perjantai 19. maaliskuuta 2010

Jos olet Dating yli 40, sitten ...


Treffit on tarkoitus olla hauskaa toimintaa riippumatta siitä, mitä ikäsi tai kokemus vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tästä huolimatta tässä on vinkkejä muistaa jos olet joko tulossa ulos huonon avioliiton ja markkinoiden uudelleen, tai on edelleen mennessä toistaiseksi.

Vaikka ei ole salaisia kaavoja voit tehdä mennessä hitti, on kuitenkin perusteet, jotka ovat samat, vaikka nykyään kuin ne olivat meidän isovanhemmat, ehkä oli noin. Kun on kyse dating, kolme periaatetta: 1) Relax, 2) kiinnittää huomiota ja 3) olla oma itsesi. Jotkut ihmiset voivat olla asettamalla rima liian korkealle, kun on kyse Dating.

Relax: Tämä on äärimmäisen tärkeää. C'mon, se ei ole, että vakavia. Se on tarkoitus olla hauskaa! Ottaa vinkki "nuoremmat" set ja "just chill." Don't Look at your ajankohtana vastaus kaikkiin ongelmiisi - sinun epäkohdat, puutteet, mitä et saa lapsena, mitä ette päästä ja haluavat pitää saada, tai muita tukioikeuksia listaasi. Pikemminkin nauttia päivämäärä on yrityksen ja tarkastella kokemuksia mahdollisuus tehdä uusi ystävä, tai valaistiin asiasta, et tiennyt paljoakaan ennen. Koska tässä vaiheessa peliä se ei merkitse mitään, ja siksi ei pitäisi lukea osaksi kokemusta. Aikana.

Kiinnittämään huomiota: ensimmäisestä päivästä mihin tahansa ilmi tulevina kuukausina. Muista, vaikka olet vielä "jäähdytys", jos olet saanut aikaisemmin ensimmäiset päivät, on aika näyttää muille henkilö olet vilpittömästi siitä oppia tuntemaan heitä. Let's lopettaa täällä ja miettiä, että lauseke (palata ja sanoa se ääneen, jos on) ... nyt kysyä itseltäsi, oletko todella tuntemaan henkilön näinä ensimmäisinä päivinä, tai sinä keskittyy sinun tarvitsee uudelleen ja mitä haluat ja odottaa? Tämä on kun monet meistä joutuvat vaikeuksiin - varsinkin naisille.

Vältä tunneli-visio: 1) kuinka paljon rahaa hän tekee, 2) Millainen auto se ajaa, 3) Miten hän mekko, ja avoimin mielin noin hänen mahdollisuutensa Mate (jos se mitä olet etsimässä varten) perusteella, mitä olet oppinut häntä jo.

Tämä avoimuus voidaan säästää teitä siitä tuhlaa aikaa umpikujaan suhteita, koska löydät kaikki mitä tarvitset tietää henkilön vain kuuntelemalla heitä ja tarkkailemalla heidän toimintansa.

Ole oma itsesi: Olet kuullut tämän ennenkin, mutta jos vielä löytää itsesi toimii outo ajankohtana, niin et ole piittaamatta tämän varoituksen. Pidä mielessä, että toinen henkilö on hermostunut liikaa, se on luonnollista. Kokous täysin vieraan (tai jos ystävä esitteli teille, kerran poistettu täydennys-vieras) voi tehdä kuka tahansa epämiellyttävä. Olemalla rento ja toimiva luonnollinen, voit auttaa mennessä tekemään samoin.

Nyt kun meillä periaatteet vuodelta alaspäin, olen vain pet peeves.

Ärsyttää nro 1: kaveri, joka on minulle kaikki henkilökohtaiset liiketoiminnan ensimmäisen viiden minuutin, kun tapasin hänet. Tämä osoittaa, että hän on kärsimätön ja haluaa leikata mitä ajaa hänellä on mielessään. Yleensä tämä mies pelkää kuollakseen vanhenemasta yksin ja ei halua hukata aikaa.

Mitä tehdä? Vältä tällaisia kuin ruttoa ja muistakaa: teidän 40-plus-ikä ei kuitenkaan vähennä tarvetta vie aikaa.

Ärsyttää nro 2: Kun mies yrittää tehdä vaikutuksen kaikki mitä hän sanoo, että hän omistaa. Mutta miten tiedät hän puhuu totta? Ja sitä paitsi, jos olet yli 40, sinulla todennäköisesti on jo asioita ja olet todennäköisesti nyt etsimässä "ainetta".

Mitä tehdä? Ota se kaikkea jyvän suolaa, on mukava ja kun päivä päättyy, luottaa sinun suoliston kertoa sinulle seuraavaa siirtoaan.

On tylsä, vuodelta on tapa etsiä markkinoilla joku, joka on yhteensopiva oman arvoja, tykkää ja inhoaa. Asioita, kuten kuka maksaa illallinen, onko tapaat hänet ravintolassa tai saada kyytiin, tai joka vaatii joista ensimmäinen on lähinnä lasten juttuja.

Tee mitä tunnet olosi mukavaksi ja älä anna yleissopimuksen (tai ystäväsi) sääntöä. Jos se tuntuu oikealta se todennäköisesti on, ja jos se ei tunnu oikealta, seurata intuitioon, joka on 40-plus olisi mitään uutta.

Incontri norme pu� portare a Dream Career Match