maanantai 29. elokuuta 2011

Miksi sinun pitäisi koskettaa häntä


Yhteinen näkemys Kino (Huom: Kino = kosketus) on, että annat naiselle nautintoa ja että tämä herättää häntä ja tekee hänen kiintynyt sinuun.

Se on varmasti totta, ja olemme onnekkaita, että elämme aikaa, kun teet Kino naisen kanssa pidetään hyväksyttävänä heti kun alkaa saada tuntea hänet. Vanhemmissa kertaa, kaverit kuten Casanova oli poikkeuksellisen houkutteleva heidän * sanat * vain, jotta he voisivat päästä siihen pisteeseen, jossa he voisivat alkaa käyttää Kino.

Mutta avain asia ymmärtää noin Kino on, että kun käynnistää se poikasen, jolle olet juuri tietää, että se ei ole pelkästään herättää ärsyke, se haastaa myös esteitä välillänne.

Läsnäolo niitä näkymättömiä esteitä, jotka te molemmat pitää mielessänne on todella keskeinen ero on ystäville ja tuntemattomille.

Tyypillisiä "mukava kaveri" käyttäytyminen noudattaa näitä esteitä liikaa ja koskaan haastaa heitä. Että jo itsessään ylläpitää esteitä, jolloin ne paikoilleen.

Ei ole väliä kuinka hyvin hän tutustuu poikasen, jos hän jättää nämä esteet paikoilleen hän koskaan rakastajansa - siksi hän päätyy ystävänsä luokkaan. Koska hän vahvisti esteiden sijasta tuhoaminen.

Joka tapauksessa, seuraava taso ylös AFC on ymmärrettävä, että sinulla on murentua näitä esteitä, joten voit käsitellä niitä, mutta olet edelleen epäluuloisia noin aiheuttamatta ahdistusta, ja vielä hieman hermostunut haastava esteitä. Joten te etsiä tekosyitä koskettaa, tai tulet ulos ja hyväillä häntä, mutta se on hieman hätäinen laatua, koska yrität peittää eräitä taustalla hermostuneisuus.

Lopulta kun haluat päästä on piste, jossa tunnistat, että nainen, kokemus ottaa sinua haastavia esteitä ei ole vain huolestuneesti hänen, mutta on myös lähde jännitystä.

Ja idea on tasapainotettava siten, että hän kokee enemmän jännitystä kuin ahdistusta.

Koskaan nähdä vauva pudota alas? Huomaa kuinka he eivät tiedä onko nauraa se pois tai huutaa niin ne näyttävät vanhemmilleen nähdä vanhemmat kohtaavat? Jos vanhempi frowns huolestuneena sitten vauva alkaa itkeä. Jos vanhempi hymyilee, vauva alkaa nauraa.

Sama naisten kanssa. Kun olet astumassa uudelle alueelle, jossa nainen haastamalla "touch esteet" välillä sinulle ja hänelle, sitten sinun täytyy tehdä se rauhallisesti ja varmasti ja joka aiheuttaa hänen kokea se jännittävä. Jos teet sen hermostuneena hän koet sitä jotain, joka ei ole oikein ja se tekee hänet vaivautuneeksi.

Yksi parhaista tavoista osoittaa luottamusta on tehdä se hitaasti, eikä kiirehtiä sitä. Hermoston ihmiset kiirehtivät asioita peittää niiden hermostuneisuus.

Hermoston ihmiset myös näyttävät pois, joten rauhallisesti silmiin. Ja hermostunut ihmiset etsivät vakavaa, joten muista hymyillä paljon.

Hermoston ihmiset myös saada äänensä jännittynyt, niin teet omasi rento, ja tee ryhti hyvin avoin ja rento sijaan, että suljetussa ja jännittynyt.

Kaikki nämä asiat välittää luottamusta aiheuttaa hänen mielestään tulkita kosketukseen lähteenä jännitystä, eikä huolestuneesti.

Enemmän ymmärrät (ja vicariously tuntea) tapa kosketuksesi innostaa häntä, sitä enemmän saat luonnollisesti tullut luottavaisesti tehdä sitä.

Lisäksi välittää luottamusta, muut asia mitä sinun tarvitsee tehdä Kino on löytää tasapaino niin se ei ole liian haastava, eikä liian kesy.

Kun aloitat hitaasti hyväillen hänen - hänen kätensä tai käsivarren tai hänen vyötärö tai taaksepäin, tai ehkä tunne hänen poskeaan tai hiuksiaan kädelläsi - ihanteellinen pyrkimään on, että haluat pitää hänet varovasti tasapainossa hyvin reunalla liiasta innoissaan, niin koskaan ei ole liian paljon hänen käsitellä, eikä niin lievä, että siitä tulee kesy.

Online Dating - Találkozó Face-to-Face for the First Time