeasti kohti häntä, ja hän näytti odottamaan hetken, mutta sitten hän tanssi muutaman askeleen päässä. Hän pysähtyi, kääntyi ja käveli pois.

Metsästäjä tuli takaisin metsään joka viikko. Ja joka viikko hän katseli häntä tanssimaan hetkeksi, ja joka viikko, kun hän tanssi kohti häntä, hän astui häntä kohti, ja hän tuntui saada yhä lähemmäksi, mutta hän tanssi pois, ja hän lähti. Hän ajoi hirven ja villisian, mutta hän ei jahdata tanssija.

Eräänä päivänä metsästäjä tuli metsässä ja kun tanssija katsoi häneen, koska se oli hyvä olla mies elossa metsään kaunis päivä ja nähdä kaunis tyttö tanssi, hän hymyili laaja iloinen hymy. Tytön silmät olivat auki kuin naarashirvi, hän jähmettyi ja katsoi alas ujosti. Kun hän katsoi ylös hän oli vielä siellä, hymy lempeämpää nyt. Hän nyökkäsi tyttö ja vasemmalle.

Useita päiviä myöhemmin metsästäjä tuli jälleen metsään, mutta tällä kertaa hän ei ollut yksin. Huntress oli hänen vierellään. Tanssija ilmestyi hänen silmät laajenivat, hämmentynyt ja sekava. Hänen tanssi vei enemmän kiihkeä nopeus. Mutta metsästäjä ei etsinyt, hän katseli Huntress. Tanssija seurasi heitä aina metsän reunassa, ja kertaakaan ei metsästäjä katsoa taaksepäin.

Metsästäjä tuli takaisin metsään yksin ensi viikolla, ja tanssija näytti surullinen ja ahdistunut hänen liikkeensä, joten hän katsoi häntä ja hymyili, ja tällä kertaa hän hymyili takaisin. Hän alkoi kääntyä kohti kotia, mutta tanssijat silmät olivat laaja jälleen niin hän kääntyi katsomaan häntä. Hän tanssi hyvin lähellä häntä nyt, askel, askel sivulle, askel eteenpäin. Metsästäjä hymyili uudelleen ja uudelleen kääntyi lähteäkseen. Ja nyt tuntui että se oli hän joka oli tanssi, ja että hän seurasi hänen tanssi.

He tanssivat näin, mitä tuntui pitkän aikaa. Ja nyt ne olivat lähes koskematta. Metsästäjä ojensi kätensä kohti tyttöä, ja hän tarttui hänen käteensä, ja he jatkoivat tanssia, käsi kädessä.

Like Me Data Me