maanantai 26. syyskuuta 2011

Dating Game


Huomio oikeutettu Poikamies: Sabina Ptacin haluaisi tavata. Hän omistaa kaksi menestyviä yrityksiä ja on energinen ja seurallinen.

Hän muistuttaa hieman näyttelijä Kate Winslet, jossa vihreät silmät ja hiekkainen vaaleat hiukset. On vain yksi ongelma: Hän viettää paljon aikaa työtä, hän murtuu lisää päivämääriä kuin hän pitää. "En ole menossa naimisiin joko yksi minun työpaikkoja", myöntää Ptacin, jotka kuitenkin usein tuo 100 tunnin workweeks.

Loretta Talbot, vanhempi projektipäällikkö Wyeth (Wye - uutiset - ihmiset), lääkealan jättiläinen, haluaa suhdetta liikaa. Hän on elämänilo ja nauttii valokuvauksesta ja purjehdus. Mutta se ei ole varma asia, että mies kutsuu toista päivämäärää kerran hän saa selville kuinka paljon kiinteistöjä hän omistaa.

Löytäminen oman sielunkumppanin ole koskaan helppoa. Mutta naiset, jotka harjoittavat vaikutusvaltainen Työpaikat - naiset tykkäävät Ptacin, Talbot, jopa korkeimman oikeuden tuomari Sonia Sotomayor - kurssin todellisen rakkauden voi olla erityisen hankalaa. Kyse ei ole pelkästään yrittää löytää aikaa jolloin olet töitä kellon ympäri. Naiset kohtaavat paljon monimutkaisempi esteitä. Toisin kuin miespuoliset kollegansa, joka yleensä tulee houkuttelevampaa romantiikkaa areenalla kun ne saavuttavat korkeamman ura tila, voimakas naiset ovat usein vammaisia ​​niiden menestys.

Ja vanhentuneet sosiaaliset tavat edelleen määräävät, että vaikka kuinka komentaa nainen on töissä, hänen pitäisi antaa hänen päivämäärä valita viini hämärässä ravintolassa.

"Onnistunut miehet nähdään erittäin toivottavaa naisille, mutta onnistunut naiset nähdään todella pelottavaa miehet", sanoo Patricia Cook, joka pyörittää boutique Executive rekrytointi yritys ja on työskennellyt satoja johtotason Executive miehiä ja naisia. "Mies on varma ja turvallinen itseensä ollakseen naisen kanssa, joka tienaa enemmän kuin hän."

Online Dating Ideały i Liars