perjantai 26. maaliskuuta 2010

Secure Speed Dating


"Yleensä olen koko tanssilattia itselleni", hän sanoo.

Mutta torstai-iltana, yökerho-ravintola on täynnä tilan jakamiseen Singles lähinnä ikä

35-55.

46-vuotias kirjanpitäjä ja eronnut äiti 24 - ja 26-vuotiaan tyttärensä tuli erityisesti nopeus-ajalta Singles osapuolen heittänyt on San Lorenzo perustuva Wing Daters, järjestetään toinen torstaina kuukausittain.

Tanssilattia loisti kuin 10 taulukoita miesten ja naisten jutteli pois puolelle, mukaan julisteita Commodores, Eagles, ja Earth, Wind & Fire.

Matt Delima, Wing Daters osaomistaja, vaatii nopeutta ajalta vaihdoksesta DJ: n mikrofonia.

"Älä tee minun tulla sinne", hän sanoo.

Saat 5 dollaria sisäänpääsymaksun, sinkkuja tutustuvat toisiinsa viidestä 10 minuuttia ennen siirtymistä. Jokainen osallistuja on myös voittaa palkinnon, kuten ravintola lahjakortti tai kuponki Day Spa.

Puolue on yksi monista tarjoamien Wing Daters, aloitti vuonna 2004 San Lorenzo asukkaiden Delima, 28, ja Justin Wong, 29, Cal State East Bay tutkinnon ja ystäviä Middle School. Delima on kandidaatin tutkinnon viestintä ja Wong Master's in business.

Kun kaksi vuotta sitten se alkoi liiketoimintaa, se on kasvanut ja monipuolistunut osaksi yhden luukun kaikenlaisiin dating tyylejä. Ne alkoi "wingmen" ja "wingwomen" â € "kumppaneita, jotka forone iltana, valmentaja asiakkaan tekniikoita, miten täyttää ja murtaa jään ja muukalaisen.

"Se on pelottava kokemus", Wong sanoi. "Se voi puhaltaa jonkun koko yön. Sinut lähestymistapa joku ja toivotan teille voinut sanoa jotain."

Yhdeksänkymmentä prosenttia ajasta, wingwoman auttaa kaveri ulos.

"Naiset ovat vain enemmän lähtevän" Delima sanoi. "He ottavat enemmän aloitteen."

Dynaamisessa pari pelata heidän vahvuuksiaan käynnissä WingA Daters. Wong, joka työskentelee kokopäiväisesti, San Francisco, rahoituspalvelujen, huolehtii toiminnan puolelle. Hän suunnittelee muutoksia Web-sivuston, ylläpitää sopimuksia ja kentät sähköpostiviestejä.

Hän myös pitää yksityiskohtaista tietokannan yli 5000 singlejä lähtien kerätyt tiedot Singles tapahtumia.

Jälkeen käydään läpi teknobuumia ja rintakuva kanssa Corporate America, Wong lisäsi: "Me mieluummin työn itse."

Delima työskenteli mainosten myynti Clear Channel Radio, mutta lopetti kolme kuukautta sitten omistautua täysipäiväisesti Wing Daters, luoda liike-ja nyt myös järjestää sokea päivämäärät.

Kokeilleensa useita Online Dating Services, Annemarie House, 38, oli ShBoom jälkeen tapahtuu sokkotreffit kaksi päivää aikaisemmin perustettu Delima.

"Minulla on lista", tanssinopettaja sanoi, kun kysyi, mitä hän etsii ja kumppani. "Olen ajattelun enemmän henkilökohtainen kosketus, hän (Delima) ei ole laittaa minut jonkun kanssa, joka ei sovi siihen. Hän kuuntelee minua."

Talo oli naimisissa 10 vuotta ja nyt nostaa esiin kaksi lasta omasta.

Lähes nipistämällä hänen sormensa yhteen, hän lisäsi, "Minulla ei ole aikaa toilailla."

Toiveikkaat täyttää 50-kysymys vuodelta profiili ja yleensä kokoontuu CAF ennen kuin he päättävät mennä illalliselle.

Talon viimeisin päivämäärä oli Tim Moreno, 50, joka oli myös torstain puolue ja sanoi, että he olivat vaihtaneet puhelinnumeroita.

"On hyvin paikallisesti keskittynyt. Muut palvelut tavata ihmisiä kaukana", Moreno valotti mikä houkutteli hänet Wing Daters.

Eronnut 12 vuotta, hän vain satunnaisesti menee ulos tapaamaan ihmisiä.

"Jotta ihmiset sattumalta ruokakaupassa, sinun on otettava aggressiivinen lähestymistapa", hän sanoi. "On niin monia ihmisiä tällä alalla, ja haluan tavata heidät. Aion olla ajoissa kokouksen hyvä laatu ihmisiä."

Ben Esposo, yökerho DJ 20 vuoden ajan energia ylös ShBoom kanssa musiikkia 1970-luvulta tähän päivään.

"ShBoom on suunnattu vanhanaikainen hauskaa aikuiset", hän sanoi. "Tämä on hyvä saada jotain hauskaa tapahtuu täällä arki-ilta, eikä odota, kunnes viikonloppuna."

Klubi on sidoksissa muiden hot pilkkuja Pleasanton ja San Francisco, jotka myös ovat kuitenkin yhteistyötä Wing Daters.

Viimeisten neljän kuukauden Delima ja Wong on myyty 150 jäsenkortit. At $ 50 kohden, kortti maksaa itsensä saamalla singleä vapaasti kattamaan kulut klubeissa sekä alennuksia yli 25 paikallisten yritysten.

"Olemme kassalla jokaisesta paikasta, ja nähdä, että se on ystävällinen ilmapiiri," Delima sanoi. "Monet ihmiset ovat pyytäneet meitä," Missä voin mennä? "

Nämä ovat vuodelta suuntautuneita yrityksiä, kuten matala-avain, perheen omistama ravintola hyvän ruoan ja tunnelma rauhallinen tarpeeksi puhua, tai salongit, joissa ihmiset voivat valmistautua mennessä. Yritykset ovat sidoksissa Wing Daters Web-sivustossa. Delima ja Wong myös auttaa yrityksiä ilman sivustojen rakentaa yksi.

Loretta Brown, 48, on Livermore, tulivat nopeuden päivitykseen, kun turhautumista epärehellisyydestä online-ryhmissä.

"Sinulla on yksi-on-one ja sinulla on silmät ja voidaan selvittää, jos sinulla on kemiaa", hän sanoi. "On paljon ihmisiä aikamme etsivät ihmiset. Tämä on hienoa."

Wing Daters osapuolet yleensä tehdä noin 200 singleä. Palvelu ei ole syrjiä iän tai sukupuolisen suuntautumisen perusteella, ja aikoo lopulta heittää gay speed-dating puolue.

"Joo, minä sinut kanssa Wingman" Delima sanoi. "I'll koukku anyone up."