torstai 17. marraskuuta 2011

Miten Mark Zuckerberg Changed Treffit


By Jenna Koivu 15 joulukuu 2010

Nykyään Facebook perustaja Mark Zuckerberg oli nimeltään TIME "Person of the Year 2010." Jos ihmiset TIME etsivät peli-vaihtaja vastaanottaa tämän kunnianosoituksen, he löysivät oikean miehen. Zuckerberg on epäilemättä muuttanut tapaa yli puoli miljardia ihmistä.

Facebookin kautta, ja oven hän auttoi avoimeksi muille teknologiaa luikerrella osaksi elämäntapamme, voimme nyt katsella vuorovaikutus ystävämme ja perheille tuhansien kilometrien päässä. Emme edes nähdä niitä henkilökohtaisesti. Mikä on hämmästyttävää, kiehtova, pelottava ja hämmentävä kaikki valssatut yhdeksi.

Emme valehdella sinulle. Tämä uusi-ikä konsepti on yksi olemme varmoja, emme voisi enää elää ilman. Zuckerberg on muuttunut viestintä ikuisesti, ja hän ehdottomasti ansaitsee TIME eroa. Emme kuitenkaan haluaisi myös henkilökohtaisesti huomata Merkitse jälleen feat.

Hän onnistui tekemään meidän dating elämää, että paljon monimutkaisempi.

Näinä päivinä kun hajottaa jonkun kanssa, unohtaa antaa hänen mennä. Se kestää noin kaksi minuuttia väijymään hänen Facebook seinään, katso, että hän puhuu blondi hän tapasi eilen illalla baarissa, ja itseni totaalisen sekaisin. Nyt kun tapaamme jonkun uuden vietämme tunnin kutoma, Facebooking ja tweeting meidän mahdolliset osumat, ja samanaikaisesti väärinkäsitys, spekuloidaan ja analysointiin, koska emme voi lukea heidän tunteitaan kautta matkapuhelin ja tietokone näytöissä.

Se on turhauttavaa ajoittain. Joten dating ja suhde viestintä on tarpeen löytää tasapaino tweeting ja puhuminen.

"Negatiivinen puoli pelkkiin sähköposti, kutoma, ja sosiaalisen median sivustot kuten Facebook ja Twitter on, että usein oma viestintä on yksipuolinen", sanoo YourTango Expert Julie Spira, joka on kirjoittanut kirjan siitä, cyber-dating, Rules of Netiketti: Miten Mind Your Manners Webissä. "Breaking up on tullut liian helppo tehdä verkossa. Vuonna suhde, sinun täytyy poimia puhelimeen tai perustaa Skype päivä kuulla jonkun äänen, tai olet vaarassa joutua väärin. "

Mitä Zuckerberg luomakuntaa, Spira lisää: "Ei ole mitään pahempaa kuin löytää ulos Facebook seinään, että et ole enää suhdetta. Hän voi vaihtaa aseman "Suhteessa" to "Single" kun vielä olet innolla lauantain päivä hänen kanssaan. "

Lisäksi, jos olet kommunikoimaan ainoastaan ​​läpi tekstejä, tweets, sähköpostit ja seinä virkaa, saatat päätyä head over heels jonkun www persoona, mutta ei hänen tosielämän persoonallisuus.

"Jos luottaa pelkästään kutoma ja tweeting, saatat vaarassa rakastua jonkun takaapäin näppäimistö", Spira sanoo. "Se ei ole epätavallista olla väärän ollessa suhde jonkun kanssa et todellakaan tiedä."

Web-tekniikka on myös muuttanut käsitteen seurustelusta, joka voi olla vähän masentavaa. Tuntuu melkein liian helppo voittaa jonkun kiintymystä näinä päivinä, ja se ei ole hyvä asia. Henkilökohtaisesti, haluamme kuulla jonkun todella pyysi meitä ulos sanat toisin kuin merkkijono hämmentävää tekstejä, eikö niin?

Spira varoittaa tehdä päivämäärät kautta Facebook tai tekstiviestit. "Älä kysy niitä ja vahvistaa suunnitelmat vain teksti", hän sanoo. "Siellä on vielä osa vanhanaikainen kosiskelu yhdistettynä nykypäivän teknologian nykyaikaisen digitaalisen maailman."

Ah, herra Zuckerberg. Nero? Ehkä, vaikka hän varmasti on tehnyt dating peli enää sekavia. Mutta hei, me kertomaan tekijä johtuu. Oikein käytettynä, hänen teknologia laajeneminen on avannut muutamia tapoja meille tasalla tehokkaammin, ja jakaa hieman huvi matkan varrella.

"Myöhässä ajankohdasta? Lähetä teksti ja kertoa heille, "Spira sanoo. "Flirttailu Facebookissa ja Twitterissä voi olla hauskaa ja tarjoaa instant tapa liittää, mutta muista ottaa suhteesi online offline mahdollisimman pian."

Joten meillä on muutamia asioita kiittää Merkitse.

Hän saattaa olla aika on "Person of the Year", hän saattanut luoda monen miljardin dollarin yritys alle kymmenen, ja hän saattaa olla kytkettynä 500 miljoonaa ihmistä. Kaikki on hyvin ja hyvä, mutta Zuckerberg on muuttanut myös tapaamme päivämäärä.

Nyt se mitä me kutsumme huomionarvoista.