lauantai 13. maaliskuuta 2010

Rakkaus on sokea Pitch Black ravintola


Rakkaus on sokea - mutta tässä tapauksessa, joten oli ystäville, tarjoilijat ja kaikki muut ruokailijat on sokkotreffit pimeässä.

Asianajaja Dennis Cohen piti "Ruokaa in the Dark" seikkailu mainostettu kolmen ruokalajin gourmet-ateria tarjoillaan Pitch Black ruokailuhuone sokeiden tarjoilijat tekisi ja kiehtovana käynnistys ja romantiikkaa.

Järjestetään juhlasali on Los Angeles Hotel, kulinaarisia ja aisteihin Tapahtuma tarjoaa täydellinen epämääräisyys, nimettömyys ja gourmet-ruokaa - mutta ei suositella kenellekään pelkää pimeää.

"Esitin mainoksen (online-verkko Sivuston) Craig's List puhuu paikasta ja sanoi:" Eikö olisi kiva tavata sokkotreffit, ja on se oikeastaan sokkotreffit? " Cohen kertoi Reuters.

Diners on kerran viikossa ravintolassa nimeltä "Opaque" ovat johdetaan pilkkopimeää ruokasali sokeiden tarjoilijat, jotka toimivat heidän oppaita illalla.

"Voi luoja, se on todella pimeää! He eivät ole vitsi, se on todella pimeää!" nauroi tarjoilija Michael Headley, matkiminen tyypillinen ensimmäinen reaktio asiakkaat.

Ajatus syödä illallista täydellinen pimeys voi löytää jopa outoa, jos ei suorastaan epämiellyttävää.

Mutta käsite on jo osoittautunut suosittu eurooppalaisten keskuudessa kaupungeissa kuten Berliini, Pariisi, Hampuri ja Zürich, ja yleinen reaktio on ollut innostunutta, sanoi Ben Uphues, tapahtuman Los Angeles tuottaja.

"Ajatuksena on tarjota näkövammaisille henkilön kokemus he koskaan elämässään" Uphues sanoi.

DARKNESS OVERWHELMS SOME DINERS

Kikattaa ja hermostunut titters ihmiset tottuneet pimeään korvataan lopulta boisterousness kuin Diners haasteeseen kuluttaa niiden elintarvikkeiden pimeässä - ateriat valitaan etukäteen valaistu aulassa.

Headley, 42, ja muut tarjoilijat huolellisesti opas levyt ja lasit tulee ruokailijalle käsissä.

Joka kerran, kun taas Headley sanoi, mesenaatti jäävät vessaan ja kieltäytyä tulla takaisin pöytään.

Entinen nuorisotalo johtaja, joka menetti näkönsä kaksi vuotta sitten glaukooma, Headley sanoi, että hän ei löydä työtä, ennen Uphues yhteyttä pistekirjoitusta instituutti.

"Tätä en voi tehdä taitotason olin, sanoi Headley, joka nauttii serenading onnekkaita vieraille kappaleita kuten" Hyvää syntymäpäivää "tai" When I Fall In Love. " "Se antoi minulle luottamusta alkaa tehdä muita asioita."

Lisäksi illallinen rullat, että aina löytää tiensä lattialle, heikkonäköisten vieraat eivät jätä niin paljon sotkua heidän taulukoita kuin voisi odottaa, Uphues sanoi.

Cohen, joka tuntui aivan mukava pimeässä, sanoi hän onnistui kaataa samppanjaa hänen päivämäärä vuodattamatta hänen, mutta joissakin ruokailijoita oli vaikea yhdistää haarautuu ja ruokaa.

"Opit, kuinka paljon voit luottaa näkökykyyn leikkaamiseen ruokaa ja varmistaa, että on jotain haarukka", sanoi Russ Hemmis, KIINTEISTÖSIJOITTAJA ulos hänen tyttöystävänsä. "Mutta ainakin voin valita nenäni kenenkään huomaamatta."

Cohenin päivänä, Avril Cunningham, sanoi pimeyden kannusti liittyvät hänen salaperäinen kumppani "on eri tasolla."

Ilmeisesti se toimi sen taika. Pari - joka loi katseensa toisensa ensimmäisen kerran jo vuonna aulassa aterian jälkeen - on suunnitteilla toinen päivä.

"Aion tehdä hänen päivälliselle", sanoo Cohen, ja lisäsi: "Sanoin hänelle, etten voisi side hänelle."

Copyright  © 2006 Reuters Limited.