sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Treffit Vinkkejä Miehet


Miten tavallinen kaveri kuten sinä ja minä voi houkutella naisia ​​tahansa, milloin tahansa? Kuinka parantaa ulkonäköäsi? Miten saada tytön huomion? Miten saada naisen puhelinnumero?

Kyllä hyvät ystävät mies aina yrittää selvittää näitä vastauksia ennen dating. Dating saattaa olla rankkaa ja vaarallista, jos sinulla ei ole joitakin vihjeitä nainen. Jokainen mies haluaa kauniin tytön ystävä hyvänä kumppanina. No se on hyvin vaikea saada selville, että mitä nainen haluaa? mutta vinkkejä antaa sinulle hyviä ehdotuksia kuin mitä kantaa, miten reagoida ja mitä sanoa? Sinun tulisi aina pitää huomiota naisiin, jotka kiinnostavat sinua. Mikä on ensimmäinen asia nainen huomaa jos hän houkutteli teitä? Älä kysy nainen että olet pitkä, rikas tai komea. Jos uskot, että valhe, et koskaan saa mistään naisten kanssa. Selvitä mikä toimii ja mikä vain tekee kaveri näyttää dorka. Valitse aina edullisia, mutta hauskaa paikkoja päivämäärä. Yritä etsii komea ja fiksu vaatetus ennen päivämäärää. Joten sinun pitäisi valmistautua kokonaan, ennenkuin täydellinen dating.

Älä koskaan kerro valhe teidän dating kumppani, yritä siirtää hänet elämän todellisuudesta. Sinun ei koskaan tulisi kysyä häneltä ikä tai syntymäaika. Pyri aina appriciate hänen kauneutta ja hyvyyttä. Lisää dating vinkkejä miehille ...

De relatie begint vóór je haar ontmoet