sunnuntai 28. elokuuta 2011

Hanki tyttöystävä


Tässä nro 1 kaikkien aikojen tärkeimmistä kärki, että koskaan olet ollut.

Hanki tyttöystävä!

"Mitä?" Kuulen teidän sanovan. "Mutta juuri siksi Saan näitä vinkkejä, koska en voi saada tyttöystävä."

Oikeasti? Oletko tällä hetkellä täysin rehellinen itsellesi? Entä tuo pullea tyttö, joka käyttää hymyillä sinulle paljon? Tai että hieman nörtti tyttö, joka näytti kiinnostaa sinua? Tiedätte mitä tarkoitan et?

Tiedät että olet ohittanut jopa tyttöjä että et ole kiinnostunut, koska ne eivät täytä joitakin standardin, koska he eivät ole haluamasi voisi harkita rakastumassa. No, ystäväni, olet tekemässä suuren virheen.

Jos olet yksin ja ainoa tyttö, joka näyttää kiinnostunut sinusta on "2" ja 100 lbs. ylipainoinen, mennä ulos hänen kanssaan!

Sinun ei tarvitse mennä naimisiin. Sinun ei tarvitse olla pitkällä aikavälillä. Sinun ei tarvitse edes intiimi hänen kanssaan. Mutta herran tähden, ota hänet jonnekin ja pitää hauskaa yhdessä.

Miksi? No, on monia syitä.

(I.) Et yksinäisiä ja eristyksissä. Vaikka tunnet vähemmän kuin sisältöä ja tyytyväisiä, jollain tasolla oman alitajuntaan sinulla on ihmisten perustarpeiden hellyyttä, huomiota, ja yhtiö vastakkaisen sukupuolen kanssa täyttyvät. Et edes tajuamatta sitä, olla rennompi ja luottavainen.

(II.) estät itsesi liukumasta alas musta aukko vieraantumisen, sosiaalinen eristäytyminen, masennus ja yksinäisyys. Sinulla "on elämä". Tämä on hyvä sinulle yleensä, ja hyvä fiilis et säteillä muilla naisilla.

(III.) Hän esittelee sinut hänen sosiaalinen ympyrä. Saat tavata potentiaalisia ystäviä, teillä on sosiaalista elämää, tunnet jopa parempi elämästä, ja tapaat enemmän naisia ​​yhteiskunnassa.

(IV.) tulette saamaan käytäntöjä ja kokemuksia vain kanssa hengailua ja keskustelemalla naisen kanssa / tyttö. Tulet oppimaan lisää ja enemmän siitä, miten toimia noin naisia. Tämä tulee enemmän luonnostaan.

(V) Sinun tullaan näkemään noin hänen kanssaan. ÄLÄ olla hämmentynyt tässä! Uskokaa minua, 3-5 n huomaa ja ihmetellä, mitä hänellä on, ettei niitä ole. Ei ole mitään pahempaa kuin olla jatkuvasti nähneet kaupungilla moping noin itse.

(VI.) Nyt, kunhan ei rakastua häneen (älä naura, se tapahtuu), sinun tulee olla täydellinen sijainti aloittaa dating 3-5, kun hän alkaa osoittaa kiinnostusta sinua ... ja sitten joka johtaa teitä on huomannut 5-7s ... ja sitten olet melko lähellä valmistumistaan ​​huomannut niistä pidät, jolla vaiheessa olet valmis vuorovaikutuksessa niiden kanssa enemmän luonnostaan. Get it?

Mikä estää sinua tekemästä tätä? Onko se todella koska alle kaunis tyttö repulses sinua? Epäilen sitä. Se johtuu luultavasti on kunnollinen ja hyvä nuori mies, joka ei halua käsiinsä tyttö, että hän ei oikeastaan ​​kiinnostunut

Et halua satuttaa häntä. Et halua tasalla häntä jonkin aikaa ja sitten dumpata hänet sinä? Olet peloissaan "käyttäen" hänet. Et halua satuttaa naisia, ja että on hyvä asia ja jotain sinun pitäisi olla ylpeä.

Joten, miten kulkea?

No, ensimmäinen asia on, että pidät sen rento ja et luvata enempää kuin olet valmis antamaan. Eivät johda häntä! Päivämäärä häntä, nauttia toistemme seurasta, mutta älä pettää häntä ja älä käytä häntä.

Jos ja kun tulee aika siirtyä eteenpäin, sanon tämän: "Katsokaa Julie / Debbie (mitä tahansa), minulla on ollut hyvä aika teidän kanssanne viime viikkoina / kuukausina, mutta en vain tunne mitään romanttista vibe tapahtumassa meidän välillämme ja mielestäni se on aika siirtyä eteenpäin. "

Älä kerro hänelle, että et ole houkutellut häntä, ja älä kerro hänelle haluatko olla "vain ystäviä." Jos kerrot hänelle, että et tunne romanssi tapahtuu teidän välillänne, niin tämä on kieli, että naisilla ymmärtää.

Saada siellä ja saada tyttöystävä, joka tyttöystävä! Tee se nyt!