sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Miksi Taken Miehet Flirt


Rakas Dating Doctor:

Kysymykseni, vaan ongelma on tämä. . . Miksi se, että ystäväni aviomiehet tai poikaystävät aina iskeä minua heidän selkänsä takana. En tee mitään osallistumaan tai edistää tämän ongelman, joten miksi se tapahtuu?

Miranda

Kultaseni Miranda:

Get out your näppäimistön tai kannettaville tietokoneille ja kestää muutaman toteaa. Ensimmäinen pois, nämä miehet ovat täysin valheellinen ja täytyy tuntua siltä kuin ne flirttailla kanssasi. Vaikka olet ilmaissut, että olet "tee mitään pahentavat ongelmaa," he tietenkin tuntea olonsa turvalliseksi niin sinua tekemään tällaista siirtoa. He ilmeisesti ole pelkoa, että te "heille", tai ne ovat niin tekee, että ne eivät yksinkertaisesti välitä, jos et.

Toinen syy saat osuman, että olet käytettävissä ja ne eivät ole. Mitä miehet haluavat enemmän kuin mitään muuta maailmassa? Että ne eivät voi olla. Saatat myös omaavansa ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka puuttuvat heidän puolisoidensa tai merkittäviä muut.

Passion voi olla poissa tai kuolee nykyiset suhteet ja voit sytyttää jonkinlaista "tunne tai intohimo" niihin. Jotkut miehet voivat käyttää sinua barometri nähdä ", jos ne vielä se" (jos koskaan todella ollut "se" on ensimmäinen paikka!). Mikään ei ole vahvempi kuin uros ego tarvitsee Pikakäynnistys.

Nämä miehet voivat olla epäterveellistä suhteisiin ja haluavat ulos, mutta eivät pysty löytämään oikea tapa "paeta" tai korjata niiden vaurioituneiden suhdetta. Saatat olla esiintyneen merkkejä (tahallaan tai tahattomasti), että olet vastaanottavainen niiden kehitys. Se on luonnollista ihmisten reaktio on imarreltu, kun joku osoittaa kiinnostusta sinuun. Käynnistämässä näiden miesten liikaa silmiin, hymyillen tai pilailu voidaan antaa heille kaiken toivon, että ne tarvitsevat.

Jos ja kun olet puhuu näille miehille ilman heidän kumppaninsa? Enemmän lisäät kertoimella tämä tapahtuu antamalla itse olla yksin heidän kanssaan, sitä suurempi mahdollisuus, että se tapahtuu.

Tuntematta olet, uskallan sanoa, että olet nuori, viehättävä, ulospäin, lämmin ja myötätuntoinen nainen - kaikki ominaisuudet, jotka houkutella miehiä. Haluan myös olettaa, että monet näistä flirttailee miesten naimisiin tai sidottu nuorena ja nyt levoton. Muista tämä, jos mies ei huijaat nainen kertoimet ovat erittäin suotuisa, että hän toistaa ongelma uudelleen.

Viettää enemmän aikaa sinun muita huomattavia (Jos sinulla on. Jos et ole, että voisi olla osa ongelmaa!). Jos todella haluat toiminta loppuu, tehdä heille selväksi, että niiden kehitys ovat tervetulleita, että sinulla ei ole kiinnostunut heistä, ja vähentää mahdollisuuksia heillä on flirttailla kanssasi. Jos ei, saat valmis lista pahin pick-up lines historian.

http://www.datingdoctor.com

Making Ihmissuhteet Matter: Nine Ways to Stay In Love for Life

Nie prawa Randki