perjantai 18. marraskuuta 2011

Neljä Basics pitää mielessä


Treffit-eli aikataulutus aikaa viettää henkilön vastakkaista sukupuolta tutustua niihin, voi olla ihanaa aikaa ihmisen elämässä. Se haastaa meidät kasvamaan yksilöinä ja oppia lisää toisten. Se voi myös johtaa meidät kasvamaan syvemmälle uskossa. Tässä on neljä perusasiaa pitää mielessä, kun dating.

TUNNE AIKOMUKSET

Etsitkö at dating kuin vain keino löytää tulevan puolisonsa?

Vaikka se voitaisiin mahdollisesti lopettaa keinoja dating, löytää tulevan puolisonsa ei pitäisi olla pääasiallinen tarkoitus dating. Se asettaa liikaa paineita kukin päivä ja henkilö jota te päivämäärä.

Treffit on aika oppia lisää itsestäsi läpi suhdetta muiden kanssa. On aika nähdä, mitä ominaisuuksia tarvitset ja kuten muut. Kun ei rajoittaa itsesi tietynlainen löydät uusia ja arvokkaita näkökohtia kunkin henkilön.

Ehkä olet oppinut, että ihmissuhteissa voit toimia tietyllä tavalla, joka ei oikeastaan ​​heijastella olet tai kuka haluat olla. Tällöin voidaan käyttää dating kuin tapa tulla enemmän aitoa suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen. Se näyttää, mitä sinun täytyy "antaa" suhteeseen ja mitä voit "ottaa" pois suhteesta, too!

Pysykää RAJAT

Viestintä on tärkeä tekijä kaikissa yhteyksissä mutta varsinkin dating yksi. Täytyy olla rehellinen oman aikeet. Kaikki suhteet tarvitsevat rajoja. Rajaa varten harjoitellaan katolinen on siveys, pidättäytymällä seksuaalista toimintaa ennen avioliittoa. Näin auttaa rakentamaan läheisyyttä sisällä suhde ilman seksiä.

Koska edessä noin uskomuksia tulee karsia ajankohtina, jotka eivät vaivan arvoista aikaa, joilla ei ole. Ei pidä vain sanoa asioita etukäteen, vaan tukea niitä toimia. Älä lähetä ristiriitaisia ​​viestejä, olla selkeää ja täsmällistä ja tekosi. Date avoimissa julkisissa tiloissa, joissa ei ole paineita olla fyysisesti intiimi. Jos olet päivämäärä jossa alkoholi tarjoillaan juoda kohtuullisesti välttämään kiusauksen.

HAVE FUN

Treffit on hauskaa jos syötät sitä mentaliteettia nauttia nykyhetkestä. Kun aloitat mennessä joku, vie aikaa tutustua niihin. Kiirettä vakava suhde voi lisätä liikaa painetta. Vain nauttia kerran olet tuon henkilön kanssa nykyhetkessä; huomenna hoitaa itse. Hauskaa päivämäärä ideoita ovat museot, taidegalleriat, keilailu, mini golf, elokuvat, illallinen ja vuoristorata puistot.

Luottamus Jumalaan KUN SEURUSTELU

Treffit on mahdollisuus Jumalalta oppia lisää toisten kautta aloittavat dating suhde heidän kanssaan. Luota, että olet dating kauden elämäsi koska Jumala tarvitsee sinua ottamaan aikaa ja olla läsnä dating. Luota, että Jumala on johtava voit aina ja rukoilen, että teidän dating olla hedelmällistä.

Viisi vihjettä Treffit Blogger